Kdy je videt embryo

1
5.9.25 11:18

Kdy je videt embryo

Ahoj holky, v kolikátým týdnu je vidět embryo?
Jsem 6+5 z toho jsem 6 dní špinila a teď dva dny mám klid od špinění. Pred 2 dny jsem byla u doktora, ten viděl jen žloutkový vaček bez embrya, je to ještě normální?🙄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
789
5.9.25 11:56

Je to individuální dle ovulace, pokud byla posunutá. Jednou jsem byla v 6+5 nevidět téměr nic, ani dutinku, pak jsem se rozkrvalcela a potrat. Teď podruhé jsem byla kvůli špinění 5+2 a vidě krásně embryo bez srdeční akce, 6+3 i se srdíčkem. Vše záleží podle ovulace a podle toho jak se embryo vyvíjí. Někdo ho má dřív, někdo později. Proto spousta žen říká že se prý nechce stresovat brzkým chozením k doktorovi a jdou tam později někdy v 7-8 týdnu kdy už by mělo být i srdíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
5.9.25 12:04

Byla jsem 5+6 - jen gestační a žloutkový váček a 7+6 už bylo krásně vidět embryo i srdíčkop. Týdny jsem ale počítala dle MS a podle UTZ a doktora jsem při první kontrole byla 5+1 a na druhé kontrole 7+2. Takže taky záleží jak ty týdny jsou počítané, takhle na začátku tehotenství je to určení týdne hrozně ošemetný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9292
5.9.25 14:24

Těžko říct. Za mě jsi šla k lékaři moc brzy. Kdy máš další kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
6.9.25 06:00

Já byla v 6+4 a bilo srdíčko, akorát doktorka říkala, že můžu být i dál, ta měření ze začátku nejsou úplně přesná. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí