Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky porosím poraďte mi..Mám opožděnou Ms o 4 dny a test mi pořád vychází negativní..Mám MS vždy po 28 dnech..Před očekávanou MS mě strašně boleli záda a píchalo v podbřišku tak se to táhlo ještě další 2 dny…mám nechutenství, zvětšili se mi prsa..nevím co dělat? mám ještě počkat na a udělat si TT nebo jít k dr. na vyvolávací injekci?? díky
Na vyvolávací injekci je ještě čas, ještě bych počkala…Myslíš, že můžeš být těhotná…
Ahojky, já být tebou, tak bych ještě pár dnů vyčkala a opakovala test..teda pokud nemáš žádné jiné problémy a poté až zašla k doktorovi
třeba se ti jen z nějakého důvodu opozdila a nebo taky ne ![]()
No prvně bych zkusila doma testovat a pak jít k Dr. ![]()
Já měla tedka zpoždění taky, a MS přišla…přikládala jsem to rozhodzení z chřipky… ![]()
Mě když nepřišla ms tak hned první den jsem si udělala test a byl pozitivní, sice ta druhá čárka byla slabounká ale byla vidět. Zkusila bych počkat, nebo si koupit test s vyšší citlivostí hcg.Ty si přeješ miminko?
Pockala bych, ctyri dny jsou nic. Testuj znovu treba za pet dni.
No už mě to nebaví čekat
jestli tam bude nebo ne..já bych byla ráda kdybych byla těhotná…má takový tušení že v tom jsem, ale ten test mě mate..
já jsem z cela zdravá.. no právě vím kdy jsem měla ovulaci.. :
Tak to nás nebaví čekat asi žádnou vždycky
Ale stejně by tam doktor ještě nic neviděl, takže za sebe bych ještě počkala, ikdyž vím je to pro tebe asi nekonečné ![]()
@Hanach93 - nejlepší je mamatest 10 - já ho měla pozitivní už 4 dny před MS ve třetím těhotenství a v den ms u prvního a druhého.
@Milli píše:
@Hanach93 - nejlepší je mamatest 10 - já ho měla pozitivní už 4 dny před MS ve třetím těhotenství a v den ms u prvního a druhého.
A já třeba měla pozitivni Clearblue 25 a mamatest 10 vuuubec nicccc
![]()
@monatkaa - tak hlavně, že tam to miminko bylo
. A koukám, že už je pěkně velký.
Taky doporucuji pockat me to treba z nicehonic meskalo i 18 dni a to jsem jindy mela menstruaci uplne pravidelnou. Z testu taky doporucuji mamatest je moc dobry ale pokud ti nevysel pozitivne zatim bych par dni pockala preci jenom uplne zadarmo to neni…a zkus ranni moc ten je koncentrovanejsi. hlavne zadny stres menstruace muze meskat prave i kvuli nemu nebo se blizi nejaka chripka…vzdyt uvidis. Jinak nevim jak to maji jine tehule ale ja o svem tehotenstvi vedela pocitove hnedka…to si clovek proste vsimne =). tak hodne stesti.