Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky,
Jsem 8.den po KET a test je negativni(byl duch, je uz pryc).
Mam KET v rizenem cyklu, takze predpokladam, ze hned v pristi menstruaci nebudu moct pokracovat.
Otazka:
Jake jsou Vase zkusenosti s geneticky vysetrenymi blastocystami? Je mi 40, jsem samoplatce, takze mi bezi jak cas, tak je to financne narocne.
Moc dekuju za Vase zkusenosti
Ahoj, šla jsem na KET hned další cyklus a je jedno, jestli byl řízený nebo v nativu.
Znovu mrazit výrazně snižuje šanci, tak pokud nebylo vyšetření hned, tak v příštím IVF…. Já měla dvakrát mražené a řekli ki, že je šance jen 10%
@Tvojeteta
Ahoj, moc dekuju za odpoved.
Byla jsi uspesna v tom dalsim cyklu?
Mas zkusenost s vysetrenymi embryjky?
@LucieKLuc
Nemám vyšetřená embrya. Šla jsem na 6 KETu a neúspěšně.
Hodně taky záleží, jestli se nevyskytne nějaká komplikace, ale jinak můžeš chodit hned po sobě, myslím, že u stimulace ale chtějí pauzu
@Tvojeteta
Dekuju za odpoved a drzim pesti do dalsich pokusu.
@LucieKLuc
Já tobě, teď se soustřeď na poslední embyo, třeba klapne a ty už to pak nebudeš řešit!!!
A jen k zamyšlení- genetické vyšetření odhalí nejčastější vady, vzácné se mohou vyskytnout stejně, netrstuje se všechno, proto nemraž dvakrát, spíš o tom přemýšlej u dalšího pokusu… ale docela dost se platí.
@Tvojeteta
To by byla parada.
S tim pgd jsem tak v hlave pocitala do dalsiho pokusu, pokud by se ted nezadarilo. Videla jsem, ze se to da udelat i u blastocyst, takze by to nebudelo byt tak drahe jako kdyby se to delalo v den 3, kdy predpokladam, ze budu mit jeste okolo 6 embryjek.
Dekuju moc za povzbuzeni a preji hezky vecer a hodne sil do boje ![]()
@LucieKLuc
Dobré, jestli už plánuješ KET a nebo odpočíváš přes vánoce..
@Tvojeteta
Nejdriv musim pockat do pondelka, at se potvrdi negativni test z krve.
A pak vysadit prasky a hned 3.1. Volat ba kliniku, jak to dopadlo.
Jak pokracujes ty?
@LucieKLuc
Já jsem 3. den po Ket, tak spíš užívám vánoce.
Třeba na testu něco najdeš.
Hezké vánoce
@Tvojeteta
Tak to ti moc drzim pesti🍀 🍀 🍀
Krasne Vanoce a at Silvestr oslavite uz jako 3 ![]()
@LucieKLuc ahoj, mám po neúspěšném ket a chodím na Letnou k Roznickove. Mohla jsi jít hned další cyklus na další KET? Nebo musela být měsíc pauza. A byl let úspěšný?
Upřímně to čekání je pro mě vždy psychicky snad nejhorsi.
@Anonymní píše: Více
Nevim zda mas KET ve stimulovanem cyklu nebo prirozenem.
Osobne bych dala 1 cyklus pauzu.
No nam se povedlo az vloni, tehotna jsem sice bula nekolikrat ale miminko jsem donosilaazminuly rok.
Drzim ti pesti.
![]()