Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky chtěla jsme se zeptat jestli se Vám to stalo taky. Včra jsme bal u gyn, ta mi dělala ultrazvuk. Zatím nic neni vidět. Mám bít 5+1 a podle MUDr. jsme asi 4+1 a proto neni nic vidět. Těhotenský tenst minulý týden slabí. Je možné že se žádné těhu ani nechystá? Pořád mi to vrtá hlavou. Díky
No bohužel nezbývá fakt nic jiného než čekat,za týden by už stoprocentně měla být vidět aspon dutinka,tak vydrža't!!!!
Jinak to bit a slabí mě pobavilo ![]()
ahoj byla jsem na prvním ultrazvuku 4tt+5 a taky nebylo nic vidět, jen vysoká sliznice. Tento týden už byl prcek vidět, ale ještě bez srdíčka - prostě nás napíná ![]()
Ahojda,
já jsem byla v druhém těhotenství u doktora 4+4 a nebylo vůbec nic vidět. Ještě pár dní před tím jsem měla slabou druhou čárku na testu a doktor to neviděl nijak optimisticky. Objednal mě až na 10 tt, což mi připadalo jako věčnost, ale říkal, že do té doby to stejně nemá moc smysl. Každopádně v tom desátém týdnu bylo vidět všechno, srdíčko, pohyby…
Myslím, že pokud nebylo nic vidět, ještě to nic neznamená. Obrň se trpělivostí a počkej do další kontroly.
Držím palce.
Romana + Nikolka 22 měs. + holčička 38tt
Ahojky. Tak to mě Dr. jen potvrdil těhu z krve a na UTZ jdu taky až v 10tt. Že tam se vše buď uvidí nebo neuvidí. Takže to chce trpělivost
.
davmi
nojo, už to tak vypadá, ale když to bude kluk tak se taky nic neděje
jen se asi s manželem pobijem kvůli jménu
![]()
Někdy prostě není ovulace ten 14tý den…ale později.. Takže jsi sice dle menstruace 5+1, ale ve skutečnosti mohla být ovulace o týden později a tudíž ještě není nic vidět. Tak držím palečky!
Ahoj já jsem byla na utz v 6tt a byla vidět jen dutinka. A za 2 dny jsem šla na další utz a už bylo vidět srdíčko. Ležela jsem v nemocnici. Takže vydrž a určitě se ti mimi brzy ukáže. ![]()
Ahojky vsem,dle mesicku jsem v 5+ neco tt,ale Dr se tehu moc nezda.Mam ho atypicke,velky hematom v deloze a zatim prazdnou,i kdyz pravidelnou dutinku se zl.vackem.Mam na deloze ale tim tehu nejake degenerativni zmeny,ktere bud zmizi nebo to je zle.Mate nektera zkusenost?Jsem uplne na dne.Diky Hana
Ahoj Hanko,
osobni zkusenost nemam, ale kamaradka mela totez, co ty: rozsahly hematom a vedle dutinku. Dr. to taky moc optimisticky nevidel, ale chodila na utz a tam to kontrolovali. Nebudu te napinat: hematom se vstrebal cca ve 20tt definitivne a holcicce je skoro rok
Urcite te to nepotesi, ale ted nezbyva nez cekat a doufat, ze to bude ok. Drzim palce, at to dopadne dobre!
ahoj,chci se zeptat.dle těh.testu jsem asi těhotná.k doktorovi jsem objednaná na termín,kdybych měla být zrhuba 3tt+5. myslíte,že už tam něco uvidí??
befano,a máš na mysli 3tt+5 od poslesní MS nebo od oplodnění ( jestli víš kdy)? Standartně se to počítá podle MS a to 3+5 ještě strašně brzy. Na UTZ ještě nic vidět nebude , ale asi ti vezme krev, abys věděla, jestli jsi opravdu těhu.
Mě si Dr zval až když jsem byla 7tt+0, aby už byl vidět UTZ - a bylo tam mini mimi
![]()
3.týden od oplodnění(kolem 9.6.). poslední MS jsem měla 28.5.. K doktorovi jdu 4.7.