Biochemické těhu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1568
24.5.13 13:58

Holky, ráda bych obnovila tuto diskuzi.

3.5. mi bylo provedeno IUI, test mám provést 17.5. - ten den test jasně negativní, vysadila jsem Utrogestan a čekala na menses. Ty pořád nikde, v úterý 21.5. jsem objevila //, druhý den krví potvrzeno hcg 47,5 jednotek. Už to se mi nějak nezdálo. Dnes jsem si dělala test a zdá se mi, že nijak nesílí - ale ani neslábne. Na další krev jdu až po víkendu. Myslíte, že se může jednat o biochemické a Utrogestan ho jen drží? Jde mi o to, že včera jsem si zapomněla jeden prášek vzít a cca za 3 hodiny byly 2 kapky čerstvé krve, ale po zavedení zas vše ok a nic. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
24.5.13 14:10

@pettta NO mozna se ti hcg zveda pomalu :think:
Kazdopadne utrous neprosperujici tehotenstvi neudrzi. I pres nej by jsi za par dnu zacala krvacet. Vlastni zkusenost! Ja zacala krvacet po 18 dnech spozdeni ms.
Drzim palce at je vse ok :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1568
24.5.13 14:16

@kar-maa A netušíš, kolik jsi měla hcg?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
24.5.13 14:22
@pettta píše:
@kar-maa A netušíš, kolik jsi měla hcg?

To nevim.
Ale me zacala carka na testu velice rychle slabnout. Potom tu ms spozdily prave ty prasky, ale ja vedela, ze to nedopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1568
24.5.13 14:27

@kar-maa Já mám právě taky takovej pocit, že když bych je vysadila, tak mi MS dorazí hned, tak nevím, jestli to jen zbytečně uměle nprodlužuju. Ale tak 2 dny ještě vydržím, at si to pak nevyčítám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
24.5.13 14:29
@pettta píše:
@kar-maa Já mám právě taky takovej pocit, že když bych je vysadila, tak mi MS dorazí hned, tak nevím, jestli to jen zbytečně uměle nprodlužuju. Ale tak 2 dny ještě vydržím, at si to pak nevyčítám.

No ja bych tebou ty prasky porad jeste brala a spis si delala testy. Az kdyz by carka z testu uplne zmizela, tak bych prasky vysadila, driv ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1568
24.5.13 14:38

@kar-maa Já myslím, že v pondělí se to už rozbouchne, jestli mi porostě hcg.
Ale viz obrázek, nezdá se mi, že by sílily. Ten jeden obrázek je první 2 testy v úterý, pak středa a poslední dnes a ten druhý obrázek je 25 dnes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
24.5.13 14:41

@pettta NO kazdopadne raci pockej do toho pondelka. Jinak opravdu to nevypada, ze by silily :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1568
24.5.13 14:45

@kar-maa Ten poslední možná o malinkej chloubek, ale to bude nejspíš málo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JellyBean
24.5.13 20:58

Měla jsem to podobně a dokonce testy i o něco silnější, které už pak dále nesílily :zed: Nakonec jsem začala krvácet a mazala jsem si to na revizi :( Držím palce, aby to u tebe bylo jinak, ale testy jsou teda opravdu slabé :? Přidávám foto testů, jak jsem je mělá já…

• Citovat
  • Upravit
663
10.7.13 09:51

Ahojky :) minulý cyklus jsem měla sex den před ovulací a zpoždění tři dny, pak přišlo růžové špinění, říkám si zahnízdění, jupííí…měla jsem bolesti v podbřišku, v noci mě vzbudil pocit na zvracení, druhý den přišla silná dvoudenní MS :( pak už jen hnědé špinění, včera snad i takové oranžové, jestli je to možné..myslíte, že to bylo těhu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
10.7.13 14:11

Ahoj holky, ráda bych se také přidala do této diskuze, s podobnými zážitky mám bohužel bohatou zkušenost. Od února letošního roku se snažíme o druhého mrňouse, už třikrát jsem měla zpožděnou menstruaci a třikrát se objevil duch na TT. Bohužel vždy menstruace nakonec dorazila…naposledy předevčírem, kdy jsem si byla 100% jistá, že nám to konečně vyšlo, všechno tomu nasvědčovalo (bazální teplota vysoká, čípek byl jako u prvního těhotenství, bolest prsou, tlak v podbřišku), no a zase nic. Už jsem se naštvala a objednala se na gyndu, jsem zvědavá, co mi poví. Jak jste na tom vy ostatní, co máte podobnou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí