Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím ![]()
Na začátku června jsem vysadila HA a řekli jsme si, že tomu necháme volný průběh. Menstruace po posledním prášku proběhla standardně, další s 3denním zpožděním a teď už mám taky 3dny zpoždění a nic. Tak doufám, že MS přijde. ![]()
Otázka ale zní, co jste vy začali dělat při snažení? Nechci to moc hrotit, ale říkám si, že nějaké vitaminyu, přípravky na podporu by třeba nebyli špatné?
Koupila jsem si kyselinu listovou a to je zatím vše, takže kdo jste co bral, jaký jste měly návyky a jak vám to šlo? ![]()
@smvladenka píše:
Zdravím
Na začátku června jsem vysadila HA a řekli jsme si, že tomu necháme volný průběh. Menstruace po posledním prášku proběhla standardně, další s 3denním zpožděním a teď už mám taky 3dny zpoždění a nic. Tak doufám, že MS přijde.
Otázka ale zní, co jste vy začali dělat při snažení? Nechci to moc hrotit, ale říkám si, že nějaké vitaminyu, přípravky na podporu by třeba nebyli špatné?Koupila jsem si kyselinu listovou a to je zatím vše, takže kdo jste co bral, jaký jste měly návyky a jak vám to šlo?
Koupila jsem si balení kyseliny listové. Řekla jsem si, až ho doberu, budu těhotná. Mimo sexu ve dnech, kdy byla chuť, ne hlavně v plodných dnech, jsem nedělala nic. Donutila jsem se dojít na prevenci a začít brát Letrox. To možná byl zádrhel v tom, že se to nepodařilo dřív.
Pred otehotnenim kys. listovou, v tehotenstvi vitaminy “chytre miminko 1 a 2”.
Mám kolem sebe hodně snažících vrstevnic a vím, že frčí sáčky Nosifol. Je to směs vitamínů a listovka a prý to mohou pít i chlapi.
Já beru Yarilo Einstein Plus na doporučení gynekologa. Má to kyselinu listovou, veškeré vitamíny i minerály a také třeba jód, který je potřeba pak i v těhotenství mít ve správné hladině… Brala jsem před otěhotněním, v těhotenství a teď, když kojím ![]()
Zdravim
Moc ráda bych Vás poprosila o radu. Mohu dohromady brát vitamíny GS Mimi start a Fertility Blend? Není to už překombinované? Ještě k tomu začínam třetí cyklus s Clostikem. Mam trochu strach, abych to nepřehnala. Moc děkuji ![]()