Jak relaxujete?

23033
12.8.10 14:25

Jak relaxujete?

Holky mate cas na sebe u mimina? jak relaxujete? ja teda chodim plavat od 6 rana pokud ma manzel odpoledni, chceme zacit chodit s kamaradkou na Salsu od zari, obcas mi hlida kamaradka, babicky jsou daleko.. obcas si vyjdu s kamaradkama hlida manzel, ale spis beru Gitu sebou bud do cajovny, na zahradku,do solne jeskyne a tak:) ..
jak to mate nastavene u Vas?
a teda jsem nejaka permanentne hotova, dam si 4kafe pres den a stejne bych mohla porad spat:)))desny!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
12.8.10 14:31

Já relaxuju u emimina ;) a nebo venku na prochajdě, pokud Mája spí. Na září se chystám na koncert Žalmana (manželovi jsem asi před měsíce oznámila, že ten den prostě nepůjde na trénink :jazyk: ). U nás je problém ten, že manžel chodí z práce domů v osm, a to já už nikam nejdu, páč bych druhý den byla KO. Jsem spíš ranní ptáče, ale to jaksi koncerty nebývají :D . A občas si ráda relaxnu při nákupech (nemyslím těch rodinných v potravinách). Ani nemusím nic kupovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
12.8.10 14:34

jo prochazky jsou taky fajn:))) nebo pikniky s kamoskama nebo manzelem v parku. My se chystame v zari na Assonance s manzelem i Gigi ale uz mame slibene Dvorakuv podzim v Rudolfinu, Gitu bude hlidat kamaradka a my s manzelem pujdem po koncerte jeste na viinko se tesim:)))
a u emimina jsem posledni dobou nejak casto:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
12.8.10 14:56

Jéé, závidím relax u malých dětí, mě to kvůli studiu minulo :-? musím se přiznat, že nyní je pro mě relax jít do práce, pracuji z domu, ale teď měla mamka dva dny volno a hlídala, tak bylo fajn jít po roce a čtvrt do práce :wink: jinak si uvařím kafčo, dám třeba zmrzku, pustím něco hezkého v televizi a sedím, luštím kakuro nebo sudoku a podobně. Jít někam s malou, to je trochu za trest, tak buď posedět doma nebo zajistit hlídání a jít sami :lol: momentálně kvůli stěhování bydlíme s přítelem odděleně, tak je to horší, že se nevidíme, tak už se těším do nového, až budeme relaxovat spolu :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pavla002
12.8.10 15:08

ahoj, ja kdyz jeste nebyla podruhe tehotna, tak malou hlidal manzel, odpolko jsem sla cvicit, plavat, na kolo, nebo rano nez sel do prace do posilky s kamaradkou, to bylo zuzo.. babicky pohlidaly a jeli jsme i na bezky, ale ted mi to s druhym tehotenstvim skoncilo a jsem unavena na nejake cviceni a relaxuji spankem kdyz mala taky spi.. :wink:

• Citovat
  • Upravit
neczuz
12.8.10 15:35

Bez dítěte relaxuji vlastně jen o víkendu. Jezdíme na kole. Občas hlídají babičky.
V týdnu relaxuji u emimina, když dítě spí. Jinak občas jdu s Tomem na zahrádku u restaurace na kafe. Párkrát jsem byla na bruslích s vozíkem. M8m to ale 2 km pěšky, zpátky ostrý kopec a ve spojení s ujetými kilometry na bruslích je to na mě dost, takže jezdím málo. :-(
Plavání ráno závidím. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
8078
12.8.10 15:42

Já se nejvíc odreaguju na procházce,někdy i při netu a vůbec nejlepší je postel:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xzuzkax
12.8.10 16:49

Ono to jde, relaxovat když mám miminko? :lol: Já už mám děti trochu větší (2 a 5 let) ale odpočinu si když jdou spát :wink: Jinak já jsem s nima většinou sama, manžel je doma jen o víkendu a to zas pracuje kolem baráčku, takže… :nevim: Co je to relax??? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
341
13.8.10 08:24

Nechám chlapce spolu doma a vyrazím si někam s partou kamarádů a kamarádek, nejlíp někam na poznávací výlet. To je pro mě nejlepší relax. A pokud jde o ten všednodenní, tak navečer si ráda sednu ven a mazlím a hraju si se psem, to je čistá radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí