Opožděná MS a bolení zad

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4289
13.2.13 08:41

Já bych taky počkala… souhlasím se vším co se píše výše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
13.2.13 08:41

Právě já to dělám jenom z ranní moči..přemýšlela jsem jestli se mi třeba nemohla posunout ovulace.. :x a nějak nestresuji jen mě to mate že MS nikde a TT negativní.. :( díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
13.2.13 08:42
@Muf86 píše:
Já bych taky počkala… souhlasím se vším co se píše výše.

já teda počkám.. skusím to v neděli to je týden od očekávnané MS takže by tam už mělo něco jít vidět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
13.2.13 08:50

Ahoj Hanach93 to jsme na tom úplně stejně. Taky týden po vynechání a testy neg. až třeba po půlhodině, je tam duch… taky nevím, jsem z toho v rozpacích a test mám stejný, takže asi zkusím jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
13.2.13 08:53
@stepi1 píše:
Ahoj Hanach93 to jsme na tom úplně stejně. Taky týden po vynechání a testy neg. až třeba po půlhodině, je tam duch… taky nevím, jsem z toho v rozpacích a test mám stejný, takže asi zkusím jiný.

mě se tam neukáže ani ten duch :( včera mi bylo fajn a dnes už mě zase začínají bolet záda a v podbřišku..:( doufám, že to trpení bude aspoň k něčemu :) skus jiný a uvidíš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
13.2.13 08:56

To já se cítím zase tak nafoukle a bolí mě hrozně prsa… u prvního těhu byl test pozitivní hned po vynechání… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
13.2.13 08:58

@stepi1 no vim ze oni tam pisi ze po pulhodine nebo tak uz to clovek nema odcitavat ale me se tam taky delal jenom duch po dlouhem case a bylo to ono. takze bych to brala jako znameni =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
13.2.13 09:01

Na vyvolávačku bych nechodila ani kdyby sis byla jistá že nejsi těhu. Nechala bych to chvíli být, třeba se ms zpozdí o pár dní, proč do sebe hned nechat píchat hormony? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
13.2.13 09:04

V prvnim tehu sem mela negativni tt asi tyden po vynechani, dal sem to nezkoumala dalsi sem deláa asi za 14 dni a byl pozitivni :0) nekdy se to objevi proste az dyl… Pockala bych par dni a zkusila znovu, nebo si zajdi na krev, ram Ti to zjisti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
13.2.13 09:09
@aleba píše:
Na vyvolávačku bych nechodila ani kdyby sis byla jistá že nejsi těhu. Nechala bych to chvíli být, třeba se ms zpozdí o pár dní, proč do sebe hned nechat píchat hormony? :nevim:

no právě já se nechci jít na tu vyvolávačku pak je to prý horší otěhotnit.. :( ale zase nechci mít nějaký zdravotní problémy skrze to že jsme něměla třeba měsíc MS…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
13.2.13 09:10
@Kaccerka píše:
V prvnim tehu sem mela negativni tt asi tyden po vynechani, dal sem to nezkoumala dalsi sem deláa asi za 14 dni a byl pozitivni :0) nekdy se to objevi proste az dyl… Pockala bych par dni a zkusila znovu, nebo si zajdi na krev, ram Ti to zjisti…

tak to mě povzbudilo :) na krev ke gynekologovi? a nebude to taky brzo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
13.2.13 09:15

Mám něco podobného. Mám zpoždění už patnáct dní. Testy negativní, ale MS nikde. Vždy jsem měla MS pravidelně +- max jeden den. Zvláštní na tom je, že jsme se od ledna začali snažit o mimi a najednou MS nepřišla. Ale tesovala jsem naposledy před třemi dny a výsledek negativní. Takže to vidím na gyndu a tam se uvidí. Známé se objevily // až někdy v 8tt, do té doby taky negativní, tak by tady naděje možná byla. Taky je možné, že se jedná o psychosomatózu. Člověk si to tak moc přeje, že se tomu tělo přizpůsobí. Ale to se stejně 100% dozvíme na gyndě ;). Přeju hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
13.2.13 09:20
@Honzuovka píše:
Mám něco podobného. Mám zpoždění už patnáct dní. Testy negativní, ale MS nikde. Vždy jsem měla MS pravidelně +- max jeden den. Zvláštní na tom je, že jsme se od ledna začali snažit o mimi a najednou MS nepřišla. Ale tesovala jsem naposledy před třemi dny a výsledek negativní. Takže to vidím na gyndu a tam se uvidí. Známé se objevily // až někdy v 8tt, do té doby taky negativní, tak by tady naděje možná byla. Taky je možné, že se jedná o psychosomatózu. Člověk si to tak moc přeje, že se tomu tělo přizpůsobí. Ale to se stejně 100% dozvíme na gyndě ;). Přeju hodně štěstí :kytka:

díky tobě taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
13.2.13 09:21
@Milli píše:
@monatkaa - tak hlavně, že tam to miminko bylo :palec:. A koukám, že už je pěkně velký.

To teda je a taky pěkně zlobivý :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
13.2.13 09:30

@Hanach93 Ahoj,ještě počkej, mohla si otěhotnět někdy tědně před MS a test tito ještě neukáže…Třeba moje kamarádka to měla tak, že si pořád řikala že se jí nějak zvětšuje břicho, MS měla, test negativní tak šla na gindu a tam jí řek, že je ve 13.tt :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí