Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Dnes jedeme koupit polobotky a nevím jestli rovnou nekoupit i sandálky, aby jsme tam nemuseli za měsíc jet znovu.
Koupili by jsme sandálky o něco větší a nožka mu do tý doby do boty doroste. Je to pro skoro dvouleťáka. Jak by jste to udělali vy?
Ahoj, my je koupíme postupně. Teď až zuje zimní, tak dostane polobotky a pak třeba na konci kvěnta, v červnu dojedeme pro sandálky. ![]()
Sandály bych zatím nekupovala, třeba mu noha do léta nevyroste nebo přeskočí velikost. Mám syna 2,5 a zatím jsme koupili jen dvoje jarní „botasky“.
Taky bych nekupovala předem, dětské nožky jsou nevyzpytatelné ![]()
Já jsem uvažovala podobně, ale budu kupovat postupně, vždycky přesně vyzkoušené. Prckové jsou prostě nevyzpytatelní, někomu vyroste noha o velikost i za dva měsíce, pak zas nějakou dobu tak rychle neroste, neodhadneš to.
Trochu uhnu od tématu, snad zakladatelka promine - poradíte kde a jaké koupit boty k bazénu pro dvouleťáka (vel. 25-26). Děkuji.
Určitě to kupovat nebudu. Synovi třeba od podzimních celoroček do zimních noha nevyrostla, zato ze zimních teď rovnou o tři čísla. Podle mě je to zbytečné, nevíš, jak rychle mu noha poroste, trefit se můžeš, ale taky ne a pak je to dost drahá sranda.
Určitě nebudu, netuším, kdy se udělá teplo, jak rychle jí poroste noha, ještě není tak velký výběr…
Teď to podle mě rozhodně nemá smysl, mojí dcerce třeba za měsíc povyrostla noha o jedno číslo, takže bych ještě počkala.
Nekupovala bych, jeste to chvilku potrva, nez bude na ne teplo a detska noha je fakt nevyzpytatelna.
Budu dcerám kupovat sandály, ale až tak v květnu když bude teplo (doufám, že vůbec bude teplo
).
Byli jsme v Deichmanovi tam jsem kupovala dcerám teď tenisky, ty už nosí a sandálky tam měli hezké, ale počkáme až bude tepleji tak pak koupíme nějaké.
Tak názor jiný
. My už máme sandálky koupený, a to pro oba. Pro staršího jsme kupovali už na podzim ve slevě a pro malou nedávno. Obojí ve slevách
. Mylsím, že jsme to odhadli ![]()
No, já bych sandályk klidně koupila příští týden jdu koupit nějaké botasky nebo prostě něco na jaro a budou-li mít sandálky(nějaké hezké) tak je vzmu hned taky. Dcera má boty od minulého září (už do nich nedá teda tlustou ponožku),ale stejně se do nich vleze a netlačej. Takže já bych se toho nebála. Stejně tak si myslím, že botky co ji koupím teď na jaře bude ještě na podzim v pohodě nosit.(jsou ji 2roky
@goldenka já koupila v akci vel. 23 a 24 víc otevřené.. S tím, že ty 23 nosí už teď na doma a hádám, že tak za dva, tři týdny už jí je klidně dám s ponožkou ven.. Mají plnou špičku, malý se noha hodně potí, takže pokud nebude pršet, určitě jí v tom bude lépe.. Bude jí rok a půl