Co myslíte, jsem těhotná? =)

Anonymní
26.6.10 15:12

Co myslíte,jsem těhotná? =)

Ahoj holky, chci se vás zeptat na názor- asi před třema týdnama jsem přestala brát HA. V pondělí jsem se vyspala s přítelem, ale měli jsme nehodu s kondomem, takže všechno šlo dovnitř. A pravděpodobně jsem zrovna měla ovu. Od tý doby je mi tak nějak divně. Pořád mě píchá v podbřišku a včera jsem měla hustý bílý výtok. Dneska je mi celkem normálně, ale stejně to není ono. Vůbec mi nechutná kouřit a tak. Na test je brzo, tak si chci zkrátit čekání s vašima názorama :-) Myslíte, že bude mimi nebo jsem si to jen vsugerovala? :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26.6.10 16:06

ahoj, podle tohoto to opravdu nejde posoudit, jedině počkat do MS, nic z toho co píšeš dle mě není příznak těhotenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
26.6.10 16:19

ahoj,si od styku aspon 10 dni? ak ano,tak si sprav testik…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
26.6.10 16:36

Takhle brzo snad ani priznaky tehu bejt nemuzou, podle me by o tom telo jeste ani „nevedelo“. Muze to bejt z nervu a i z ty vysazeny antiko. Ale na tuty ti to tady a ted nikdo nerekne. takze cekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.6.10 16:41

Tyhle diskuse :roll: :cert: !
Na tvůj dotaz existuje jenom jedna odpověď a to „vyčkej data příchodu menses, kup si těhotenský test a otestuj“ :roll: . A poradila bych i další „diskusí tohoto tématu je zde spousta, stačí jen pročíst. Všechny jsou nastejno.“ :mrgreen: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
26.6.10 16:50

Proč není den aby tady někdo nezaložil novou diskusi na téma jsem těhotná???? Mohu být těhotná?? Myslíte, že jsem v tom? Mohu takto otěhotnět?? Proboha ženský?! Stačí si vyhledat starší diskuse a zapojit se tam a ne to tady zahlcovat hromadou úplně stejných…
jestli jsem se někoho dotkla moc se omlouvám není to myšleno zle. Nemám nic proti zakladatelce… jen je tu takových diskusí už moc… :roll:

• Citovat
  • Upravit
12837
26.6.10 16:51

Mne druhy den po otehotneni zacaly cigarety chutnat sladce. Takze jsem vedela naprosto jiste, ze jsem tehotna (bylo to potreti a stejne). At ti to dopadne, jak sama chces!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
26.6.10 16:51
Anonymní píše:
Vůbec mi nechutná kouřit a tak. Na test je brzo, tak si chci zkrátit čekání s vašima názorama :-) Myslíte, že bude mimi nebo jsem si to jen vsugerovala? :-)

No tak nekuř jestli chceš dítě ne??

• Citovat
  • Upravit
2972
26.6.10 19:13

Michaelo, asi nechce, když to byla nehoda s kondomem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
26.6.10 20:52

Tak jestli přestala brát HA, tak těhotná chce být. Ale to už je jedno, protože mě taky celkem nakrklo, že je tu další diskuze tohodle typu. A pak, snad každá ženská ví, co má dělat, aby poznala, jetli je nebo není těhotná.

Příznaků těhotenství je hodně a každá to má jinak. Je to velice individuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
26.6.10 21:02

Tezko rict, vyckej na termin ms a testni. Vic ti tu nikdo neporadi. :wink:

Jinak, co me nezajima, co se mi nelibi, nectu, nekomentuju. Jsou horsi veci, co by do me vlily negativni energii. Ja dokonce zakladatelky chapu. Kdyz si vzpomenu na sebe, taky jsem byla vyplasena a myslela si, ze muj problem tehu-netehu je individualni, tak si zaslouzi special nove tema. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
26.6.10 21:58

ahoj anonymko, když nebeeš antikoncepci a máš sex, tak je možné že jsi těhotná :) Ovšem nic z toho co jsi napsala nebude tím důvodem ;-) a cigára zahod- hádám, že jsi vysadila antikoncepci protože chceš otěhotnět, tak nejvyšší čas přestat, at se tělo stihne trochu pročistit…

už je to „jen“ úár dní, a uděláš si test :)

hezký večer.

har.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.10 22:12

nejste některé trošku zbytečně nepříjemné? Tak to přejděte a je to ne když vám tyhle diskuze vadí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
27.6.10 13:31

ahojky,taky bych určitě počkala do MS,ale stejný sem to měla já s kouřením a s alkoholem…nechutnalo :poblion: ale zjistila sem to až když sem byla 7 týden těhu,jestli si mimko přejete,tak držim palce at to výjde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8276
27.6.10 14:04

myslím, že ne…byla by to hodně velká náhoda........
co se týče výtoku, ten může být normální pro neplodné dny (plodné dny - výtok řídký typu bílek, neplodne dny - hustčí výtok) a že bys měla nějaké příznaky těhu pár dní po ovulaci (oplodnění), to mě přijde málo pravděpodobné.
Jestli se cítíš jinak, buď to vnímáš psychicky nebo je to tím vysazením HA - což je pro tělo změna, se kterou se musí srovnat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí