Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jarunka86 píše:
@moniicfka lepsi by byla prvni varianta
Tak to určitě:)
@jarunka86 píše:
@moniicfka Tak drzim pestidej vedet, jak jsi dopadla
Jo určitě dám
třeba to zrovna vyjde : )
Takže opět nevím vůbec nic:D byla jsem na gynekologii dnes.. řikám že mám zpoždení dva týdny.. udělal mi Uz.. řekl že těhotenství nevidí ale že mám nějak moc kyprou sliznici.. tak mi odebral Hcg krev..a musim čekat do čtvrtka.. pokud bude pozitiv tak super.. když negativ mám si přijít pro vyvolávačku:D:( snad bude ta první varianta
![]()
Nevím zda ho vidíte taky toho douška..já jo..spíše ve tmě než na světle a když ho nakloním..tady na fotce nic moc vidět není
@moniicfka ja ho vidim..maliiinko, ale vidim
tak snad bude silit, drzim palce. Ja mam dusinka podobnyho, ale nevim, jestli si ho nenamlouvam
Kypra sliznice je ale dobre znameni ![]()
@jarunka86 píše:
@moniicfka ja ho vidim..maliiinko, ale vidimtak snad bude silit, drzim palce. Ja mam dusinka podobnyho, ale nevim, jestli si ho nenamlouvam
Kypra sliznice je ale dobre znameni
Vážně? no já si taky myslela jestli si ho právě nenamlouvám
no zítr každopádně bežím pro další testíky..:)
@jarunka86 píše:
@moniicfka ja ho vidim..maliiinko, ale vidimtak snad bude silit, drzim palce. Ja mam dusinka podobnyho, ale nevim, jestli si ho nenamlouvam
Kypra sliznice je ale dobre znameni
Hoď sem foto ať mohu porovnat ![]()
@moniicfka no pred chvili jsem se dozvedela, ze prej tyhle mamatesty jsou 25,idkyz na krabicce pisou 10. je mi to divny, ale asi to tak bude…pry jsou prelepeny ty obaly a ja ho prelepenej fakt mam
a pokud je to vazne ten silnejsi, tak na 10 by dusin mel byt vetsi.
@jarunka86 píše:
@moniicfka no pred chvili jsem se dozvedela, ze prej tyhle mamatesty jsou 25,idkyz na krabicce pisou 10. je mi to divny, ale asi to tak bude…pry jsou prelepeny ty obaly a ja ho prelepenej fakt mama pokud je to vazne ten silnejsi, tak na 10 by dusin mel byt vetsi.
Přelepený? Takže desítkovej je tedy 25ka?
@jarunka86 píše:Říkala jsem si proč je na tom ten bílej štítek
@moniicfka no pred chvili jsem se dozvedela, ze prej tyhle mamatesty jsou 25,idkyz na krabicce pisou 10. je mi to divny, ale asi to tak bude…pry jsou prelepeny ty obaly a ja ho prelepenej fakt mama pokud je to vazne ten silnejsi, tak na 10 by dusin mel byt vetsi.
@moniicfka pry jo..jak je ten test jeste v tom obalu, tak ty, co maji prelepene ty napisy, jsou pry 25. 10 jsou podle te slecny, nebo pani ty tmave modre, slabsi mamatesty.