Kdy na vyšetření kyčlí?

misa.m
13.8.10 11:36

kdy na vyšetření kyčlí?

Ahoj,
prosím, prosím, kdy na vyšetření kyčlí? Dáváme od 8.7 široké balení a nějak mi unikla informace, za jak dlouho na vyšetření…na pozvánce to napsané nemáme. Jen dny, kdy se tam můžeme dostavit :lol: ani telefon není…nechci být za úplného blba, až tam půjdu :-)
Rodila jsem předčasně, tak nevím, jestli to mám brát od data termínu porodu, nebo od té doby, co nosí šir. balení :nevim:
díky Míša

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5907
13.8.10 12:01

My jsme taky dávaly široké balení,a kontrola byla po 6 týdnech,ale to nám řekl doktor.Takže asi se spíše domluvit,možná to má každý doktor jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21548
13.8.10 12:03

s klárkou jsem byla poprvé nějak po skončení šestinedělí. to dostala široké balení. pak jsme byli na kontrole myslím ve 4 měsících věku a pak v půl roce věku. už si to moc nepamatuju. ale jestli máš pozvánku, tak je tam i název ordinace a jméno doktora a na netu určitě telefon najdeš ;-) u těch nedonošených dětí to může být trošku jinak… asi bych popátrala po telefonu a zavolala si tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
13.8.10 12:05

My chodíme v 6-ti týdnech a ve 3 měsících.

• Citovat
  • Upravit
misa.m
13.8.10 12:15

nám je kontrolovali v nemocnici po 4 týdnech od narození a pak jen ta pozvánka :mrgreen: myslela jsem, že je to nějak stanovené, no raději tam zavolám…díky

• Citovat
  • Upravit
14015
13.8.10 12:40

Tady první kontrola cca 4 týdny po narození, další po cca 6-7 týdnech od předchozí (vždy to bylo napsané ve zprávě). Široké balení dává paní doktorka preventivně všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
13.8.10 12:53

Většinou to bývá po 6-ti týdnech,mě z porodnice rovnou dali papír kdy a kam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
13.8.10 12:56

Moje Ela se narodila 1.7.2010, už v porodnici, když nás propouštěli mi doporučili, abysme si do 14 dní zašli na kyčle. Takže jsme tam byli v těch 14 dnech, máme široké balení a další kontrolu máme mít ve 2 měsících. Ale to nám dr. taky řekl. Zkus si zavolat tomu dr., u kterého jsi byla. Tak si myslím, že co dr. to názor :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
13.8.10 12:57

Kontrola bývá plus mínus v 6t a pak ve 3m, co se ale týká předčasného narození, tak jenom popíšu story kamarádky- narodila se skoro o tři měsíce dřív, takže vývoj byl pochopitelně o něco pozadu. Když byla ve 3m na kontrole s kyčlíkama, dr.je pustil, že v pořádku. Ale jak byla pozadu, tak špatné stříšky se ukázaly později, kdy odpovídala vývojem těm 3m. Ale to už u doktora nebyla. Na všechno se přišlo až ve třech letech, že měla nosit třmínky. Problémy s kyčlema má doteď. Nevím, jak moc velké nedonošeňátko máš, ale asi bych se pokusila vetřít na nějakou kontrolu navíc, pro jistotu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
13.8.10 13:06

My byli ve dvou týdnech a pak ve čtyřech měsících. Zkus zavolat přímo ortopedovi, ke kterému půjdeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
13.8.10 13:25

Kontrola kyčlí bývá standartně v 6.týdnu a ve 3.měsíci věku dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
30.12.13 12:53

Obnovuji, protoze nevim, jestli se situace nejak nezmenila

S malou mam jit na kontrolu kycli ve 3 tydnech, ale v te ordinaci maji volno od 20.12. az do 6.1. :roll: takze mala 3 tydny bude mit zitra a jeste jsem ji nezvladla ani objednat a kdo vi, na kdy se to povede, jestli tam budou mit naval mimin za nekolik tydnu najednou… je to nejaky problem nebo je to celkem jedno?
uz tak to mame na vylet autem do jineho mesta a dalsi ordinace je jeste o kus dal, tak nevim, jestli to mam resit jinde nebo pockat.
Byli jste nekdo az treba v 5 tydnech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101606
30.12.13 13:05

@Ali-Ali U nás chtěli, aby se to stihlo do 6 týdnů, pokud měli tak plno, že by se to nestihlo, tak odkázali jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
30.12.13 13:08

U nas delali vysetreni kycli v porodnici, pak jsme sli v 6 tydnech a jeste pujdem jednou ve 4 mesicich. U prvni dcerky taky tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
30.12.13 13:20

@Ali-Ali U nás v rozpetí 4.-6. týdne. I když měl kyčle na první kontrole naprosto ok, tak jsme šli ještě 2× a naposledy se má přijít ukázet, až bude sám jistě chodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí