Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
mám hrozný dilema, již 8. den mám vynechanou MS, a vcera me vyšel TT Mamatest Comfort slabě pozitivní, čárku vidím nemusím to natáčet a dneska další mamatest taky stejne, ale oba jsem si dělala odpoledne. Chtěla jsem se zeptat, kdy můžu jít na krev, aby to bylo 100%. Děkuju za odpovědi
Ahojka, gratuluji k těhotenství. K dr. můžeš jít ihned. HCG už bude určitě vysoký.
Já jsem šla k dr. hned ten den, co jsem objevila // a HCG bylo vysoký.
No volala jsem k doktorovi a ten mě objednal az na UTZ na 4.11. tak zítra skočim k nám do laborky na krev, abych si byla jistá
Já myslím, že když už to je tolik dní, stačí si ten test udělat fakt z ranní moči, a uvidíš víc.
ALe když máš možnost jít do laborky, tak proč ne. ![]()
Ahojky, já jsem byla na krevní testy 3 dny před očekávanou MS a už byly pozitivní… ![]()
Tak krev mám pozitivní, tak to vypadá nadějně.
jen aby to hCG rostlo
Adinko gratuluji!!!! A kdy se vrátíš k nám do Začínáme se snažit, tam dnes přibyla první těhule a ty bys byla druhá!!! ![]()
Ju a nemohla bys ten mamatest nějak vyfotit? Pro zajímavost…
holky prosím o radu, vyšel mi pozitivní těhotenský test. Chtěla bych jít na krev jako samoplátce - bez žádanky. Nevíte jak to chodí? Asi určitě mám jít na lačno… konkrétně v Ostravě, netušíte někdo???
děkuji!!!
Ahoj tak já jsem šla jako samoplátce a musíš být na lačno a večer předtím si dát něco lehce stravitelného. Byla jsem v Praze ale myslim, že se to neliší. Akorát jsem si myslela že výsledek bude odpoledne a on byl až za 2 dny, takže to čekání byl děs. Tak hodně štěstí ať máš výsledek jaký si přeješ ![]()
Jen chci poopravit. Krevní odběr na HCG nemusí být nalačno, nemá to vliv na výsledek
Přesně dnes jsem si to ověřovala v laborce ![]()