Biochemické těhu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2791
17.2.13 21:44
@jarunka86 píše:
@moniicfka a nechces treba zkusit 10 test nez 25? ten je citlivejsi :-)

No nema to cenu resit:) proste zkusim jeste parkrat otestovat co to ukaze a podle toho se jeste kdyztak objednam na gyndu..joo koupim 10 a zkusim:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
17.2.13 21:46

@moniicfka no tak to mozna bude mimisek :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
17.2.13 21:51
@jarunka86 píše:
@moniicfka no tak to mozna bude mimisek :dance: :dance: :dance:

Nuu kez by:) uz si fakt pripadam jak blazen..kazdy den to resim:) jenze proc nebylo na Utz nic videt:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
17.2.13 21:53
@jarunka86 píše:
@moniicfka no tak to mozna bude mimisek :dance: :dance: :dance:

Mam dost priznaku..ale matou me ty testy no:) tyjo jak ja bych byla stastna kdyby se z toho mimisek vyklubal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
17.2.13 21:54

@moniicfka Tak treba se schovava :-) chce byt v utajeni do posledni chvile…pockej a uvidis. Vypada to s tebou preci hodne nadejne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
17.2.13 21:58
@jarunka86 píše:
@moniicfka Tak treba se schovava :-) chce byt v utajeni do posledni chvile…pockej a uvidis. Vypada to s tebou preci hodne nadejne :-)

Nu kez bys mela pravdu:) juu treba se schovava:) spis myslim ze to je hodne brzy:) nekomu se az v 6tydnu ukazal jen vacek:) jsem rada ze to takhle hodnotis.. snad to dopadne co nejlip:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
17.2.13 22:02
@moniicfka píše:
Nu kez bys mela pravdu:) juu treba se schovava:) spis myslim ze to je hodne brzy:) nekomu se az v 6tydnu ukazal jen vacek:) jsem rada ze to takhle hodnotis.. snad to dopadne co nejlip:))

No prave..je jeste brzy :-) a vsechno, co jsi psala, nasvedcuje tomu, ze to tehu opravdu bude :-) moc ti drzim palce, vsechny co mam :-) urcite to dobre dopadne…hlavne zadnej stres :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
17.2.13 22:06
C
@jarunka86 píše:
No prave..je jeste brzy :-) a vsechno, co jsi psala, nasvedcuje tomu, ze to tehu opravdu bude :-) moc ti drzim palce, vsechny co mam :-) urcite to dobre dopadne…hlavne zadnej stres :-)

Moc dekuji :kytka: moc si to preju:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1524
18.2.13 11:45

Tak jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
18.2.13 13:25
@Zabka-kvak píše:
Tak jak?

Dnes rano..opet duch..ale prijde mi ze o trochu silnejsi nez vcera..ale nechci jit k mudr. aby mi rekla ze jeste nic.. spis pockam jeete tyden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
25.3.13 18:26

Ahoj holky dlouho sem se neozvala ale mam zase problem:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
25.3.13 18:28
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
25.3.13 18:28

Jak jsem to tu řešila, přišla ta Mrcha a už jsem to potom nějak neřešila, ale teď tak koukám.. poslední MS byla vlastně 12.2 a do ted nepřišla.. měla jsem dostat 11.3 ale MRCHA nikde.. břicho mě dost bolí..dnes jsem udělala test ale byl negativní..tak jsem změřila BT ( vím že se má meřit ráno) ale jen tak mě to napadlo..a mám 37,2.. tak já nevím zas jak na tom jsem.. ale přes dva týdný zpoždo je docela hustý ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
25.3.13 18:32

@moniicfka a co zajit na krev jako samoplatce? :-) to je jistota. S tou teplotou je to osemetny, musis merit cely cyklus, abys z te teploty mohla neco vyvodit. Ja mam treba i 37,3 a za tri dni prijde mrcha…to je u kazde jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
25.3.13 18:33
@jarunka86 píše:
@moniicfka a co zajit na krev jako samoplatce? :-) to je jistota. S tou teplotou je to osemetny, musis merit cely cyklus, abys z te teploty mohla neco vyvodit. Ja mam treba i 37,3 a za tri dni prijde mrcha…to je u kazde jinak.

aha aha:) no spíš budu muset zajít rovnou na gynekologii :) když dva týdny mrcha nikde..buď mi řekne že jsem těhotná nebo mi dá vyvolávačku no:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí