Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A mne prave tyhle diskuse bavi nejvic. Je to moc napinave. A jak to asi dopadne tentokrat? To si precteme uz za par dni, pokud jste zakladatelku nenastvaly a bude s nami nadale chtit sdilet sve obavy, radost, cokoliv.
AngelinaBalerina píše:
nejste některé trošku zbytečně nepříjemné? Tak to přejděte a je to ne když vám tyhle diskuze vadí
A jinak si myslim, ze byt priznaky tehu muzou, ale taky nemusi…ukaze jen cas. A s tim kourenim bys taky mela neco udelat, at neublizis pripadnemu mimisku
Někteří si asi myslí,že emimino je jen pro ty co už děti mají a teď se snaží o další.Omyl…je tu pro všechny..i pro náctileté a mají taky právo se podělit s problémy a nebo se na něco zeptat.Já už dávno sice nejsem náctiletá…ale když se vrátím do té doby…co bych dala za tyto stránky.
Dobrý den, jsem mladá a nevím si rady, nemám dostatek zkušeností, proto se ptám vás
29.6. jsem to dostala, cca 12.7. jsem mela pohlavni styk, dalsi menses jsem dostala týden před termínem, další týden po termínu. 3 TT byly negativní. Mám ale mnoho příznaků ( bolí mě v podbřišku, záda, prsa, dnes začla i kostrč ). Myslíte, že bych mohla být těhotná? K doktoru se budu objednávat zítra, dnes mu nešel počítač..
To je hezké.. Chtěla jsem poradit a ne číst tu nějaké výsměšky..:(
No jo, ty jsi měla pohlavní styk, tak to musíš být naprosto nutně v tom
Příznaky máš nastudované vzorně, nicméně těhotenské testy jeví naprosto jasně.
Nevím, zda byla u člověka někdy definovaná falešná březost, ale jsi jasný adept ![]()
@Gladys píše:
No jo, ty jsi měla pohlavní styk, tak to musíš být naprosto nutně v tomPříznaky máš nastudované vzorně, nicméně těhotenské testy jeví naprosto jasně.
Nevím, zda byla u člověka někdy definovaná falešná březost, ale jsi jasný adept
Když je těhotenství test negativní, tak asi nebudeš
Nevím co jiného ti na to má člověk řéct ![]()
Tak teda vážně - vypadá to, že máš trochu rozházený cyklus, ale dva měsíce po styku a po třech negativních testech - ne nejsi v ničem ![]()
@Gladys píše:
No jo, ty jsi měla pohlavní styk, tak to musíš být naprosto nutně v tomPříznaky máš nastudované vzorně, nicméně těhotenské testy jeví naprosto jasně.
Nevím, zda byla u člověka někdy definovaná falešná březost, ale jsi jasný adept
určitě jo. já byla jasný příklad ![]()
Myslím (podle příznaků), že se ti mohla třeba udělat cysta (neboj, je to docela běžné a většina cyst zmizí sama). Příznaky jsou právě ta bolest, píchání, pocity jako že jsi v tom, rozházená nebo opožděná menstruace…To ti ale zjistí jedině gynekolog, jak to je doopravdy. Dle testů si myslím, že těhotná rozhodně nejsi.