Biochemické těhu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2791
26.3.13 21:26
@jarunka86 píše:
@moniicfka pry jo..jak je ten test jeste v tom obalu, tak ty, co maji prelepene ty napisy, jsou pry 25. 10 jsou podle te slecny, nebo pani ty tmave modre, slabsi mamatesty.

Aha :) tak to jo.. no tak to zítra pořídím ty desítkový:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
26.3.13 21:29

@moniicfka no to bych taky rada, ale to ho mam jako v lekarne otevrit a rict pani, ze chci neprelepenej? :D spis koupim jinej test a bude klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
26.3.13 21:30
@jarunka86 píše:
@moniicfka no to bych taky rada, ale to ho mam jako v lekarne otevrit a rict pani, ze chci neprelepenej? :D spis koupim jinej test a bude klid.

No to je pravda:D taky vemu jinej:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
26.3.13 21:32

@moniicfka Zkusim Dr.Max…jsou dost podobne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
26.3.13 21:34
@jarunka86 píše:

Jo : ) no ty unimarky asi nejsou spolehlivý co? ale myslim že těhotenství by ukázat měli..zkusím ty a koupím taky Dr.max:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
26.3.13 21:35
@jarunka86 píše:

Nechceš sem hodit tu fotku :) zajímá mě jak vypadá jiný dušík :) jesi jsme na tom podobně s nimi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
26.3.13 21:38

@moniicfka ja to ted nemuzu vyfotit…je to lip videt na denim svetle a i tak si nejsem jista, jestli vubec vyfotit pujde :) Unimark ja osobne uz nikdy neporidim. Delal mi duchy, ale fakt silny a tem uz neverim. Kdyz budu mit ducha zitra, tak ho sem urco dam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
26.3.13 21:39
@jarunka86 píše:
@moniicfka ja to ted nemuzu vyfotit…je to lip videt na denim svetle a i tak si nejsem jista, jestli vubec vyfotit pujde :) Unimark ja osobne uz nikdy neporidim. Delal mi duchy, ale fakt silny a tem uz neverim. Kdyz budu mit ducha zitra, tak ho sem urco dam :)

Dobře tedy :) Tak snad jsou ty naše dušíky pravý :) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
26.3.13 21:41

@moniicfka No ja doufam…teplotu mam porad vysoko, tak verim, ze tentokrat to dobre dopadne :) ale mam jeste 6 nebo 7 dny do mrchy :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
26.3.13 21:43
@jarunka86 píše:
@moniicfka No ja doufam…teplotu mam porad vysoko, tak verim, ze tentokrat to dobre dopadne :) ale mam jeste 6 nebo 7 dny do mrchy :(

Jo, tak to vypadá fajn s tou teplotou, já taky měřím od včerejška..dnes byla taky 37,3.. : ) tak snad už ti ta mrcha nepříde a dopadne to tak jak s přeješ:) no já mám docela depky z toho že dva týdny mám zpoždění a na UZ nic..na testu skoro nic..na krvi se uvidí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
26.3.13 21:59

@moniicfka a nemohla jsi mit pozdeji ovu? to by na utz videt nic nebylo a na testu taky ne. Jdu spat..zitra dej vedet, jak pokracujes :)dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
26.3.13 22:01
@jarunka86 píše:
@moniicfka a nemohla jsi mit pozdeji ovu? to by na utz videt nic nebylo a na testu taky ne. Jdu spat..zitra dej vedet, jak pokracujes :)dobrou noc

Právě nevím kdy byla ovu nesledovala jsem to :( a sem z toho uplně zmatená fakt..dám vedět:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
27.3.13 07:35

@moniicfka Ono je to lepsi nesledovat :) Jinak muj duch je taaak pidi, ze pochybuju, ze to vubec je duch, spis to je takova ta vyrysovana carka, co tam je vzdycky. Vyfotit to nejde a abych ho videla, musim ho hodinu naklanet…takze tento mesic asi zase nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
27.3.13 07:53
@jarunka86 píše:
@moniicfka Ono je to lepsi nesledovat :) Jinak muj duch je taaak pidi, ze pochybuju, ze to vubec je duch, spis to je takova ta vyrysovana carka, co tam je vzdycky. Vyfotit to nejde a abych ho videla, musim ho hodinu naklanet…takze tento mesic asi zase nic…

ale hod sem tu fotku..ja na nej mrknu:-D:-D :-):-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
27.3.13 15:31
@jarunka86 píše:
@moniicfka Ono je to lepsi nesledovat :) Jinak muj duch je taaak pidi, ze pochybuju, ze to vubec je duch, spis to je takova ta vyrysovana carka, co tam je vzdycky. Vyfotit to nejde a abych ho videla, musim ho hodinu naklanet…takze tento mesic asi zase nic…

Fotka mého teď dělaného testu..zase duch:/ proč tam prostě nemuže být krásná čárka:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí