Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Proste to pocitej zas od toho dne, kdy jsi to dostala. Ale jinak tezko rict kdy přijde, jestli to byl nejaky jednorázový vykyv, nebo se ti prodloužil cyklus
ja bych proste cekala od toho prvního dne ms tech 30 dni jestli dorazi dalsi a pak bych neco teprv resila.
@Kriss Tina píše:
Proste to pocitej zas od toho dne, kdy jsi to dostala. Ale jinak tezko rict kdy přijde, jestli to byl nejaky jednorázový vykyv, nebo se ti prodloužil cyklusja bych proste cekala od toho prvního dne ms tech 30 dni jestli dorazi dalsi a pak bych neco teprv resila.
Děkuji, zkusím to tak a uvidím. ![]()
Ahoj holky, potřebovala bych poradit od vás snažilek, snažíme se s manželem o miminko teprve 1. měsíc, mens. cyklus mám pravidelný jak hodinky 30 dní, nicméně teď 17.8. pondělí jsem měla dostat MS a nic, pouze bolest v podbřišku, druhý den taky, udělala jsem si test - negativní, a dnes ve středu se mrcha bohužel dostavila a s velkými bolestmi, takže smůla, ani jsem to na poprvé nečekala
. Ale teď mě zajímá, jak mám vypočítat další ms? Mám počítat 30 dní od toho pondělí vynechané ms nebo až od středy? Nebo mám 2 dny k cyklu přidat? Nevím, kdy to čekat příští měsíc, abych poznala vynechání či zpoždění… Jak jste to měli vy, když se vám ms zpozdila? Děkuji za odpovědi.