kdy je vidět?

1102
11.6.08 12:32

kdy je vidět?

Ahojky chtěla jsme se zeptat jestli se Vám to stalo taky. Včra jsme bal u gyn, ta mi dělala ultrazvuk. Zatím nic neni vidět. Mám bít 5+1 a podle MUDr. jsme asi 4+1 a proto neni nic vidět. Těhotenský tenst minulý týden slabí. Je možné že se žádné těhu ani nechystá? Pořád mi to vrtá hlavou. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5255
11.6.08 12:37

No bohužel nezbývá fakt nic jiného než čekat,za týden by už stoprocentně měla být vidět aspon dutinka,tak vydrža't!!!! :lol: Jinak to bit a slabí mě pobavilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
11.6.08 13:05

ahoj byla jsem na prvním ultrazvuku 4tt+5 a taky nebylo nic vidět, jen vysoká sliznice. Tento týden už byl prcek vidět, ale ještě bez srdíčka - prostě nás napíná ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
11.6.08 13:35

ppetra:Asi si přejete holčičku,že? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
11.6.08 13:38

Ahojda,
já jsem byla v druhém těhotenství u doktora 4+4 a nebylo vůbec nic vidět. Ještě pár dní před tím jsem měla slabou druhou čárku na testu a doktor to neviděl nijak optimisticky. Objednal mě až na 10 tt, což mi připadalo jako věčnost, ale říkal, že do té doby to stejně nemá moc smysl. Každopádně v tom desátém týdnu bylo vidět všechno, srdíčko, pohyby…
Myslím, že pokud nebylo nic vidět, ještě to nic neznamená. Obrň se trpělivostí a počkej do další kontroly.
Držím palce.
Romana + Nikolka 22 měs. + holčička 38tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
11.6.08 14:07

Ahojky. Tak to mě Dr. jen potvrdil těhu z krve a na UTZ jdu taky až v 10tt. Že tam se vše buď uvidí nebo neuvidí. Takže to chce trpělivost ;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
11.6.08 14:25

davmi :lol: nojo, už to tak vypadá, ale když to bude kluk tak se taky nic neděje ;) jen se asi s manželem pobijem kvůli jménu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
12.6.08 17:52

Někdy prostě není ovulace ten 14tý den…ale později.. Takže jsi sice dle menstruace 5+1, ale ve skutečnosti mohla být ovulace o týden později a tudíž ještě není nic vidět. Tak držím palečky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
13.6.08 12:57

Ahoj já jsem byla na utz v 6tt a byla vidět jen dutinka. A za 2 dny jsem šla na další utz a už bylo vidět srdíčko. Ležela jsem v nemocnici. Takže vydrž a určitě se ti mimi brzy ukáže. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.6.08 13:12

Mam sanci????

Ahojky vsem,dle mesicku jsem v 5+ neco tt,ale Dr se tehu moc nezda.Mam ho atypicke,velky hematom v deloze a zatim prazdnou,i kdyz pravidelnou dutinku se zl.vackem.Mam na deloze ale tim tehu nejake degenerativni zmeny,ktere bud zmizi nebo to je zle.Mate nektera zkusenost?Jsem uplne na dne.Diky Hana

• Citovat
  • Upravit
2964
24.6.08 14:19

Ahoj Hanko,

osobni zkusenost nemam, ale kamaradka mela totez, co ty: rozsahly hematom a vedle dutinku. Dr. to taky moc optimisticky nevidel, ale chodila na utz a tam to kontrolovali. Nebudu te napinat: hematom se vstrebal cca ve 20tt definitivne a holcicce je skoro rok :D Urcite te to nepotesi, ale ted nezbyva nez cekat a doufat, ze to bude ok. Drzim palce, at to dopadne dobre!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.6.08 14:52

dekujuuuu!!!!!!!!!!!!!!

• Citovat
  • Upravit
8647
25.6.08 12:18

ahoj,chci se zeptat.dle těh.testu jsem asi těhotná.k doktorovi jsem objednaná na termín,kdybych měla být zrhuba 3tt+5. myslíte,že už tam něco uvidí??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
25.6.08 12:50

befano,a máš na mysli 3tt+5 od poslesní MS nebo od oplodnění ( jestli víš kdy)? Standartně se to počítá podle MS a to 3+5 ještě strašně brzy. Na UTZ ještě nic vidět nebude , ale asi ti vezme krev, abys věděla, jestli jsi opravdu těhu.

Mě si Dr zval až když jsem byla 7tt+0, aby už byl vidět UTZ - a bylo tam mini mimi :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
25.6.08 12:56

3.týden od oplodnění(kolem 9.6.). poslední MS jsem měla 28.5.. K doktorovi jdu 4.7.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí