Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahojky maminky ![]()
Prosím o radu s pokračovacím mlékem..několik diskuzí jsem tu sice našla, ale názor je jaksi nejednotný
Malému je zítra 5 měsíců, čili příští bude ukončený 6. A tak se chci zeptat, kdy dát to pokračovací mléko..k obědu má zeleninku, teď začnu přidávat maso, večer mléčnou kaši a od 6.bych chtěla začít s ovocem..A kdy teda dát tu dvojku??? Ptám se taky, protože nám dochází zásoby, tak ať vím, co koupit
K mudr jdem až v 6.měsících a nechci jí pořád volat ![]()
Děkuji za rady ![]()
Já také dávala dvojku o měsících dřív. Doktorka souhlasila.Do toho už jíme prikrmy, na oběd (masozelenina) presnidavky a občas sem tam tu kaši ![]()
@MV313 píše:
Nutrilon 2 je od 6m, takze az bude diteti 6m
Joo, to se jeví logicky
Jenže někdo dává 6.už u příkrmů. A vzhledem k tomu, že kupujem balení po 6 krabicích, tak se jen ptám ![]()
Já jsem 2 začala dávat asi dva týdny před ukončeným šestým měsícem malá už baštila zeleninku, maso, ovoce i kaši tak po konzultaci s doktorkou jsme přešly na pokračovací dvojku ona je prý už i víc přizpůsobena složením k tomu když už je dítě na jiné stravě než jen mlíčko ![]()
@Renkaa píše:
Já jsem 2 začala dávat asi dva týdny před ukončeným šestým měsícem malá už baštila zeleninku, maso, ovoce i kaši tak po konzultaci s doktorkou jsme přešly na pokračovací dvojku ona je prý už i víc přizpůsobena složením k tomu když už je dítě na jiné stravě než jen mlíčko
ano přesně takto jsem to měla na mysli
děkuji za info ![]()