Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Žirafátko a prijde anonymIII -souhlasim s anonymI a s anonymII atd… ![]()
@Žirafátko to ja taky:D ja bych i omezila pocet temat duch, sem nebo nejsem tehotna, kdo je otcem?,tchyne apod. ![]()
@Žirafátko no je fakt ze by se to mohlo sloucit
ale napsala sem to blbe …to vis uz to tady na me zanechava nasledky ![]()
@Aluse
jsem si zrovna četla
https://www.emimino.cz/…-duch-95617/
![]()
@Žirafátko no a ja si poprskala monitor a malem porodila tak to nema chybu ![]()
@Žirafátko píše:
@Aluse „Kdo je otcem? Tychýně!“![]()
![]()
Ježíš to je tak krásný
. Směju se, až mi nadskakuje břicho. Parádní citace.
@Gladys píše:
No jo, ty jsi měla pohlavní styk, tak to musíš být naprosto nutně v tomPříznaky máš nastudované vzorně, nicméně těhotenské testy jeví naprosto jasně.
Nevím, zda byla u člověka někdy definovaná falešná březost, ale jsi jasný adept
jsou ty případy
jednu takovou dokonce znám-narostlo jí i břicho ![]()
@cernus píše:
Tezko rict, vyckej na termin ms a testni. Vic ti tu nikdo neporadi.Jinak, co me nezajima, co se mi nelibi, nectu, nekomentuju. Jsou horsi veci, co by do me vlily negativni energii. Ja dokonce zakladatelky chapu. Kdyz si vzpomenu na sebe, taky jsem byla vyplasena a myslela si, ze muj problem tehu-netehu je individualni, tak si zaslouzi special nove tema.
Souhlasím ![]()
Jinak ahooooj
![]()
Kdyz píse slečna ty příznaky, nemohu si odpustit otazku… Chut na okurky nemas
?
Ahojte holky oživuji téma abych zbytečně nezakládala nové. Vím že takových témat je tu opravdu hodně ale ráda bych se zeptala vás zkušených co si o tom myslíte? jsem 7 měsíců po porodu Ms mám už 4 měsíce pravidelnou. S manželem si dáváme pozor ale jinak se nechráníme. Dalšímu miminku se nebráníme. Mám 3 dny zpoždění cítím se trochu unavená, jinak žádné příznaky. Těhu test jsem si dělala včera večer a byl negativní myslíte že bych mohla být těhotná? volala jsem k doktorovi a mám dojít za týden