Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Právě já to dělám jenom z ranní moči..přemýšlela jsem jestli se mi třeba nemohla posunout ovulace..
a nějak nestresuji jen mě to mate že MS nikde a TT negativní..
díky
@Muf86 píše:
Já bych taky počkala… souhlasím se vším co se píše výše.
já teda počkám.. skusím to v neděli to je týden od očekávnané MS takže by tam už mělo něco jít vidět ![]()
Ahoj Hanach93 to jsme na tom úplně stejně. Taky týden po vynechání a testy neg. až třeba po půlhodině, je tam duch… taky nevím, jsem z toho v rozpacích a test mám stejný, takže asi zkusím jiný.
@stepi1 píše:
Ahoj Hanach93 to jsme na tom úplně stejně. Taky týden po vynechání a testy neg. až třeba po půlhodině, je tam duch… taky nevím, jsem z toho v rozpacích a test mám stejný, takže asi zkusím jiný.
mě se tam neukáže ani ten duch
včera mi bylo fajn a dnes už mě zase začínají bolet záda a v podbřišku..:( doufám, že to trpení bude aspoň k něčemu
skus jiný a uvidíš ![]()
To já se cítím zase tak nafoukle a bolí mě hrozně prsa… u prvního těhu byl test pozitivní hned po vynechání… ![]()
@stepi1 no vim ze oni tam pisi ze po pulhodine nebo tak uz to clovek nema odcitavat ale me se tam taky delal jenom duch po dlouhem case a bylo to ono. takze bych to brala jako znameni =)
Na vyvolávačku bych nechodila ani kdyby sis byla jistá že nejsi těhu. Nechala bych to chvíli být, třeba se ms zpozdí o pár dní, proč do sebe hned nechat píchat hormony? ![]()
V prvnim tehu sem mela negativni tt asi tyden po vynechani, dal sem to nezkoumala dalsi sem deláa asi za 14 dni a byl pozitivni :0) nekdy se to objevi proste az dyl… Pockala bych par dni a zkusila znovu, nebo si zajdi na krev, ram Ti to zjisti…
@aleba píše:
Na vyvolávačku bych nechodila ani kdyby sis byla jistá že nejsi těhu. Nechala bych to chvíli být, třeba se ms zpozdí o pár dní, proč do sebe hned nechat píchat hormony?
no právě já se nechci jít na tu vyvolávačku pak je to prý horší otěhotnit..
ale zase nechci mít nějaký zdravotní problémy skrze to že jsme něměla třeba měsíc MS…
@Kaccerka píše:
V prvnim tehu sem mela negativni tt asi tyden po vynechani, dal sem to nezkoumala dalsi sem deláa asi za 14 dni a byl pozitivni :0) nekdy se to objevi proste az dyl… Pockala bych par dni a zkusila znovu, nebo si zajdi na krev, ram Ti to zjisti…
tak to mě povzbudilo
na krev ke gynekologovi? a nebude to taky brzo??
Mám něco podobného. Mám zpoždění už patnáct dní. Testy negativní, ale MS nikde. Vždy jsem měla MS pravidelně +- max jeden den. Zvláštní na tom je, že jsme se od ledna začali snažit o mimi a najednou MS nepřišla. Ale tesovala jsem naposledy před třemi dny a výsledek negativní. Takže to vidím na gyndu a tam se uvidí. Známé se objevily // až někdy v 8tt, do té doby taky negativní, tak by tady naděje možná byla. Taky je možné, že se jedná o psychosomatózu. Člověk si to tak moc přeje, že se tomu tělo přizpůsobí. Ale to se stejně 100% dozvíme na gyndě
. Přeju hodně štěstí ![]()
@Honzuovka píše:
Mám něco podobného. Mám zpoždění už patnáct dní. Testy negativní, ale MS nikde. Vždy jsem měla MS pravidelně +- max jeden den. Zvláštní na tom je, že jsme se od ledna začali snažit o mimi a najednou MS nepřišla. Ale tesovala jsem naposledy před třemi dny a výsledek negativní. Takže to vidím na gyndu a tam se uvidí. Známé se objevily // až někdy v 8tt, do té doby taky negativní, tak by tady naděje možná byla. Taky je možné, že se jedná o psychosomatózu. Člověk si to tak moc přeje, že se tomu tělo přizpůsobí. Ale to se stejně 100% dozvíme na gyndě. Přeju hodně štěstí
díky tobě taky
@Milli píše:
@monatkaa - tak hlavně, že tam to miminko bylo. A koukám, že už je pěkně velký.
To teda je a taky pěkně zlobivý
![]()
@Hanach93 Ahoj,ještě počkej, mohla si otěhotnět někdy tědně před MS a test tito ještě neukáže…Třeba moje kamarádka to měla tak, že si pořád řikala že se jí nějak zvětšuje břicho, MS měla, test negativní tak šla na gindu a tam jí řek, že je ve 13.tt ![]()