Vitamíny při snažení

138
18.8.20 21:44

Vitamíny při snažení

Zdravím :mavam:
Na začátku června jsem vysadila HA a řekli jsme si, že tomu necháme volný průběh. Menstruace po posledním prášku proběhla standardně, další s 3denním zpožděním a teď už mám taky 3dny zpoždění a nic. Tak doufám, že MS přijde. :andel:
Otázka ale zní, co jste vy začali dělat při snažení? Nechci to moc hrotit, ale říkám si, že nějaké vitaminyu, přípravky na podporu by třeba nebyli špatné? :think: Koupila jsem si kyselinu listovou a to je zatím vše, takže kdo jste co bral, jaký jste měly návyky a jak vám to šlo? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
18.8.20 21:51
@smvladenka píše:
Zdravím :mavam:
Na začátku června jsem vysadila HA a řekli jsme si, že tomu necháme volný průběh. Menstruace po posledním prášku proběhla standardně, další s 3denním zpožděním a teď už mám taky 3dny zpoždění a nic. Tak doufám, že MS přijde. :andel:
Otázka ale zní, co jste vy začali dělat při snažení? Nechci to moc hrotit, ale říkám si, že nějaké vitaminyu, přípravky na podporu by třeba nebyli špatné? :think: Koupila jsem si kyselinu listovou a to je zatím vše, takže kdo jste co bral, jaký jste měly návyky a jak vám to šlo? :)

Koupila jsem si balení kyseliny listové. Řekla jsem si, až ho doberu, budu těhotná. Mimo sexu ve dnech, kdy byla chuť, ne hlavně v plodných dnech, jsem nedělala nic. Donutila jsem se dojít na prevenci a začít brát Letrox. To možná byl zádrhel v tom, že se to nepodařilo dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
18.8.20 22:20

Pred otehotnenim kys. listovou, v tehotenstvi vitaminy “chytre miminko 1 a 2”.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44355
18.8.20 22:21

Mám kolem sebe hodně snažících vrstevnic a vím, že frčí sáčky Nosifol. Je to směs vitamínů a listovka a prý to mohou pít i chlapi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
18.8.20 22:47

Já beru Yarilo Einstein Plus na doporučení gynekologa. Má to kyselinu listovou, veškeré vitamíny i minerály a také třeba jód, který je potřeba pak i v těhotenství mít ve správné hladině… Brala jsem před otěhotněním, v těhotenství a teď, když kojím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
18.8.20 22:51

Zdravim :mavam: Moc ráda bych Vás poprosila o radu. Mohu dohromady brát vitamíny GS Mimi start a Fertility Blend? Není to už překombinované? Ještě k tomu začínam třetí cyklus s Clostikem. Mam trochu strach, abych to nepřehnala. Moc děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí