Biochemické těhu?

2791
12.2.13 15:58

Biochemické těhu ?

Ahojky holky… takže k mému problému.. už jsem to tu psala v jiných dizkuzích, stalo se mi to poprvé a jsem z toho docela neštastná.. takže prostě 3.2 jsem měla dostat menstruaci, nedostala jsem jí a tak jsem si 10.2 ráno udělala první test z ranní moče, vyšel mi pozitivně, jen byla druhá čárka slaboulinká, takovej dušík ( viz foto ).. potom jsem dělala odpoledne tam už je jen mini dušík ( to je ten první test ) a včera v pondělí 11.2 jsem dělala opět a vyšel mi znova dušík. Já celá natešená že MS už nepřijde a že nejspíš jsem těhu. Jenže dnes v noci ta mrcha bohužel prišla.. :( Tudíž je to nejspíš v pytli že? :( ach jo.. jsem z toho špatná :( přitom prsa mě bolí mám dost citlivé bradavky, a hlavně jsem začla celkem více jíst což u mě není normální, protože moc nejím..takže teď opravdu nevím :) počkám až MS skončí a asi udělám ještě testík pro jistotu. ale podle mě to už upplně v háji…:////// :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9754
12.2.13 16:04

Samozrejme je mozne, ze jsi mela ovulaci pozdeji a proto byl na testu jen duch anebo jsi jedna z tech vyjimek co jsou tehotne a presto maji normalne ms.
Ale podle me mas bohuzel pravdu a opravdu to bylo biochemicke tehotenstvi. Myslim, ze kdyby to bylo prosperujici tehotenstvi, tak by na testu z druheho dne byla carka aspon o fous silnejsi. Coz se mi nezda, ze by byla.
Ale drzim palce at se pletu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
12.2.13 16:05

Ahojky, ja to mela podobne, jeste jsem mela i 1 MS, ale nakonec uz jsem byla v 8.tydnu.Ted je malemu rok. Zopakovala bych testik jeste po MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
12.2.13 16:06

Tak ja treba mela menstruaci normalne v terminu, ale mela jsrm take podezreni, tak jsrm udelala test a byl pozitivni.Take jsem si rikala, ze to asi potracim. Nicmene dalsi mesic byl test stale pozitivni i menstruace prisla, ale byla jiz dost slaba a kratka.No a vysledek vidis v metriku :-).Takze treba jeste nemusis veset hlavu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
12.2.13 16:07
@kar-maa píše:
Samozrejme je mozne, ze jsi mela ovulaci pozdeji a proto byl na testu jen duch anebo jsi jedna z tech vyjimek co jsou tehotne a presto maji normalne ms.
Ale podle me mas bohuzel pravdu a opravdu to bylo biochemicke tehotenstvi. Myslim, ze kdyby to bylo prosperujici tehotenstvi, tak by na testu z druheho dne byla carka aspon o fous silnejsi. Coz se mi nezda, ze by byla.
Ale drzim palce at se pletu :kytka:

Také myslím že jinak by ta čárka byla druhý den o něco silnější.. bohužel mi přijdou uplně stejné..:/ Děkuju třeba zrovna to tak bude.. kéž by :) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
12.2.13 16:08
@reguli píše:
Ahojky, ja to mela podobne, jeste jsem mela i 1 MS, ale nakonec uz jsem byla v 8.tydnu.Ted je malemu rok. Zopakovala bych testik jeste po MS

Určitě po MS hned vyzkouším :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
12.2.13 16:08
@sara1000 píše:
Tak ja treba mela menstruaci normalne v terminu, ale mela jsrm take podezreni, tak jsrm udelala test a byl pozitivni.Take jsem si rikala, ze to asi potracim. Nicmene dalsi mesic byl test stale pozitivni i menstruace prisla, ale byla jiz dost slaba a kratka.No a vysledek vidis v metriku :-).Takze treba jeste nemusis veset hlavu :hug:

Jéé tak to je super :) krásný :) no kéž by:):( byla bych ráda:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
12.2.13 16:12
@moniicfka píše:
Jéé tak to je super :) krásný :) no kéž by:):( byla bych ráda:)

Ja si delala test pri ms, protoze jsem vedela, ze se snazime. A mela jsem priznaky tehu…Ale nesmutni, kdyz to nevyjde. Vyjde to priste a budes urcite brzo maminkou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
12.2.13 16:21
@sara1000 píše:
Ja si delala test pri ms, protoze jsem vedela, ze se snazime. A mela jsem priznaky tehu…Ale nesmutni, kdyz to nevyjde. Vyjde to priste a budes urcite brzo maminkou :D

Jůů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1524
12.2.13 16:56

Ty hele, takhle - ale úplně přesně - jsem to měla já. Otěhotněla jsem o týden později, než jsem určila ovulaci. Mrcha dorazila - ale bylo to jen špinění, sice docela intenzivní a tmavé, ale žádná čirá krev. A celou dobu jsem měla vysoko bazální teplotu. Druhá čárka byla víc vidět až za několik dní. Jestli není mrcha silná, klidně zkus za dva dny…

Fotka zde: https://www.emimino.cz/…rankovani/3/ (Jako bohužel už ji fakt nemám…)

Platí ty dny v závorce (pak jsem zjistila, že ovulace byla později). „Menstruovat“ jsem začala myslím ten 18 DPO… Byla jsem strašně naštvaná. Normálně mě bolelo břicho jak na mrchu, mrcha (začíná u mě silným špiněním), ale prostě… teplota vysoko, pochva taková prosáklá a jiná než normálně… Já bych to tak černě neviděla :think:

Příspěvek upraven 12.02.13 v 17:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
12.2.13 16:58
@Zabka-kvak píše:
Ty hele, takhle - ale úplně přesně - jsem to měla já. Otěhotněla jsem o týden později, než jsem určila ovulaci. Mrcha dorazila - ale bylo to jen špinění, sice docela intenzivní a tmavé, ale žádná čirá krev. A celou dobu jsem měla vysoko bazální teplotu. Druhá čárka byla víc vidět až za několik dní. Jestli není mrcha silná, klidně zkus za dva dny…

Právě že zas tak silná není :) takže zkusím tak za ty dva dny a uvidim:) :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1524
12.2.13 17:04

Jj, zkus a pak dej vědět… Já jsem tu čárku měla snad ještě slabší než Ty ;) Jiné příznaky těhu jsem neměla. Fotka je v diskusi, v které je odkaz, asi tak v půlce stránky… Kdyžtak hledej:-) Za tři dny už to bylo vidět dobře ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
12.2.13 17:08
@Zabka-kvak píše:
Jj, zkus a pak dej vědět… Já jsem tu čárku měla snad ještě slabší než Ty ;) Jiné příznaky těhu jsem neměla. Fotka je v diskusi, v které je odkaz, asi tak v půlce stránky… Kdyžtak hledej:-) Za tři dny už to bylo vidět dobře ;)

Tak jsem mrkla :) vážně jsem skoro žádnýho dušíka ani na tvých testech neviděla:) až ten 21 DPO:) krásná.. nů tak jsem už mocky zvědava:):)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1524
12.2.13 17:12

No, na tom 18. DPO je duch, který byl tak slabý, že ani nešel vyfotit ;) Uvidíme. Zkus za dva tři dny… Já jsem špinila asi týden, první dny silnějc, pak už méně. Tak neboj když najdeš čárku a budeš dál špinit. A mě se zdá, že trochu sílí (odpolední testy nemá smysl dělat, ale když se podívám na z ty ranní).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
12.2.13 17:14
@Zabka-kvak píše:
No, na tom 18. DPO je duch, který byl tak slabý, že ani nešel vyfotit ;) Uvidíme. Zkus za dva tři dny… Já jsem špinila asi týden, první dny silnějc, pak už méně. Tak neboj když najdeš čárku a budeš dál špinit. A mě se zdá, že trochu sílí (odpolední testy nemá smysl dělat, ale když se podívám na z ty ranní).

Srovnala jsem je špatně na té fotce :) práve že ten druhý je dělaný v neděli ráno, ten první pak odpoledne tam už skoro není nebo spíš vůbec nic vidět..a ten poslední je z pondělního rána:):) tak já nevím no:) už aby byl ten čtvrtek nebo pátek abych zkusila:) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí