dětský počítač želvík

55
6.6.08 15:27

dětský počítač želvík

ahoj zdravím,nemáte někdo zkušenosti s dětským počítačem želvík?chtěla bych ho koupit malému k 2 narozeninám,ale furt nevím nevím,nebo máte někdo ňákej typ?co by se mu mohlo líbit.dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2239
6.6.08 16:42

Ahoj, ja ho chtela taky kupovat, ale jakmile jsem se docetla, ze neni podsviceny display, tudiz na to neni moc videt, radeji jsem obetovala svuj stary PC, at ho deti dorazi…

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
6.6.08 20:49

no tak to je teda blbý,tak to kupovat nebudu,tak moc díky pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.6.08 20:59

My ho máme a jsme s ním mooc spokojeni. Na displey je vidět za denního světla. Dcerka si na něm hodně vyhraje a pomalu i učí, ale je tak od 3 let.

• Citovat
  • Upravit
463
6.6.08 22:32

Ahojky,
taky ho máme a je celkem ok…teda malou to hodně baví…každopádně ale k 2. narozeninám bych ho kupovat nedoporučila!!! Nám budou skoro 4 a stejně ještě ne všechny aktivity jsou pro ní… myslim,že je tak nejdříve od 3-4let…
A displej je vidět v pohodě,mě zase spíš udivuje,že neudělaj nějakej barevnej ,víc by to zaujalo…tohle mi připomíná „digihru“ :o))))
papa T.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
6.6.08 22:39

a tak by jste mi mohli poradit něco pro 2 leté dítě?díky moc

:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
7.6.08 10:16

Želvíka máme a je fajn, holky si s ním vyhrajou hlavně menší. Ale ve 2l ještě malou moc nezajímal takže bych doporučila něco jiného třeba tříkolku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
7.6.08 17:31

Taky jsem ho kdysi chtěla koupit. Kubík ho moc chtěl. Nakonec jsem mu dala svůj PC a to bylo nejlepší. Hrál většinou hry typu Alík pro předškoláky atd nebo něco na netu.Vzpomínám,že asi tak ve 4 letech napsal na netu do vyhledávače F1 (formule 1) a koukal na obrázky. Dneska je mu 7 a mohl by mě pomalu učit :) Každopádně mi přijde,že Želvík je pro „počítačově nadané děti“ zbytečný. I když k 2 narozeninám mi to přijde dost brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
8.6.08 19:20

Kamaradka ho koupila holcicce k vanocum, kdy ji bylo dva a pul a rikala, ze by ho za ty penize uz nekoupila. Jednak je maly cernobily displey a taky brzo odesla funkce „karaoke“ a dceru bavil tak pul roku maximalne. Dcera ho na navsteve ve trech letech „zabavila“, ale vydrzel ji bavit maximalne pul hodiny - poustim ji na nas starsi pc, kde si hraje pc hry Snehurka nebo ted nove od Mekace nebo na netu ma oblibene stranky Alik.

• Citovat
  • Upravit
159
9.6.08 08:19

Ahoj,
Elda dostal k 2. narozeninám jiný dětský počítač - Megabyte a musím říct, že se s ním zabaví dost, pustí si ho několikrát za den :) .

Samozřejmě všechny funkce nevyužije, sám si ho pustí, vypne, používá toto:

• mačká klávesy, počítač mu říká, co je to za písmeno, on to opakuje (písmena už uměl předtím, že dostal PC)
  • nebo naopak počítač mu řekne, jaké má zmáčknout písmeno, on ho zmáčkne, PC ho pochválí …
    Poslední dobou ho baví angličtina, to je totéž jako jsem psala výše, ale anglicky.

U nás to teda zbytečná koupě rozhodně nebyla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.6.08 21:56

proc je diskuse o detskem pc v sekci Tehotenstvi?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky