Nedbám o sebe

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Makca87
15.5.20 22:24
@Ernais píše:
Tak to, ze je neco moderni, jeste neznamena, ze je to taky maximalne slusivy ;)

Taky záleží na postavě, že :lol:. Když si děravé rifle, průhledné, či kožené legíny vezme na sebe obézní žena, je to hnus. Rifle, obyč. tričko, či s potiskem, černé sako a jednoduché tenisky hlavně na chlapech miluju ;).

• Citovat
  • Upravit
17472
15.5.20 22:46
@Ernais píše:
No jeste u toho obleceni je skoda, ze spousta zen nosi kombinaci rifle, triko, mikina a botasky. Bez napadu, bez jakekoliv snahy. A pritom staci tak malo. Ja si treba vyse zminenou kombinaci vezmu tak maximálně nekam k taboraku. Jinak jsem rifle a mikiny ze sveho satniku uplne vyradila. Bohuzel cesky holky na tu modu celkem kaslou.

a víš, proč to nosí? Protože je to pohodlný.. :nevim: Já jsem přesně tvůj opak, jiné oblečení téměř nenosím.. jo, mám tu plno šatů, ale pro mě to prostě není praktický..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
16.5.20 02:06
@Ernais píše:
No jeste u toho obleceni je skoda, ze spousta zen nosi kombinaci rifle, triko, mikina a botasky. Bez napadu, bez jakekoliv snahy. A pritom staci tak malo. Ja si treba vyse zminenou kombinaci vezmu tak maximálně nekam k taboraku. Jinak jsem rifle a mikiny ze sveho satniku uplne vyradila. Bohuzel cesky holky na tu modu celkem kaslou.

Tak ale ony to nosí, protože je jim to pohodlný. A pořád mi přijde lepší, když má holka na procházku po městě džíny a tenisky, než když má na výletě na hory (byť lanovkou) šaty a lodičky.

• Citovat
  • Upravit
22566
16.5.20 07:52
@Ernais píše:

Naprostý souhlas, tenisky vlastním jedny a džíny asi troje, z toho jedny bílý, jedny lososový. Klasické nosím minimálně, spíš vůbec.
V pátek máme v práci „jeans day“ a stejně je nenosím. Jen jednou jsem si vzala slimky s bílou košilí, černé sako a podpatky. Jako jo, dobrý, ale pouzdrovky s lodičkama mi do práce sedí víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
16.5.20 07:54
@Ernais píše:
Tak to, ze je neco moderni, jeste neznamena, ze je to taky maximalne slusivy ;)

Opět musím souhlasit. Do stejné kategorie řadím módu oversize a kalhoty typu „posrávačky“. Nechápu, co i hubené ženy vede k tomu navléct na sebe kalhoty s prostorem na plinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
16.5.20 08:25

@Kockazvysocan ja bohuzel do soucasne prace pouzdrovky a lodicky nosit nemohu. A je to jedina vec, ktera me na me praci opravdu mrzi. Taky jsem asistentkam u nas rikala, ze ani nevi, jak jim ty saty a lodicky zavidim :mrgreen: jenze ja litem x-krat denne resit veci na vyrobni halu plnou delniku a sem tam i na stavby, takze za lodicky by me bezpecak vynesl v zubech a v satech bych tam delala takovy rozruch, ze by to v praci nedelalo dobrotu a prevlikat se xkrat denne je nemyslitelne, navic potrebuju mit u tech delniku respekt a myslim si, ze v tech satech by to slo hur, staci ze se musim prosazovat jako jedina zena mezi muzi. Kratce po vysoke ve sve prvni praci jsem mela naivni predstavu, jak si zachovam zenskost i s takovym povolanim a budu chodit do prace v satech (podotykam, ze to byly zcela decentni saty, které nikdy nic neodhalovaly, zadne uple mini, zas mam soudnost) po 2 mesicich jsem sla na koberecek, ze se takto oblekat nemuzu, protoze budim jako mlada hezka holka v satech rozruch a at zacnu chodit do prace v kalhotech. Takze ted uz do prace chodim v cernych/bezovych/bilych slimkach, elegantních kozenych botech a do kanclu i v tech lodickach, k tomu elegantni tricko/halenku/kosili a sako nebo svetrik. No a celou skrin satu a sukni musim pak vencit v soukromem zivote. To je bohuzel ta stinna stranka veci, kdyz zena dela „chlapskou“ praci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
16.5.20 08:33

@Ernais vím, o čem mluvíš. Dělám ve strojírenské firmě, 60 chlapů, 10 žen. Já teda dělám v administrativní budově, na obchodním, kde je dalších 40 inženýrů. Na výrobní halu a do provozu přijdu minimálně, ale když už, tak se doma obleknu podobně jako Ty a v práci pak jen doplním pracovní obuví a helmou. Kolegyně, co dělá administrativu v té výrobní hale, musí nosit pracovní oblečení a obuv neustále.
V předchozím zaměstnání jsem nosila uniformu - kostým a lodičky, 15 let. To byl pro změnu hotelový průmysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
16.5.20 09:50
@Kockazvysocan píše:
Naprostý souhlas, tenisky vlastním jedny a džíny asi troje, z toho jedny bílý, jedny lososový. Klasické nosím minimálně, spíš vůbec.
V pátek máme v práci „jeans day“ a stejně je nenosím. Jen jednou jsem si vzala slimky s bílou košilí, černé sako a podpatky. Jako jo, dobrý, ale pouzdrovky s lodičkama mi do práce sedí víc.

Tak to asi moc nechodíš do přírody, nejezdíš na výlety. Nebo to absolvuješ v lodičkách? :think:

• Citovat
  • Upravit
17472
16.5.20 10:07
@lucenka píše:
Tak to asi moc nechodíš do přírody, nejezdíš na výlety. Nebo to absolvuješ v lodičkách? :think:

asi tak, my trávíme venku dost času a neumím si představit, že lítám s děckama a psem v jiných botách než teniskách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
16.5.20 10:15

@Tamtama Teď jsem zavzpomínala. Na rodičáku jsem si ty šaty oblékala do doby než začaly děti chodit. Pak už jen džíny a triko, abych je mohla odchytávat, stavět bábovičky a účastnit se dalších her na hřišti, v lese, u vod a leckde jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
16.5.20 10:28

@divine woman já už mám školní a předškolní, ale her se účastním stále :lol: kolikrát jdeme se psem my tři a cestou se k nám přidá dalších x dětí z ulice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
16.5.20 10:41

@Tamtama To znám. Já a tlupa dětí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
16.5.20 10:46
@divine woman píše:
@Tamtama To znám. Já a tlupa dětí :mrgreen:

no a běž si v šatech a lodičkách :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
16.5.20 10:47

Ale abych nebyla pořád v opozici, šaty bych hrozně ráda nosila, vím, že mi sluší víc než kalhoty, ale holt teď v životě nemám k nošení šatů příležitosti.. ovšem i k šatům nosívám bílé/černé conversky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
16.5.20 10:55
@Tamtama píše:
Ale abych nebyla pořád v opozici, šaty bych hrozně ráda nosila, vím, že mi sluší víc než kalhoty, ale holt teď v životě nemám k nošení šatů příležitosti.. ovšem i k šatům nosívám bílé/černé conversky..

Já třeba sukně/šaty nosím ráda. Ale většinou do práce, o víkendu když jedeme někam na nákupy nebo na oběd. Prostě oblečení by mělo odpovídat příležitosti.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure