Kdy ovuluji?

Anonymní
15.5.20 13:57

Kdy ovuluji?

Ahoj děvčata… Snažilky a maminky přicházím za vámi (asi s hloupým) dotazem..
Ale potřebovala bych poradit chtěli bychom s přítelem miminko a přiznám se že ovulaci jsem si nikdy nesledovala ani nepočítala :think:
(Menstruační cyklus mám 23 dní)
Ovulační testy si dělám skoro každý den ale zatím nebyl ani jeden pozitivní.. :(
Tak kdy mám tedy ovulaci? ????
Moc vám děkuju za odpovědi ????

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21091
15.5.20 14:01
@Anonymní píše:
Ahoj děvčata… Snažilky a maminky přicházím za vámi (asi s hloupým) dotazem..
Ale potřebovala bych poradit chtěli bychom s přítelem miminko a přiznám se že ovulaci jsem si nikdy nesledovala ani nepočítala :think:
(Menstruační cyklus mám 23 dní)
Ovulační testy si dělám skoro každý den ale zatím nebyl ani jeden pozitivní.. :(
Tak kdy mám tedy ovulaci? ????
Moc vám děkuju za odpovědi ????

No, pokud máš takhle krátký cyklus, tak může být těsně po MS a nebo taky nemusí být vůbec. :( 23 dnů je dost málo. Zkus je dělat opravdu každý den, a pokud nevysleduješ ovulaci, tak se domluv s gynekologem. Případně můžeš zkusit bylinky, Gynex a nebo třeba nějaké hormonální cvičení na úpravu cyklu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
15.5.20 14:04

Já si též myslím, že cyklus 23 dní je dosti krátký… Určitě bych se poradila s gynekologem, popř. bych zkusila měřit každý den bazální teplotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68993
15.5.20 14:17

S takhle krátkým cyklem jsem ovulovala mezi 10.-12. dnem. Na druhou stranu - spěte spolu obden-obdva aspoň první půlku cyklu a pokud je ovulační, trefíte se určitě. Jinak na takhle krákém cyklu není naprosto nic špatného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.20 14:17

Ahoj, mám to stejně jen mám cyklus 40 dni. A ovulacni testy mi ukazuji slabou čárku celou dobu takže z toho tak nevím hlavu ani patu. Doktorka to semnou řešit nechtěla prý se máme snažit dal a budem to řešit až po roce, kdy to nepůjde. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.5.20 14:21

@ugluk opravdu? Tak to jste mě teď uklidnila.. Bála jsem se že to bude velký problém :andel:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.5.20 14:26
@Anonymní píše:
Ahoj, mám to stejně jen mám cyklus 40 dni. A ovulacni testy mi ukazuji slabou čárku celou dobu takže z toho tak nevím hlavu ani patu. Doktorka to semnou řešit nechtěla prý se máme snažit dal a budem to řešit až po roce, kdy to nepůjde. :nevim:

A jak dlouho se snažíte o miminko jestli se můžu zeptat? ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.5.20 14:29
@Anonymní píše:
A jak dlouho se snažíte o miminko jestli se můžu zeptat? ;) [/citace
Antikoncepci mám vysazenou tak rok a snažíme se tak 8 měsíců :( a zatím nic. Nasadila jsem teď čaje maliník a kontryhel. Mělo by to pomoct v pročistěni a nastartování všeho. Tak uvidíme :,(
  • Citovat
  • Upravit
32914
15.5.20 14:42

Zkusila bych vyměnit testy za měření bazální teploty. Hned od konce ms. Tak zjistíš, zda ovulujes a kdy. U takto krátkého cyklu to bude dost brzy, už kolem 10-12 DC, jak bylo psáno výše. Není to problém. Záleží i na délce druhé fáze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.20 14:43
@Anonymní píše:
@Anonymní píše:
A jak dlouho se snažíte o miminko jestli se můžu zeptat? ;) [/citace
Antikoncepci mám vysazenou tak rok a snažíme se tak 8 měsíců :( a zatím nic. Nasadila jsem teď čaje maliník a kontryhel. Mělo by to pomoct v pročistěni a nastartování všeho. Tak uvidíme :,(

Ach tak :(
Já jsem Antikoncepci brala 4 roky ale už ji dva roky neberu.. A snažíme se teprve 4 měsíce 😔

• Citovat
  • Upravit
1282
15.5.20 14:50

Ahoj, no ja se spolehala na ovu testy a asi uplne zbytecne. Jako sexujeme stejne porad, o to nejde, spis jsem si naivne myslela, ze skutecne ovuluju, kdyz byli pozitivni. No ale vcera dle UTZ folik 10 mm, sliznice 8 mm a ja 11 DC. Jenze odpoledne jsem si delala ovu test a vysel pozitivni - clearblue digitalni. Nevim co si o tom mam myslet… Stalo se to nektere nekdy? Bazalku merim teprve tento cyklus

Příspěvek upraven 15.05.20 v 14:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.20 14:50
@Anonymní píše:
Ach tak :(
Já jsem Antikoncepci brala 4 roky ale už ji dva roky neberu.. A snažíme se teprve 4 měsíce 😔

Určitě se zadaří ;) chce to jen čas :) říkám si to pořad a nijak se tím nestresuji ;) přeju hodně štěstí :kytka:

• Citovat
  • Upravit
32914
15.5.20 15:22
@Megg7 píše:
Ahoj, no ja se spolehala na ovu testy a asi uplne zbytecne. Jako sexujeme stejne porad, o to nejde, spis jsem si naivne myslela, ze skutecne ovuluju, kdyz byli pozitivni. No ale vcera dle UTZ folik 10 mm, sliznice 8 mm a ja 11 DC. Jenze odpoledne jsem si delala ovu test a vysel pozitivni - clearblue digitalni. Nevim co si o tom mam myslet… Stalo se to nektere nekdy? Bazalku merim teprve tento cyklusPříspěvek upraven 15.05.20 v 14:52

Graf bys měla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1282
15.5.20 15:45
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
15.5.20 16:44

@Megg7 no podle mě k ovulaci dojde tak do dvou dnů. Teploty jsou zatím predovulacni, test pozitivní, folik ještě poporoste.. měř dál, teploty ti řeknou pak zpětně, jestli ovulace proběhla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí