Kdy koupit sandálky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12681
9.4.13 13:36

kdy koupit sandálky

Dnes jedeme koupit polobotky a nevím jestli rovnou nekoupit i sandálky, aby jsme tam nemuseli za měsíc jet znovu. :think: Koupili by jsme sandálky o něco větší a nožka mu do tý doby do boty doroste. Je to pro skoro dvouleťáka. Jak by jste to udělali vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9.4.13 13:38

Ahoj, my je koupíme postupně. Teď až zuje zimní, tak dostane polobotky a pak třeba na konci kvěnta, v červnu dojedeme pro sandálky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
9.4.13 13:39

Sandály bych zatím nekupovala, třeba mu noha do léta nevyroste nebo přeskočí velikost. Mám syna 2,5 a zatím jsme koupili jen dvoje jarní „botasky“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
9.4.13 13:42

Taky bych nekupovala předem, dětské nožky jsou nevyzpytatelné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
9.4.13 13:43

Já jsem uvažovala podobně, ale budu kupovat postupně, vždycky přesně vyzkoušené. Prckové jsou prostě nevyzpytatelní, někomu vyroste noha o velikost i za dva měsíce, pak zas nějakou dobu tak rychle neroste, neodhadneš to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4029
9.4.13 13:44

Trochu uhnu od tématu, snad zakladatelka promine - poradíte kde a jaké koupit boty k bazénu pro dvouleťáka (vel. 25-26). Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436

Určitě to kupovat nebudu. Synovi třeba od podzimních celoroček do zimních noha nevyrostla, zato ze zimních teď rovnou o tři čísla. Podle mě je to zbytečné, nevíš, jak rychle mu noha poroste, trefit se můžeš, ale taky ne a pak je to dost drahá sranda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436

@mocca Malej má na bazén Crocsy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
9.4.13 13:45

Určitě nebudu, netuším, kdy se udělá teplo, jak rychle jí poroste noha, ještě není tak velký výběr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
9.4.13 13:48

Teď to podle mě rozhodně nemá smysl, mojí dcerce třeba za měsíc povyrostla noha o jedno číslo, takže bych ještě počkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
9.4.13 13:49

Nekupovala bych, jeste to chvilku potrva, nez bude na ne teplo a detska noha je fakt nevyzpytatelna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
9.4.13 13:53

Budu dcerám kupovat sandály, ale až tak v květnu když bude teplo (doufám, že vůbec bude teplo :twisted: ).
Byli jsme v Deichmanovi tam jsem kupovala dcerám teď tenisky, ty už nosí a sandálky tam měli hezké, ale počkáme až bude tepleji tak pak koupíme nějaké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
9.4.13 14:12

Tak názor jiný :). My už máme sandálky koupený, a to pro oba. Pro staršího jsme kupovali už na podzim ve slevě a pro malou nedávno. Obojí ve slevách :potlesk:. Mylsím, že jsme to odhadli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
9.4.13 14:32

No, já bych sandályk klidně koupila příští týden jdu koupit nějaké botasky nebo prostě něco na jaro a budou-li mít sandálky(nějaké hezké) tak je vzmu hned taky. Dcera má boty od minulého září (už do nich nedá teda tlustou ponožku),ale stejně se do nich vleze a netlačej. Takže já bych se toho nebála. Stejně tak si myslím, že botky co ji koupím teď na jaře bude ještě na podzim v pohodě nosit.(jsou ji 2roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
9.4.13 14:43

@goldenka já koupila v akci vel. 23 a 24 víc otevřené.. S tím, že ty 23 nosí už teď na doma a hádám, že tak za dva, tři týdny už jí je klidně dám s ponožkou ven.. Mají plnou špičku, malý se noha hodně potí, takže pokud nebude pršet, určitě jí v tom bude lépe.. Bude jí rok a půl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková