Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
anonymni na gynekologie se chodi mezi 7-9 tt kdyz nemas zadne potize, takze v pohode se objednej na termin, ktery je za tech 14 dni. ![]()
Já jsem vždycky tak nějak touhle dobou (jak jsi teď ty) volala a objednávala jsem se. Vycházelo to tak kolem 8.tt, to mi přijde ideální, pokud nejsou potíže. Držím pěstičky
.
Ja se objednala tak, ze to vyslo podle posledni ms 8+0 a klidne jsem mohla jit pozdeji, musela jsem za 14 dnu znovu, protoze jeste nebylo srdicko. Takze pokud nejsou problemy, tak bych klidne sla az tak 10+0 dle posledni ms.
Chapu, ze je clovek nedockavy, ale za to pockani si to stoji, pak uz je rovnou srdicko, prukazka, odbery…
Ahoj,kdyz jsem zjistila,ze jsem tehotna,byla jsem v 5 tydnu,doktor si me pozval az na 9tt,vse uz bylo krasne videt ![]()
Ahojky, já šla ve 12.tt, protože jsem chtěla mít „jistotu“ a neletět moc brzo. Měla jsem jít prý už v tom 10.tt, tak to budeš mít akorát.
![]()
Šla bych v tom 8. týdnu. Později už zase taky ne, protože pokud budeš chtít na prvotrimestrální screening (doporučuju, najdi si tu diskuze), tak se musíš včas objednat.
Ivi
Přesně tak, ve 12 tt se dělá screaning, na který se objednává docela dopředu, takže tak ten 8 tt je ideální.
Holky, ja mam jiny nazor. Myslim, ze je dulezite jit driv. Byla jsem dvakrat tehotna a pokazde mi delal doktor 6tt ultrazvuk, aby vyloucil mimodelozni tehotenstvi.
Kiaro ja jsem se ve stredu byla zeptat u dr. (mluvila jsem tedy se sestrickou) a ona ze mam prijit za tyden. (hlavne jsem se tam byla zeptat z toho duvodu ze jsem v lednu musela na revizi kvuli ZT)Kdyz jsem se byla zeptat tak jsem byla 6+1 a rekla prave at prijdu za tyden ze uz by mohlo byt neco videt.
Pri mimodeloznim tehu, pry ale hrozne boli bricho, tak nevim ![]()
Mimoděložní můžeš klidně zjistit až tehdy, když najednou někde zkolabuješ…
Ahoj, ja byla porvé docela brzo a potvrzovali mi to z krve a doktor mě pozval na kontrolu v 8.týdnu,kdy už bylo vidět,jak bijí dvě
![]()
Ahoj, vypadá, že jsem těhotná. V pondělí budu volat na gyndu. Poslední MS byla v polovině listopadu, takže je ještě brzo. Potvrdit těhotenství bych potřebovala co nejdřív, jelikož se musím pak objednat k další dr skrz hypofunkci šž.
Kdy nejdřív je možné jít na gyndu? Potřebovala bych to stihnout ještě před Vánocema, abych si stihla ještě vyřídit tu šž
Díky
@Anonymní píše:
Ahoj, vypadá, že jsem těhotná. V pondělí budu volat na gyndu. Poslední MS byla v polovině listopadu, takže je ještě brzo. Potvrdit těhotenství bych potřebovala co nejdřív, jelikož se musím pak objednat k další dr skrz hypofunkci šž.Kdy nejdřív je možné jít na gyndu? Potřebovala bych to stihnout ještě před Vánocema, abych si stihla ještě vyřídit tu šž
Díky
K dr. můžeš kdykoliv. Z krve Ti těhotenství potvrdí už teď. Směrodatný je ale ultrazvuk, zda tam něco bude vidět (záleží na kvalitě přístroje).
Ahoj,chtěla jsem se zeptat,kdy jít v těhotenství poprvé na gyndu?Vypapdá to,že jsem momentálně cca v 6tt
.Říkala jsem si,že by to mohlo stačit až tak za 14dní.Nic mi není,cítím se v pohodě.Jít ve 2.měsíci není snad nijak pozdě,nebo snad jo?