Kdy na to vlítnout?

195
13.2.13 19:12

kdy na to vlítnout?

Ahoj holky, prosím, všechny zkušené snažilky o radu s přítelem se snažíme už cca 3 roky otěhotnět, příčina nezjištěna partner spermiogram v normě já oVU a MS pravidelně… v uterý jsem byla na uLZ vše super prý připraveno na otěhotnění…bylo nám doporučeno iUI na které jsem měla jít zítra- čtvrtek… ale doktorka řekla, že je tam jen o něco málo menší pravděpodobnost otěhotnění jako při normálním snažení…ta vyšší pravděpodobnost je prý jen díky správnému načasování. Tak by mne zajímalo kdy si myslíte, že probíhá OVU - dnes jsem 13 DC se špiněním 15DC a dnes mně začalo bolet v podbřišku a v kříži - myslíte, že by jsem na to měli vlítnout už dnes nebo až zítra kdy mi bylo doporučeno to IUI - já se totiž rozhodla, že to ještě jednou zkusíme s tím, že si na to načasování dám fakt záležet…předtím jsme to tak nějak neřešili…každopádně když je u nás vše v pořádku tak se mi nechce moc na to IUI..to si to raději užijeme s přítelem… :hug:..jinak v budoucnu bych dala potom raději přednost IVF…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6945
13.2.13 19:16
@vsejesupr píše:
Ahoj holky, prosím, všechny zkušené snažilky o radu s přítelem se snažíme už cca 3 roky otěhotnět, příčina nezjištěna partner spermiogram v normě já oVU a MS pravidelně… v uterý jsem byla na uLZ vše super prý připraveno na otěhotnění…bylo nám doporučeno iUI na které jsem měla jít zítra- čtvrtek… ale doktorka řekla, že je tam jen o něco málo menší pravděpodobnost otěhotnění jako při normálním snažení…ta vyšší pravděpodobnost je prý jen díky správnému načasování. Tak by mne zajímalo kdy si myslíte, že probíhá OVU - dnes jsem 13 DC se špiněním 15DC a dnes mně začalo bolet v podbřišku a v kříži - myslíte, že by jsem na to měli vlítnout už dnes nebo až zítra kdy mi bylo doporučeno to IUI - já se totiž rozhodla, že to ještě jednou zkusíme s tím, že si na to načasování dám fakt záležet…předtím jsme to tak nějak neřešili…každopádně když je u nás vše v pořádku tak se mi nechce moc na to IUI..to si to raději užijeme s přítelem… :hug:..jinak v budoucnu bych dala potom raději přednost IVF…

zkus si kpoupiut ovu testy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
13.2.13 19:17

To jsem si dnes dělala a byla tam jen jedna čárka tak si myslím, že LH hormon byl již zvýšen…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
13.2.13 19:19

Kazdej den :mrgreen: :palec:, pak strelci nemaji sanci neminout cil.
Drzim pesti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
13.2.13 19:20

@vsejesupr zkus si měřit každý den bazální teplotu aspoň 1 až 2 cykly, aby jsi věděla, kolikátý DC OVU probíhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
13.2.13 19:21

@Weru no jo jenže když na to vlítnem dnes tak zítra už jsou spermine nezralé a neschopné..a zítřejší snažení je už k ničemu, né?

Příspěvek upraven 13.02.13 v 19:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
13.2.13 19:22

@Bartice na to jsem lenoch hlavně u mně to nejde dělaám 12 ky a nějak časově to není možné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
13.2.13 19:25

@vsejesupr tak zkus teda ty ovu testy, každý den. Musí být obě stejně silné nebo silnější než kontrolní. Omezit na 2 hod. tekutiny, dělat přibližně ve stejný čas a tulit se můžete klidně každý den :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35901
13.2.13 19:25

No ale vzdyt jsi psala, ze mas ovu pravidelne, tak kdy ji mas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
13.2.13 19:35

@pikola no pravidelně mně uprostřed cyklu bolí břicho a v kříži tak si myslím, že je to OVU..jinak jsem zkoušela dva cykly za sebou dělat test a OVU vyšla když mě bolelo břicho apd…tak pak už jsem ovu test nedělala a brala to přibližně…akorát si myslím, že když jsme se moc snažili tak to bylo k ničemu protože spermie jsou pak nezralé a nemohou oplodnovat, ted bych to chtěla zkusit s tou absencí, která se právě provádí před tou IUI…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
13.2.13 19:36

@Bartice to já vím jak se dělá OVU testík..jen jsem ho tentokrát bohužel nestihla ale tím, že jsem byla v uterý na ultrazvuku tak jsem myslela, že mi trochu poradí doktorka ta ale mluvila jen o IUI…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35901
13.2.13 19:39

No tak tesne pred ovu na to vlitnete.. Ale ani to ti nic nezaruci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
13.2.13 19:46

@vsejesupr tady jsem našla frekvenci styku při OVU http://www.zenska-neplodnost.cz/…-nestaci-719 tak snad to pomůže :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
14.2.13 12:29
@vsejesupr píše:
@Weru no jo jenže když na to vlítnem dnes tak zítra už jsou spermine nezralé a neschopné..a zítřejší snažení je už k ničemu, né?Příspěvek upraven 13.02.13 v 19:23

To jsou babske reci, ne? :think: Ja otehotnela vzdy, kdyz jsme jeli kazdy den nebo ob den :mrgreen:, i doktor mi to doporucil. Asi co doktor to nazor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
14.2.13 12:52

@Weru no spermie ve varleti zrají tři dny, tak je to dané…každý den nebo obden do fakt nevím jak se to může pak povéstale asi jo, když se Vám to povedlo, někomu asi stačí i nezralá spermie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí