Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jarunka86 píše:
@moniicfka pry jo..jak je ten test jeste v tom obalu, tak ty, co maji prelepene ty napisy, jsou pry 25. 10 jsou podle te slecny, nebo pani ty tmave modre, slabsi mamatesty.
Aha
tak to jo.. no tak to zítra pořídím ty desítkový:)
@moniicfka no to bych taky rada, ale to ho mam jako v lekarne otevrit a rict pani, ze chci neprelepenej?
spis koupim jinej test a bude klid.
@jarunka86 píše:
@moniicfka no to bych taky rada, ale to ho mam jako v lekarne otevrit a rict pani, ze chci neprelepenej?spis koupim jinej test a bude klid.
No to je pravda:D taky vemu jinej:D
@jarunka86 píše:
@moniicfka Zkusim Dr.Max…jsou dost podobne
Jo : ) no ty unimarky asi nejsou spolehlivý co? ale myslim že těhotenství by ukázat měli..zkusím ty a koupím taky Dr.max:)
@jarunka86 píše:
@moniicfka Zkusim Dr.Max…jsou dost podobne
Nechceš sem hodit tu fotku
zajímá mě jak vypadá jiný dušík
jesi jsme na tom podobně s nimi ![]()
@moniicfka ja to ted nemuzu vyfotit…je to lip videt na denim svetle a i tak si nejsem jista, jestli vubec vyfotit pujde
Unimark ja osobne uz nikdy neporidim. Delal mi duchy, ale fakt silny a tem uz neverim. Kdyz budu mit ducha zitra, tak ho sem urco dam ![]()
@jarunka86 píše:
@moniicfka ja to ted nemuzu vyfotit…je to lip videt na denim svetle a i tak si nejsem jista, jestli vubec vyfotit pujdeUnimark ja osobne uz nikdy neporidim. Delal mi duchy, ale fakt silny a tem uz neverim. Kdyz budu mit ducha zitra, tak ho sem urco dam
Dobře tedy
Tak snad jsou ty naše dušíky pravý
![]()
@moniicfka No ja doufam…teplotu mam porad vysoko, tak verim, ze tentokrat to dobre dopadne
ale mam jeste 6 nebo 7 dny do mrchy ![]()
@jarunka86 píše:
@moniicfka No ja doufam…teplotu mam porad vysoko, tak verim, ze tentokrat to dobre dopadneale mam jeste 6 nebo 7 dny do mrchy
Jo, tak to vypadá fajn s tou teplotou, já taky měřím od včerejška..dnes byla taky 37,3.. : ) tak snad už ti ta mrcha nepříde a dopadne to tak jak s přeješ:) no já mám docela depky z toho že dva týdny mám zpoždění a na UZ nic..na testu skoro nic..na krvi se uvidí..
@moniicfka a nemohla jsi mit pozdeji ovu? to by na utz videt nic nebylo a na testu taky ne. Jdu spat..zitra dej vedet, jak pokracujes
dobrou noc
@jarunka86 píše:
@moniicfka a nemohla jsi mit pozdeji ovu? to by na utz videt nic nebylo a na testu taky ne. Jdu spat..zitra dej vedet, jak pokracujesdobrou noc
Právě nevím kdy byla ovu nesledovala jsem to
a sem z toho uplně zmatená fakt..dám vedět:)
@moniicfka Ono je to lepsi nesledovat
Jinak muj duch je taaak pidi, ze pochybuju, ze to vubec je duch, spis to je takova ta vyrysovana carka, co tam je vzdycky. Vyfotit to nejde a abych ho videla, musim ho hodinu naklanet…takze tento mesic asi zase nic…
@jarunka86 píše:
@moniicfka Ono je to lepsi nesledovatJinak muj duch je taaak pidi, ze pochybuju, ze to vubec je duch, spis to je takova ta vyrysovana carka, co tam je vzdycky. Vyfotit to nejde a abych ho videla, musim ho hodinu naklanet…takze tento mesic asi zase nic…
ale hod sem tu fotku..ja na nej mrknu:-D:-D ![]()
![]()
@jarunka86 píše:
@moniicfka Ono je to lepsi nesledovatJinak muj duch je taaak pidi, ze pochybuju, ze to vubec je duch, spis to je takova ta vyrysovana carka, co tam je vzdycky. Vyfotit to nejde a abych ho videla, musim ho hodinu naklanet…takze tento mesic asi zase nic…
Fotka mého teď dělaného testu..zase duch:/ proč tam prostě nemuže být krásná čárka:(