Mimi á studium

408
27.6.10 10:22

Mimi á studium

Holky není tu nějaká těhulka, která by se ještě chystala studovat? Nastupuji od konce září do Ústí na Mgr, ale to už budu mít prcka. Jde to nějak zvládnout? Nemá to někdo také tak? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27.6.10 11:21

moje příbuzná má mimčo a studuje..tady jde o to jak budeš mít školu,,jestli třeba každý den nebo jeden den v týdnu..ta příbuzná má jednou v týdnu na celý den,,,vždycky se zatim našel někdo kdo hlídal… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
27.6.10 13:04

ahoj, mám 2 děti a mám danou přihlášku na školu,tak uvidím,jestli mě vemou…půjdu do toho a zkusím to…držím všem studujícím palečky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
27.6.10 13:40

Mám za sebou 2 ročníky dálkovýho studia, třeťátko se narodí snad koncem srpna, takže letošek bude asi výživnější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
778
28.6.10 21:40

S prvním jsem dělala dva roky na VOŠce a díky spolužákům se to dalo, nyní jsem na VŠ a v 6-ti nedělí budu dělat státnice :-D . Určitě je to náročné, ale dá se to. Držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.6.10 17:14
Hermiona píše:
S prvním jsem dělala dva roky na VOŠce a díky spolužákům se to dalo, nyní jsem na VŠ a v 6-ti nedělí budu dělat státnice :-D . Určitě je to náročné, ale dá se to. Držím palce :palec:

ty jo já se bojím v šetinedělí být i doma abych všechno zvládla a ty si budeš dělt státnice…no tak to držím palce :lol: si machr :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
778
29.6.10 17:26

Pupíííčku ještě jsem to neudělala, ale děkuju za poklonu…vzhledem k tomu, že jsem s Terkou ve 2 měsících psala zápočet z ekonomie, kde jsem kojila, počítala a do toho ještě musela (už nevím čím) počítat na kalkulačce, tak horší už to být nikdy nemůže. Ta přednášející tenkrát ani nemrkla a nedostala jsem ani 5 minut navíc, tady budu mít prcka s manželem někde pobllíž a když bude potřeba tak mi ho přinese na kojení. Já doufám, že se nějak domluvíme, abych šla v rozumnou dobu. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.6.10 17:34
Hermiona píše:
Pupíííčku ještě jsem to neudělala, ale děkuju za poklonu…vzhledem k tomu, že jsem s Terkou ve 2 měsících psala zápočet z ekonomie, kde jsem kojila, počítala a do toho ještě musela (už nevím čím) počítat na kalkulačce, tak horší už to být nikdy nemůže. Ta přednášející tenkrát ani nemrkla a nedostala jsem ani 5 minut navíc, tady budu mít prcka s manželem někde pobllíž a když bude potřeba tak mi ho přinese na kojení. Já doufám, že se nějak domluvíme, abych šla v rozumnou dobu. :-)

ale stejně tohle by bylo na mě asi moc… :oops: jinak teda at tii to vse dobre dopadne…taky bych šla ještě na školu…mam jen vyučák…ale nejhorší na tom je že nemám motivaci a moc se mi už učit nechce :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.6.10 17:36

jinak mi je 24 takže toho moc už nestihnu…do školy bez toho abyhc si jí platila mužu je do 26roku??,nebo ne??, :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
778
29.6.10 19:36

DO 26 máš odpočty z daní…jinak do školy, pokud je státní a ta se zatím neplatí, můžeš i ve 40 :palec: věkem to omezené není, spíše hlavou :mrgreen: . Držím palce, ať si vybereš a zkusíš, uvidíš je to adrenalin :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luc-luc
30.6.10 11:30

Mně se narodí druhý svišť v srpnu a od září nastupuju do posledního ročníhu na VOŠ, takže mně čeká absolutorium a psaní práce… No, uvidím. Záleží jestli máš dálkové studium, taky je dobré se na škole domluvit, zda tam můžeš kojit, případně odstříkávat a zamrazovat mléko. Jedna spolužačka nosila mimi s sebou v šátku už od narození, ale nepřipadá mi to moc vhodné prostředí když ještě není plně vyvinutá imunita. Máš možnost občasného hlídání? Babička, tatínek a tak?

• Citovat
  • Upravit
778
30.6.10 13:33

Když je hlídání je to 1/2 vyhrání…já neměla a tak jsem chodila jen na zkoušky a zápočty a je to jen o učitelích. Můj angličtinář měl sám doma děcko, tak když Terka kňourala, tak si jí vzal a nosil mi jí po dobu zkoušky (psané) :-) . Buď ti chtějí vyjít vstříc nebo ne…je to vždy o lidech a škole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
1.7.10 15:20

Ahoj holky :mavam:

moooc vám držím palečky at dostudujete :kytka:

Já jsem si letos podala přihlášku na VŠ na BC a vzali mě měla jsem hroznou radost :dance: :dance: …pak mě na chvíli přešla jsem v 9+3tt a přemýšlela jsem jestli to zvládnu :think: . Školu budu mít 1za14dní pátek a sobotu což si myslím se dá.....no a aspon si miminka užije také více tatínek :mrgreen: :mrgreen:

tak pojdtě do toho - aspoň to zkusit :palec: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky