Kdy na gyndu?

Anonymní
27.6.10 12:14

kdy na gyndu?

Ahoj,chtěla jsem se zeptat,kdy jít v těhotenství poprvé na gyndu?Vypapdá to,že jsem momentálně cca v 6tt :lol: .Říkala jsem si,že by to mohlo stačit až tak za 14dní.Nic mi není,cítím se v pohodě.Jít ve 2.měsíci není snad nijak pozdě,nebo snad jo? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10949
27.6.10 12:19

anonymni na gynekologie se chodi mezi 7-9 tt kdyz nemas zadne potize, takze v pohode se objednej na termin, ktery je za tech 14 dni. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
27.6.10 12:20

Já jsem vždycky tak nějak touhle dobou (jak jsi teď ty) volala a objednávala jsem se. Vycházelo to tak kolem 8.tt, to mi přijde ideální, pokud nejsou potíže. Držím pěstičky :kytka: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
27.6.10 12:40

ja byla poprve asi v 9-10tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
27.6.10 12:40

Ja se objednala tak, ze to vyslo podle posledni ms 8+0 a klidne jsem mohla jit pozdeji, musela jsem za 14 dnu znovu, protoze jeste nebylo srdicko. Takze pokud nejsou problemy, tak bych klidne sla az tak 10+0 dle posledni ms.
Chapu, ze je clovek nedockavy, ale za to pockani si to stoji, pak uz je rovnou srdicko, prukazka, odbery…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
27.6.10 12:56

Ahoj,kdyz jsem zjistila,ze jsem tehotna,byla jsem v 5 tydnu,doktor si me pozval az na 9tt,vse uz bylo krasne videt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
27.6.10 13:11

Ahojky, já šla ve 12.tt, protože jsem chtěla mít „jistotu“ a neletět moc brzo. Měla jsem jít prý už v tom 10.tt, tak to budeš mít akorát. :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.10 13:23

Šla bych v tom 8. týdnu. Později už zase taky ne, protože pokud budeš chtít na prvotrimestrální screening (doporučuju, najdi si tu diskuze), tak se musíš včas objednat.

Ivi

• Citovat
  • Upravit
2318
27.6.10 13:43

Přesně tak, ve 12 tt se dělá screaning, na který se objednává docela dopředu, takže tak ten 8 tt je ideální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1879
27.6.10 14:20

Holky, ja mam jiny nazor. Myslim, ze je dulezite jit driv. Byla jsem dvakrat tehotna a pokazde mi delal doktor 6tt ultrazvuk, aby vyloucil mimodelozni tehotenstvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10949
27.6.10 15:04

Kiaro ja jsem se ve stredu byla zeptat u dr. (mluvila jsem tedy se sestrickou) a ona ze mam prijit za tyden. (hlavne jsem se tam byla zeptat z toho duvodu ze jsem v lednu musela na revizi kvuli ZT)Kdyz jsem se byla zeptat tak jsem byla 6+1 a rekla prave at prijdu za tyden ze uz by mohlo byt neco videt.
Pri mimodeloznim tehu, pry ale hrozne boli bricho, tak nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
27.6.10 17:47

Mimoděložní můžeš klidně zjistit až tehdy, když najednou někde zkolabuješ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
29.6.10 23:40

Ahoj, ja byla porvé docela brzo a potvrzovali mi to z krve a doktor mě pozval na kontrolu v 8.týdnu,kdy už bylo vidět,jak bijí dvě :srdce: :srdce: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.12.13 19:38

Ahoj, vypadá, že jsem těhotná. V pondělí budu volat na gyndu. Poslední MS byla v polovině listopadu, takže je ještě brzo. Potvrdit těhotenství bych potřebovala co nejdřív, jelikož se musím pak objednat k další dr skrz hypofunkci šž.

Kdy nejdřív je možné jít na gyndu? Potřebovala bych to stihnout ještě před Vánocema, abych si stihla ještě vyřídit tu šž

Díky

• Citovat
  • Upravit
33119
7.12.13 14:06
@Anonymní píše:
Ahoj, vypadá, že jsem těhotná. V pondělí budu volat na gyndu. Poslední MS byla v polovině listopadu, takže je ještě brzo. Potvrdit těhotenství bych potřebovala co nejdřív, jelikož se musím pak objednat k další dr skrz hypofunkci šž.

Kdy nejdřív je možné jít na gyndu? Potřebovala bych to stihnout ještě před Vánocema, abych si stihla ještě vyřídit tu šž

Díky

K dr. můžeš kdykoliv. Z krve Ti těhotenství potvrdí už teď. Směrodatný je ale ultrazvuk, zda tam něco bude vidět (záleží na kvalitě přístroje).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí