Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@flakon píše:
@Hanach93 Ahoj,ještě počkej, mohla si otěhotnět někdy tědně před MS a test tito ještě neukáže…Třeba moje kamarádka to měla tak, že si pořád řikala že se jí nějak zvětšuje břicho, MS měla, test negativní tak šla na gindu a tam jí řek, že je ve 13.tt
tak to je mazec..určitě počkám ![]()
Ja nevim teda ale ja mela pm 14.10. 19.11.jsem delala clear blue test je 100% a byla jsem 1-2tt tehotna k dr.jsem sla
29.11. byla jsem 4-5tt ja to mam ted taky divny minule mrcha prisla 7.1. Prvni den krvaceni a posledni 4dny spineni, pak jsem to dostala 9.2. porad jen spineni a dnes mi to ma koncit a dnes to mam silnejsi boli me trosku bricho a zada
musim si uz koupit ten kontryh.caj v patek jak pojedu do mesta. jinak zitra merim BT
segra mer si kazdy den rano treba v 7hod BT teplomer mej u postele protoze ty nesmis ani stoupnout a mer a mer a kdyz ju bude mit aspon 10dni vysokou tak jsi tehotna ![]()
@adušenka píše:
Ja nevim teda ale ja mela pm 14.10. 19.11.jsem delala clear blue test je 100% a byla jsem 1-2tt tehotna k dr.jsem sla
29.11. byla jsem 4-5tt ja to mam ted taky divny minule mrcha prisla 7.1. Prvni den krvaceni a posledni 4dny spineni, pak jsem to dostala 9.2. porad jen spineni a dnes mi to ma koncit a dnes to mam silnejsi boli me trosku bricho a zadamusim si uz koupit ten kontryh.caj v patek jak pojedu do mesta. jinak zitra merim BT
segra mer si kazdy den rano treba v 7hod BT teplomer mej u postele protoze ty nesmis ani stoupnout a mer a mer a kdyz ju bude mit aspon 10dni vysokou tak jsi tehotna
já mám taky ten kontryh. čaj ale nevím jestli ho můžu pit, co když jsem v tom…taky mě bolí záda a občas i píchne v podbřišku..četla jsem jaký má být děložní čípek a já ho mám tvrdší no.. a ten hlen mám bílí..tak já už jsem z toho zmatená…teplotu jsem občas měřila ale pro mě je nejhorši to vstávání..protože jdu v celku pozdě spat často se v noci budím..někdy i sovím hodinu a pak to dospím i do 11 hodin..a každý den kolem 11-2 jsem strašně unavená a musím jít spat ![]()
No tak to ja taky mam problem ze sapnim ale uz aspon 2mesice a nevim proc
odpoledne dojede Franta pokecame dame kafco cigarko a jdeme se natahnout.-)a Nelinka mezi nas.-)
no a ja pak cucim na tv nebo do pc jdu spat vetsinou kolem 12,1nebo 2 hod. a vstanu v 7,8 nebo 9hod podle male
Radsi ne cetla jsem si jednu dizkusi radsi ho nepij a nevis kolik stoji baleni a kolik sacku v nem je? nebo ze bych si objednala pres internet vice baleni ja nevim ale uz to poterbuju mam cykly po 33,34 nebo 35dnech a pekne uz me to se…
@adušenka píše:
Radsi ne cetla jsem si jednu dizkusi radsi ho nepij a nevis kolik stoji baleni a kolik sacku v nem je? nebo ze bych si objednala pres internet vice baleni ja nevim ale uz to poterbuju mam cykly po 33,34 nebo 35dnech a pekne uz me to se…
je to levný koupíš ho v lékárně za 33 kč a je tam20ks sáčků..a je to do půl litrového hrnku…mě pomáhal v MS na bolesti, ale teď nevím co a jak..počkám a udělám tn tt a uvidí se ![]()
Jj jdu musim jeste Frantovi uvarit jidlo ma rada knedlu s vajickem fuj ja ne
on miluje
![]()
Holky, tak já už mám po dilema, hned odpoledne přišla menstruace, po 6 dnech zpoždění u mě to není normální…