Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj, podle tohoto to opravdu nejde posoudit, jedině počkat do MS, nic z toho co píšeš dle mě není příznak těhotenství
Takhle brzo snad ani priznaky tehu bejt nemuzou, podle me by o tom telo jeste ani „nevedelo“. Muze to bejt z nervu a i z ty vysazeny antiko. Ale na tuty ti to tady a ted nikdo nerekne. takze cekat.
Tyhle diskuse
!
Na tvůj dotaz existuje jenom jedna odpověď a to „vyčkej data příchodu menses, kup si těhotenský test a otestuj“
. A poradila bych i další „diskusí tohoto tématu je zde spousta, stačí jen pročíst. Všechny jsou nastejno.“
![]()
Proč není den aby tady někdo nezaložil novou diskusi na téma jsem těhotná???? Mohu být těhotná?? Myslíte, že jsem v tom? Mohu takto otěhotnět?? Proboha ženský?! Stačí si vyhledat starší diskuse a zapojit se tam a ne to tady zahlcovat hromadou úplně stejných…
jestli jsem se někoho dotkla moc se omlouvám není to myšleno zle. Nemám nic proti zakladatelce… jen je tu takových diskusí už moc… ![]()
Mne druhy den po otehotneni zacaly cigarety chutnat sladce. Takze jsem vedela naprosto jiste, ze jsem tehotna (bylo to potreti a stejne). At ti to dopadne, jak sama chces!
Anonymní píše:
Vůbec mi nechutná kouřit a tak. Na test je brzo, tak si chci zkrátit čekání s vašima názoramaMyslíte, že bude mimi nebo jsem si to jen vsugerovala?
No tak nekuř jestli chceš dítě ne??
Tak jestli přestala brát HA, tak těhotná chce být. Ale to už je jedno, protože mě taky celkem nakrklo, že je tu další diskuze tohodle typu. A pak, snad každá ženská ví, co má dělat, aby poznala, jetli je nebo není těhotná.
Příznaků těhotenství je hodně a každá to má jinak. Je to velice individuální.
Tezko rict, vyckej na termin ms a testni. Vic ti tu nikdo neporadi. ![]()
Jinak, co me nezajima, co se mi nelibi, nectu, nekomentuju. Jsou horsi veci, co by do me vlily negativni energii. Ja dokonce zakladatelky chapu. Kdyz si vzpomenu na sebe, taky jsem byla vyplasena a myslela si, ze muj problem tehu-netehu je individualni, tak si zaslouzi special nove tema. ![]()
ahoj anonymko, když nebeeš antikoncepci a máš sex, tak je možné že jsi těhotná
Ovšem nic z toho co jsi napsala nebude tím důvodem
a cigára zahod- hádám, že jsi vysadila antikoncepci protože chceš otěhotnět, tak nejvyšší čas přestat, at se tělo stihne trochu pročistit…
už je to „jen“ úár dní, a uděláš si test ![]()
hezký večer.
har.
nejste některé trošku zbytečně nepříjemné? Tak to přejděte a je to ne když vám tyhle diskuze vadí ![]()
ahojky,taky bych určitě počkala do MS,ale stejný sem to měla já s kouřením a s alkoholem…nechutnalo
ale zjistila sem to až když sem byla 7 týden těhu,jestli si mimko přejete,tak držim palce at to výjde ![]()
myslím, že ne…byla by to hodně velká náhoda........
co se týče výtoku, ten může být normální pro neplodné dny (plodné dny - výtok řídký typu bílek, neplodne dny - hustčí výtok) a že bys měla nějaké příznaky těhu pár dní po ovulaci (oplodnění), to mě přijde málo pravděpodobné.
Jestli se cítíš jinak, buď to vnímáš psychicky nebo je to tím vysazením HA - což je pro tělo změna, se kterou se musí srovnat
Ahoj holky, chci se vás zeptat na názor- asi před třema týdnama jsem přestala brát HA. V pondělí jsem se vyspala s přítelem, ale měli jsme nehodu s kondomem, takže všechno šlo dovnitř. A pravděpodobně jsem zrovna měla ovu. Od tý doby je mi tak nějak divně. Pořád mě píchá v podbřišku a včera jsem měla hustý bílý výtok. Dneska je mi celkem normálně, ale stejně to není ono. Vůbec mi nechutná kouřit a tak. Na test je brzo, tak si chci zkrátit čekání s vašima názorama
Myslíte, že bude mimi nebo jsem si to jen vsugerovala?