Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@moniicfka píše:
Srovnala jsem je špatně na té fotcepráve že ten druhý je dělaný v neděli ráno, ten první pak odpoledne tam už skoro není nebo spíš vůbec nic vidět..a ten poslední je z pondělního rána:):) tak já nevím no:) už aby byl ten čtvrtek nebo pátek abych zkusila:)
No v tom případě je to jak má být, protože v takhle ranných stádiích by se z odpolední moče vůbec nemělo testovat, neb ta je méně koncentrovaná. Takže jestli tam byla slabší čárka než ráno je to úplně v pořádku a pochopitelné:jazyk:
@Zabka-kvak píše:
No v tom případě je to jak má být, protože v takhle ranných stádiích by se z odpolední moče vůbec nemělo testovat, neb ta je méně koncentrovaná. Takže jestli tam byla slabší čárka než ráno je to úplně v pořádku a pochopitelné:jazyk:
Jojo : ) ale to bylo asi teda sakra málo hcg i v té ranní moči
zase si říkám že falešné to být nemohlo když odpoledne mi nic neukázalo a ráno právě že jo
je možné být třeba týden těhotná? to nevím jestli by se to takhle ukázalo :/ ale bojim se že po tý MS tam nebude už vůbec nic nu. ![]()
Prostě pozítří uvidíš. Nebo to zkus klidně i zítra. Ale asi tam bude přibližně stejně silná čárka jako dnes.
@Zabka-kvak píše:
Prostě pozítří uvidíš. Nebo to zkus klidně i zítra. Ale asi tam bude přibližně stejně silná čárka jako dnes.
Zítra si hned koupím test.. myslíš že tam bude i při tý MS? třeba ne.. tak je to v pytli když ne : )
@moniicfka píše:
Zítra si hned koupím test.. myslíš že tam bude i při tý MS? třeba ne.. tak je to v pytli když ne : )
Tak jsem dnes před hodinkou dělala test.. a bohužel z toho nevykoukám ani toho dušíčka žádnýho
jsem z toho docela dost špatná
je mi mizerně
počítala jsem to teď ovulku jsem měla týden od 28.1 do 31.1
takže jsem byla v ranném těhu proto ty testy pozitivní.. a bohužel to asi opravdu odešlo s tou zpožděnou MS:( jsem tak naštvanááá
ještě zkusím ráno ale už tomu neveřím
neudrželo se
bohužel ![]()
@moniicfka píše:
Tak jsem dnes před hodinkou dělala test.. a bohužel z toho nevykoukám ani toho dušíčka žádnýhojsem z toho docela dost špatná
je mi mizerně
počítala jsem to teď ovulku jsem měla týden od 28.1 do 31.1
takže jsem byla v ranném těhu proto ty testy pozitivní.. a bohužel to asi opravdu odešlo s tou zpožděnou MS:( jsem tak naštvanááá
![]()
![]()
![]()
![]()
ještě zkusím ráno ale už tomu neveřím
neudrželo se
bohužel
Nesmutni, ikdyz chapu, ze te to musi mrzet.Ale ver, ze nic se nedeje jen tak. Proste tohle „mimi“ nebylo v poradku a dost silne.Brzo to vyjde a budes se radovat. Uvidis ![]()
@sara1000 píše:
Nesmutni, ikdyz chapu, ze te to musi mrzet.Ale ver, ze nic se nedeje jen tak. Proste tohle „mimi“ nebylo v poradku a dost silne.Brzo to vyjde a budes se radovat. Uvidis
Jojo to vím
ale strašně to zamrzí ![]()
No, zas to byl odpolední test a jiný typ… odpoledne by se vůbec testovat nemělo…
@Zabka-kvak píše:
No, zas to byl odpolední test a jiný typ… odpoledne by se vůbec testovat nemělo…
Joo..ale dnes jsem dělala i ráno a nic
nic tam není
ale zase menstruaci jsem měla dva dny takovou jinou než normálně, mívám jí 4-5 dní..a dnes druhý den už je to teď jen takový spíš špinění..břicho mě dost dnes bolí v podbřišku a teď sem měla chvíli že jsem myslela že se pozvracím:/ tak já nevim.. myslíte že se třeba ta čárka při MS neukáže? měla by i tak kdybych byla těhu.. už to nemá asi cenu řeit prostě se to nepodařilo.. takže se teším na dalšíí měsíc ![]()
Jen tak pro úplnost - a neměla jsi předtím test 10 a teď test 25? Jinak, menstruace nemá vliv na hcg v moči (pokud je v těle nějaké hcg). No uvidíme…
@Zabka-kvak píše:
Jen tak pro úplnost - a neměla jsi předtím test 10 a teď test 25? Jinak, menstruace nemá vliv na hcg v moči (pokud je v těle nějaké hcg). No uvidíme…
Měla jsem 25, a teď jsem měla mamatest 10 :/
@Zabka-kvak píše:
Když já si pořád říkám třeba to vyjde třeba jo
ale spíš ne
a hrozně mě to štve ![]()
No, tak to vypadá spíš ze ne
Ale chvíli to vypadalo nadějně…
@Zabka-kvak píše:
No, tak to vypadá spíš ze neAle chvíli to vypadalo nadějně…
No co nadelam:-(
@moniicfka Ahoj,ja jsem na tom byla minuly mesic jako ty
mela jsem opravdy peknu dusiky a dokonce tri dny zpozdeni a pak prisla mrcha… No, jen jsem ti chtela rict, abys nesmutnela a neztracela nadeji
ono je to vlastne dobre, jestli „mimi“ odeslo samo…treba kdyby se udrzelo, skoncilo by to o tyden pozdeji a ty bys musela na revizi. Urcite tam nebylo neco v poradku. No a dalsi cyklus budete mit pohnojeno a povede se, uvidis ![]()