Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj měla jsem v pátek dostat MS ale porad nic jenom silný bílý výtok a bolavé bradavky. Koupila jsem si TT a na Best 2 slabonce pozitivni ale mamatest negativni tak nevim. Docetla jsem se ze Best 2 je nespolehlivy. Na gyndu jdu az pristi utery, ale ta nejistota je strasna. Stalo se nekdy nekomu ze mel negativni mamatest abyl tehu?? Díky za odpoved
Ahojky! já měla neg. mamatest a výsledek vidíš v metříku
Udělej test z ranní moče ještě znovu zítra nebo za 2 dny a uvidíš… Mně nakonec vyšel pozit. až 5. den po vynechání menstruace při ranním testování… Tak přeju, ať je výsledek takový, jaký si přeješ
Určo dej vědět…
Dobrý den,
už měsíc mám zpožděnou menstruaci,test jsem si dělala 4× a byl negativní.mám zvětšené prsa a stále mi bolí břicho děkuji za odpověď.
Ahoj Adinko, zkus si ten test udělat třeba za dva dny a uvidíš, ta hladina těhotenských hormonů je na začátku hodně malá a testy to ukazují až po více dnech po menstruaci.
Dobrý den, už měsíc se s přítelem snažíme o miminko. Naposledy jsem měla menstruaci 4.11. 2011 a od té doby nic. Pořád mě pobolívá v podbřišku mívám různé chutě, ale někdy taky vůbec nemám chut na jídlo. Mívám velké závratě až mdloby. Jsem i poslední dobou strašně unavená a přecitlivělá. Zkoušela jsem si včera dělat test myslíte si, že je ještě brzo na test? Děkuji.
PajaMarikova píše:
Dobrý den, už měsíc se s přítelem snažíme o miminko. Naposledy jsem měla menstruaci 4.11. 2011 a od té doby nic. Pořád mě pobolívá v podbřišku mívám různé chutě, ale někdy taky vůbec nemám chut na jídlo. Mívám velké závratě až mdloby. Jsem i poslední dobou strašně unavená a přecitlivělá. Zkoušela jsem si včera dělat test myslíte si, že je ještě brzo na test? Děkuji.
na test brzo neni.a jak ten test dopadl?predtim jsi brala HA?asi se ti rozhodil cyklus,prootze to bys jinak byla tak v8tt a to by ti test ukazal…
To ti může způsobit cokoliv.Mne např.před 2 lety po vynechání menstruace přišli na cystu,která musela hned ven,ale tím tě nechci strašit.
Moje sestra měla také cystu, ale ta měla právě, že jiné problémy. Tak nevím.
Ahoj, raději anonymně, nechci aby o tom někdo věděl..
Jsem skoro pět měsíců po sekci, hned po šestinedělí sem začala brát antikoncepci.. Ze začátku mi to blbo, že jsem to dostala i během brání prášků, ale další měsíc už se to srovnalo a dostala jsem to během pauzy. Teď jsem to měla dostat v pondělí, ale ještě pořád nic. Test jsem si dělala ve středu a je negativní. Volala jsem dnes na gyndu a jsem objednána na pondělí. Je možné že jsem těhotná? Jen jeden prášek jsem si vzala o cca 12 hod déle, ale to snad tolik nevadí.. Dnes si koupím test znovu, ale nevím jestli by to už něco ukázalo. Poslední ms byla 28.6..
Já jsem měla před těhotenstvím problémy s nadměrným estrogenem. Projevovalo se to zpožděním ms a bolesti bradavek, ale neskutečnou. Nesnesla jsem ani podprsenku nebo tričko. Dostala jsem hormony na snížení. Když se po roce situace opakovala - nedostala jsem to téměř dva měsíce a bolesti prsou už se nedaly snést, sla jsem k doktorce a ta mi oznámila, že jsem v 6. týdnu těhotenství ![]()
Ahoj, mám takový dotaz. MS se mi zpozdila cca o několik dnů, mívám to přesné plus mínus na jeden den. TT negativní ale o miminko se naštěstí nesnažíme. Jde mi spíše o to, zda MS by mohla dorazit sama i bez vyvylávačky. Je to vůbec možné(počítám s tím, že to nejspíš bude trvat) anebo je opravdu třeba zajít na gynekologii, což mi absolutně teď nehodí. Děkuji za rady zkušenějších ![]()
Ahojte všechny. Chtěla jsem se zeptat. Vím že je to stále stejné téma, ale mam 13 dni zpoždění MS. Normálně mam 2 max 4 dny zpoždění, ale teď je to jiné. S přítelem jsme se snažily rok v kuse a nic. Teď jsem řekla že nechci, když nám není souzeno a nechci každou MS probrečet v depresi. TT jsou negativní poslední jsem si dělala teď. Vím že si nemám dělat naděje, ale cítím se jinak. Je mě špatně, zvětšili se mě prsa a bolí mě v podbřišku.. Hlavně mám pocit že je neustále někdo se mnou. setkala jste se některá s tím a nakonec to dopadlo šťastně? Nebo to může být jen cysta? Na gyndu jdu 18.6. Moc děkuji za rady a pomoc. Vaše Wendy ![]()