Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj zdravím,nemáte někdo zkušenosti s dětským počítačem želvík?chtěla bych ho koupit malému k 2 narozeninám,ale furt nevím nevím,nebo máte někdo ňákej typ?co by se mu mohlo líbit.dík
Ahoj, ja ho chtela taky kupovat, ale jakmile jsem se docetla, ze neni podsviceny display, tudiz na to neni moc videt, radeji jsem obetovala svuj stary PC, at ho deti dorazi…
Terik
no tak to je teda blbý,tak to kupovat nebudu,tak moc díky pa pa
My ho máme a jsme s ním mooc spokojeni. Na displey je vidět za denního světla. Dcerka si na něm hodně vyhraje a pomalu i učí, ale je tak od 3 let.
Ahojky,
taky ho máme a je celkem ok…teda malou to hodně baví…každopádně ale k 2. narozeninám bych ho kupovat nedoporučila!!! Nám budou skoro 4 a stejně ještě ne všechny aktivity jsou pro ní… myslim,že je tak nejdříve od 3-4let…
A displej je vidět v pohodě,mě zase spíš udivuje,že neudělaj nějakej barevnej ,víc by to zaujalo…tohle mi připomíná „digihru“
))))
papa T.
Želvíka máme a je fajn, holky si s ním vyhrajou hlavně menší. Ale ve 2l ještě malou moc nezajímal takže bych doporučila něco jiného třeba tříkolku…
Taky jsem ho kdysi chtěla koupit. Kubík ho moc chtěl. Nakonec jsem mu dala svůj PC a to bylo nejlepší. Hrál většinou hry typu Alík pro předškoláky atd nebo něco na netu.Vzpomínám,že asi tak ve 4 letech napsal na netu do vyhledávače F1 (formule 1) a koukal na obrázky. Dneska je mu 7 a mohl by mě pomalu učit
Každopádně mi přijde,že Želvík je pro „počítačově nadané děti“ zbytečný. I když k 2 narozeninám mi to přijde dost brzo.
Kamaradka ho koupila holcicce k vanocum, kdy ji bylo dva a pul a rikala, ze by ho za ty penize uz nekoupila. Jednak je maly cernobily displey a taky brzo odesla funkce „karaoke“ a dceru bavil tak pul roku maximalne. Dcera ho na navsteve ve trech letech „zabavila“, ale vydrzel ji bavit maximalne pul hodiny - poustim ji na nas starsi pc, kde si hraje pc hry Snehurka nebo ted nove od Mekace nebo na netu ma oblibene stranky Alik.
Ahoj,
Elda dostal k 2. narozeninám jiný dětský počítač - Megabyte a musím říct, že se s ním zabaví dost, pustí si ho několikrát za den
.
Samozřejmě všechny funkce nevyužije, sám si ho pustí, vypne, používá toto:
U nás to teda zbytečná koupě rozhodně nebyla ![]()