Koupání miminka každý den

Napsat příspěvek
Velikost písma:
misa.m
13.8.10 15:04
IrenkaV. píše:
Zdravím :mavam:
chtela bych se zeptat,jestli hned po příchodu z porodnice při koupaní pouzívat ty detky peny do koupele a tak.nekdo rika ze ne,ze az po trech mesicich,nekdo zas ze je to jedno.co Vase rad?dekuji za odpoved..

Irenko já používám pěnu od Johnsons, je tam přímo napsáno,že se může používat od prvního dne po narození. Dávám i do vany, někdy jen na žínku, jak se mi chce :-D Malá má krásnou pokožku…takže asi tak

• Citovat
  • Upravit
23033
13.8.10 16:05

ja pouzivam alverde pena na myti a do kyblicku davam averde olej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2559
13.8.10 16:10

děkuji všem za typy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2559
20.8.10 09:57

ahojky,mela bych jeste dotazek,kolik ma mit vodička stupnů ve vaničce?vsichni rikaji ze 37 C,ale ted sem nekde četla ze 32C.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
20.8.10 12:51

Tak já malou koupu denně. Když jsem jí u miminka jednou vynechala, tak ječela jak siréna a já ji musela alespoň namočit do umyvadla, aby byl zachovaný rituál. Jako pěnu jsem používala Johnson nebo Hipp a nebo Bubchen. A voda má mít 37°C. 32 je dost studená (asi to byl překlep)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2559
20.8.10 13:27
ibolia píše:
Tak já malou koupu denně. Když jsem jí u miminka jednou vynechala, tak ječela jak siréna a já ji musela alespoň namočit do umyvadla, aby byl zachovaný rituál. Jako pěnu jsem používala Johnson nebo Hipp a nebo Bubchen. A voda má mít 37°C. 32 je dost studená (asi to byl překlep)

děkuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.10 22:11

ahojky ja malyho koupu kazdy den uz od prichodu z porodnice malej vi ze se nakrmi a pak jde spinkat deti si na to zvykaji rychle :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.10 16:19

ahojky já ještě nekupu…malá je stále v bříšku nechce se jí ven…ale co mi radila moje mamča že koupat každej den…miminko pak lépe spí… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milen
23.8.10 09:05

Ahoj my koupeme každý den a 2-3× do týdne myjeme dětským sprchovým šamponem (Hipp) potom namazat (to miluje z celého koupání nejvíc), nakrmit a spát. Malá je spokená, kůže nádherně vláčná.

• Citovat
  • Upravit
65344
23.8.10 09:09

Tak my koupali denně…
a dneska mates ví,že se vykoupe,pak si ještě chvíli hrajeme,ale jak vidí lahev se Sunarem,sám jde do pokojíčku,zavře dveře a ví,že se jde spát…
Od začátku to je takový náš rituál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
23.8.10 11:03

Ahoj, od příchodu z porodnice koupeme každý den, vykoupat, nakrmit a spinkat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí