Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj,koupat mimi každý den se moc nedoporučujeme,my koupeme ob den…
od příchodu z porodnice jsem klárku koupala každý den. měli jsme rituál - vykoupat, nakrmit a do postýlky spinkat.
Stejně jako nozu koupu už od porodnice každý den. Máme to jako rituál. A dcera ví, že se vykoupe a jde spát
+
Starší dcera se moc ráda nekoupala, tak jsme koupali dlouho obden, mladší se koupání líbilo hned, tak koupeme denně od té doby, co začala usínat pravidelně (pár dní po návratu z porodnice) ve stejnou dobu.
Taky vím,že se to moc nedoporučuje,kvůli vysoušení položky,ale my jsme taky koupali každý den:-)a jde to tak do dneška;-)
chuanitka píše:
Stejně jako nozu koupu už od porodnice každý den. Máme to jako rituál. A dcera ví, že se vykoupe a jde spát+
Obě holky jsem koupala (koupu) každý den už od porodnice. Taky už kvůli tomu rituálu - vykoupat, mlíko a spát.
Koupali jsme každý den od porodnice. Pak jsme na chvíli koupali obden,kvůli kůži. Teď už zase koupem každý den, do vody používáme Öilatum nebo neco podobného do koupele
První měsíc obden, dle rad na netu. Pak denně, kvůli rituálu. Teď dvakrát denně kvůli atopickému ekzému.
Nám naopak v porodnici říkali koupat každý den. Já koupala v 6nedělí obden, pak kvůli rituálu každý den. Koupu v Linole a ničím nemažu - a nemůžu si stěžovat, kůži má krásně jemňoučkou ![]()
My koupali od porodnice každý den..malej to miloval měl to jako rituál,nikdy jsem neměli problém…mýdle jsem jako miminko myli jednou za 2-3 dni jinak vodou.Druhého mám v plánu také koupat každý den
Zdravím ![]()
chtela bych se zeptat,jestli hned po příchodu z porodnice při koupaní pouzívat ty detky peny do koupele a tak.nekdo rika ze ne,ze az po trech mesicich,nekdo zas ze je to jedno.co Vase rad?dekuji za odpoved..