Co myslíte, jsem těhotná? =)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72728
18.9.13 20:07

Udělej test ráno :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
18.9.13 20:08

Počkej podívám se, takže to máme nechráněný sex hmmmm… Ano myslím, že bys mohla. Testuj za pár dní nebo počkej na doktora. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
18.9.13 20:10
@Sibyla0 píše:
Počkej podívám se, takže to máme nechráněný sex hmmmm… Ano myslím, že bys mohla. Testuj za pár dní nebo počkej na doktora. :mavam:

druhá diskuse dneska. Btw. nemáš novou přezdívku? :D

• Citovat
  • Upravit
34473
18.9.13 20:12

Pane Lorenc, uvezu to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.13 20:12

Lena

Nemám opravdu ne holky :D bojim se že nebudu těhotná hrozně si to přeji i když vím že to bude náročné mám si test udělat ráno?

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
18.9.13 20:13

@nikol.ondrášovka jasně, teď jsem věštkyně, vidíš, ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
18.9.13 20:13
@Anonymní píše:
Ahojte holky oživuji téma abych zbytečně nezakládala nové. Vím že takových témat je tu opravdu hodně ale ráda bych se zeptala vás zkušených co si o tom myslíte? jsem 7 měsíců po porodu Ms mám už 4 měsíce pravidelnou. S manželem si dáváme pozor ale jinak se nechráníme. Dalšímu miminku se nebráníme. Mám 3 dny zpoždění cítím se trochu unavená, jinak žádné příznaky. Těhu test jsem si dělala včera večer a byl negativní myslíte že bych mohla být těhotná? volala jsem k doktorovi a mám dojít za týden

ale to ji klidně založ novou, takových diskuzí není nikdy dost :zed:

• Citovat
  • Upravit
7449
18.9.13 20:14
@Anonymní píše:
Ahojte holky oživuji téma abych zbytečně nezakládala nové. Vím že takových témat je tu opravdu hodně ale ráda bych se zeptala vás zkušených co si o tom myslíte? jsem 7 měsíců po porodu Ms mám už 4 měsíce pravidelnou. S manželem si dáváme pozor ale jinak se nechráníme. Dalšímu miminku se nebráníme. Mám 3 dny zpoždění cítím se trochu unavená, jinak žádné příznaky. Těhu test jsem si dělala včera večer a byl negativní myslíte že bych mohla být těhotná? volala jsem k doktorovi a mám dojít za týden

Jsem si dnes říkala, že to ještě nepřišlo. Škoda, že na testu nebyl duch 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5727
18.9.13 20:36

Cítíš se trochu unavená, a jinak nic, jo? Jo, to bude jasný těhotenství. Jiná příčina únavy přece neexistuje. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
18.9.13 20:39

Holky nebudte zle :D ja byka dneska uz sprdnuta v jine diskusi za drzost, tak ja ted sprdnu vas. Fuj fuj :P

• Citovat
  • Upravit
K-Black
18.9.13 20:43
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.9.13 20:56

To jsou mi teda hrdinky.Sami asi všechno ví, na co je tady možnost diskuze? když vás to obtěžuje tak mi prostě neodepisujte. Já jsem oslovila zkušené co se jim to stalo a ne vás rejpalky.Co to s těmi ženami je? poslední dobou kam se podívám jedna za druhou jak san :cert:

• Citovat
  • Upravit
5727
18.9.13 20:59
@Anonymní píše:
To jsou mi teda hrdinky.Sami asi všechno ví, na co je tady možnost diskuze? když vás to obtěžuje tak mi prostě neodepisujte. Já jsem oslovila zkušené co se jim to stalo a ne vás rejpalky.Co to s těmi ženami je? poslední dobou kam se podívám jedna za druhou jak san :cert:

Test negativní a žádné příznaky… Co jsi prosimtě chtěla slyšet?
Já už tomu tady vůbec nerozumím. :zed:

Holt nepoznám cizí těhotenství, všechny svoje jsem naštěstí poznala. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
18.9.13 21:00
  • Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
18.9.13 21:01
@Anonymní píše:
To jsou mi teda hrdinky.Sami asi všechno ví, na co je tady možnost diskuze? když vás to obtěžuje tak mi prostě neodepisujte. Já jsem oslovila zkušené co se jim to stalo a ne vás rejpalky.Co to s těmi ženami je? poslední dobou kam se podívám jedna za druhou jak san :cert:

Nevíme všechno, ale selský rozum, je selský rozum  :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí