Biochemické těhu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2791
14.2.13 17:21
@jarunka86 píše:
@moniicfka Ahoj,ja jsem na tom byla minuly mesic jako ty :) mela jsem opravdy peknu dusiky a dokonce tri dny zpozdeni a pak prisla mrcha… No, jen jsem ti chtela rict, abys nesmutnela a neztracela nadeji :-) ono je to vlastne dobre, jestli „mimi“ odeslo samo…treba kdyby se udrzelo, skoncilo by to o tyden pozdeji a ty bys musela na revizi. Urcite tam nebylo neco v poradku. No a dalsi cyklus budete mit pohnojeno a povede se, uvidis :-)

Tak snad to bude jak říkáš :) :) bylo by to fajn :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
14.2.13 17:32

@moniicfka urcite :) hlavne nesmutni…stres neni dobrej pro miminko. Takze pekne klid, tulit a cekat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1524
14.2.13 17:35

A když se podařilo jednou, tak se podaří brzy zase:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
14.2.13 17:39
@jarunka86 píše:
@moniicfka urcite :) hlavne nesmutni…stres neni dobrej pro miminko. Takze pekne klid, tulit a cekat :-)

Děkuji :) jste moc hodný holky :) snad se brzy zadaříííííí :srdce: nemužu se dočkat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
17.2.13 08:54

Ahoj hollky ja uz jsem stejne asi blazen:-D ka byla v patek na gynde, vysetrila me a poslala me ihned do nemocnice s podezrenim na mimodelozni, tam jsem sla na krev a na Uz..rekl mi ze tam nic neni, na krev sem voqlala po dvou hodinach a rekla mi j negativni mene nez 5.. to ma znamenat co? ze nula nebyla.. takze nejaky hcg tam bylo.. cetla jsem nekde ze uz od 2 jednotek se pocita s tehot. ale od 5je jistota.. mnu tak jsem jela domu jenze celou dobu je mi proste nejak divne..koupili jsme pro jistotu este test.. kterej jsem ted udelalajak jsem vstala..a vyskocila na me dalsi slaba carecka do minuty.. tak co to ma byt? jsem uz fakt zmatena:-D:-D:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1524
17.2.13 12:09

Ty jsi teda případ… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1524
17.2.13 12:10

Hcg stupá, klesá, stoupá, klesá… :think: Hlavně, že Tě teď pořádně pohlídají, ať už je to cokoliv :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
17.2.13 12:10
@Zabka-kvak píše:
Ty jsi teda případ… :think:

No to teda jo… už jsem vážně blázen z toho :D :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
17.2.13 12:27

Není to moc videt..na fotce..ale normálně je vidět krásně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1524
17.2.13 13:01

Jj, trochu to vidět jde… Co na to doktoři? Počkat týden a sledovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
17.2.13 13:09
@Zabka-kvak píše:
Jj, trochu to vidět jde… Co na to doktoři? Počkat týden a sledovat?

no lépší je to videt normálně když na to koukam.. no doktori nic.. uzavreli to ze na uz nic nevidel.. v patek jsem tam byla..a ted sem udelala rano dnes test..a bylo to tam opet.. takze budu muset znovu na kontrolu:/ sama jsem z toho blazen fakt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
17.2.13 15:53
@moniicfka píše:
no lépší je to videt normálně když na to koukam.. no doktori nic.. uzavreli to ze na uz nic nevidel.. v patek jsem tam byla..a ted sem udelala rano dnes test..a bylo to tam opet.. takze budu muset znovu na kontrolu:/ sama jsem z toho blazen fakt

a hlavne se to objevilo hned za minutu! to je zvlastni.. :) tamty co jsem měla předtím to bylo až po limitu..ted v limitu..zkusím opet pozdeji a uvidíme:)no:) jsem vazne blazen z toho jak moc bych to chtela):( myslis ze je mozne ze doktori jeste nic nevideli na UTZ? ze blo brzy?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
17.2.13 17:07

@moniicfka to je unimark, ten test??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
17.2.13 18:09
@jarunka86 píše:
@moniicfka to je unimark, ten test??

Jojo.je to unimark..uz jsem o nem cetla recenze..ze dela falesnou pozitivitu:) jenze u me to souhlasi..dala jsem zkusit kamaradce a ta tam nma ani tuk:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
17.2.13 18:13

@moniicfka tak ja ho dala manzelovi a mel ducha :D ja osobne jsem mela ducha hodne silnyho a nebylo to nic…napriklad moje segra na nem ducha nikdy nemela. Ale ja bych ho uz nebrala po minule zkusenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí