Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Milá matko, nepotřebuješ umělé řasy, nehty, make-up a parfém. Mimčo ocení úplně jiné věci.
@divine woman píše:
Milá matko, nepotřebuješ umělé řasy, nehty, make-up a parfém. Mimčo ocení úplně jiné věci.
Mimco ne, ale manzela potesis..
Hele dítěti to vadit nebude (nejaky hodně silný parfém možná, pokud kojis a mas ho casto u sebe). Ja se normálně maluju, nehtama podrapu maleho spis svyma, protože umělé jsou míň ostré. Byt mama je sice super, ale pořád jsi taky ženská a nikde neni psáno, že jak máš dítě, tak z tebe musí bejt neupravená šmudla ![]()
Jasne.Ale neznamenalo to, ze jsem o sebe prestala jako tak dbat. Nehty upraveny, kratky, zakladala si na vlasech, nepatlala se make-upem ale rasenka, upravene oboci, korektor pod oci, hezke obleceni byt pohodlne…Deodorant co je nepreparfemovany. A kdyz bylo hlidani, tak jse
se vyfikla i naparfemovala.
@divine woman píše:
Parfém bych taky zrušila, dětem může vadit.
Nehty jsem zrušila, tak jsem se bála
No, ja teda se nemalovala denně a nic umělého jsem na sobě nepestovala, ale po porodu obou děti jsem pár měsíců nepoužívala parfémy ani voňavá mýdla (parfémy myslím když jsem byla s dětmi doma, na ven jsem se voněla
. Podle mě mají děti cítit maminku a ne umělé vůně. Úplně nesnáším, když přišly kamarádky a po pomazleni se mi vrátilo mimino jak z parfumerky. S umělými nehty nemám zkušenost, ale občas nechtěně skrabnu dítě i svými krátkými, přijde mi to nepraktické, ale někdo s tím umí fungovat.. A s makeupem by mi vadilo, že to budu o mimčo otvírat při mazlení.. Je to na každém, jak se zařídí. Nehty si můžeš udělat kratší, řasy ničemu nevadí..
Jestli ale na to prdis uplne, pro to fakt pochopeni nemam ani trochu.
Takže jsi se změnila z umělotiny na přirozeně krásnou ženu
. Krása je v duši, ne v tom kolik umělých propriet na sebe navrstvíš…
@Gita17 píše:![]()
![]()
a ja dodavam, ze staci ked moc nesmrdis
hehe, na materskej uplne staci ciste vlasy, nechty, slusive domace oblecenie a spokojny usmev
Hele nekomu to staci a nekomu zase ne. Ja si myslim, ze je fajn, kdyz je i maminka na materske kus baby
@Ernais píše:
Hele nekomu to staci a nekomu zase ne. Ja si myslim, ze je fajn, kdyz je i maminka na materske kus baby
@Ernais píše:
A proč myslíš, že žena, která nemá umělý nehty, řasy a make up, nemůže být kus baby?
Dobrý večer, před porodem jsem o sebe dost dbala. Chodila na řasy, nehty a líčila se a ráda používala parfém atd. A nevím proč, ale po porodu jsem nevím proč… ale nabyla jsem dojmu, že malému by mohl parfém vadit a že když budu mít make up, že ho bude mít na rukou a pak je dává do pusy a nevím, co všechno. To samé nehty, že ho píchnu atd. Měla jste to některá?