Co myslíte, jsem těhotná? =)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1879
27.6.10 14:27

A mne prave tyhle diskuse bavi nejvic. Je to moc napinave. A jak to asi dopadne tentokrat? To si precteme uz za par dni, pokud jste zakladatelku nenastvaly a bude s nami nadale chtit sdilet sve obavy, radost, cokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
27.6.10 17:43
Taky mam ten dojem! Zakladat nove diskuze prece neni trestne a kdo se chce pak angazovat a poradit, tak at poradi, kdo nechce, tak proc sem pise???
Presne tak, komu to vadi, at si to prejde
AngelinaBalerina píše:
nejste některé trošku zbytečně nepříjemné? Tak to přejděte a je to ne když vám tyhle diskuze vadí :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
27.6.10 17:44

A jinak si myslim, ze byt priznaky tehu muzou, ale taky nemusi…ukaze jen cas. A s tim kourenim bys taky mela neco udelat, at neublizis pripadnemu mimisku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4695
27.6.10 21:06

Někteří si asi myslí,že emimino je jen pro ty co už děti mají a teď se snaží o další.Omyl…je tu pro všechny..i pro náctileté a mají taky právo se podělit s problémy a nebo se na něco zeptat.Já už dávno sice nejsem náctiletá…ale když se vrátím do té doby…co bych dala za tyto stránky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.9.12 18:04

Myslíte, že jsem v tom ?

Dobrý den, jsem mladá a nevím si rady, nemám dostatek zkušeností, proto se ptám vás :) 29.6. jsem to dostala, cca 12.7. jsem mela pohlavni styk, dalsi menses jsem dostala týden před termínem, další týden po termínu. 3 TT byly negativní. Mám ale mnoho příznaků ( bolí mě v podbřišku, záda, prsa, dnes začla i kostrč ). Myslíte, že bych mohla být těhotná? K doktoru se budu objednávat zítra, dnes mu nešel počítač..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
18.9.12 18:08

Mě asi taky nejde počítač :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.9.12 18:22

To je hezké.. Chtěla jsem poradit a ne číst tu nějaké výsměšky..:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35507
18.9.12 18:23

Ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2383
18.9.12 18:24

Kdy jsi měla naposledy MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
18.9.12 18:24

No jo, ty jsi měla pohlavní styk, tak to musíš být naprosto nutně v tom :mrgreen: Příznaky máš nastudované vzorně, nicméně těhotenské testy jeví naprosto jasně.
Nevím, zda byla u člověka někdy definovaná falešná březost, ale jsi jasný adept :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2383
18.9.12 18:25
@Gladys píše:
No jo, ty jsi měla pohlavní styk, tak to musíš být naprosto nutně v tom :mrgreen: Příznaky máš nastudované vzorně, nicméně těhotenské testy jeví naprosto jasně.
Nevím, zda byla u člověka někdy definovaná falešná březost, ale jsi jasný adept :jazyk:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5164
18.9.12 18:28

Když je těhotenství test negativní, tak asi nebudeš :nevim: Nevím co jiného ti na to má člověk řéct :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
18.9.12 18:29

Tak teda vážně - vypadá to, že máš trochu rozházený cyklus, ale dva měsíce po styku a po třech negativních testech - ne nejsi v ničem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
18.9.12 18:29
@Gladys píše:
Nevím, zda byla u člověka někdy definovaná falešná březost, ale jsi jasný adept :jazyk:

určitě jo. já byla jasný příklad :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
18.9.12 18:31

Myslím (podle příznaků), že se ti mohla třeba udělat cysta (neboj, je to docela běžné a většina cyst zmizí sama). Příznaky jsou právě ta bolest, píchání, pocity jako že jsi v tom, rozházená nebo opožděná menstruace…To ti ale zjistí jedině gynekolog, jak to je doopravdy. Dle testů si myslím, že těhotná rozhodně nejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí