Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Manžela potěší, pokud ochotně polyká, ne jaké má nehty. Většina make-upu se dělá spíš kvůli ostatním ženám, respektive v případě lákání samečků, aby se zdůraznila že je zdrovna samička v říjí.
@lilith1 píše:
Mimco ne, ale manzela potesis..
A manžela potěší, když má vedle sebe umělou barbínu? Měla jsem za to, že chlapy většinou potěší v dlouhodobém vztahu jiné věci ![]()
@Tamtama píše:
manželovi udělá radost umělá žena?
Ano, uměla žena do každé rodiny ![]()
Umělý drápy a umělý rasy, to je nádhera ![]()
@pe-terka píše:
tak já manžela dokážu potěšit i bez umělých řas a drápů. Úprava ženy může být efektní a přesto přirozená.
Zakladatelko, parfémy a vůbec vonavá drogerie opravdu může miminku vadit a dráždit ho. Vůně čisté maminky je pro ně přijemná a navíc je to i jeden z orientačních vjemů, kor pro malinké miminko. Péči o prcka a domácnost si s dlouhými nehty taky neumím představit, myslím, že se ruce dají upravit i praktičtěji.
Určitě není na místě rezignovat na vzhled ani na mateřské, ale když ubereš na „chemii“ a přidáš na přirozenosti, třeba to ocení i manžel.
Tak to jsem taky myslela, umele rasy a umele nehty.jsou hnusne…ale vonet se a vubec na upravu vzhledu nerezignovat..
@Tamtama píše:
manželovi udělá radost umělá žena?
Ne nehty ani rasy, ale vonava a. hezky namalovana..
@lucenka píše:
A manžela potěší, když má vedle sebe umělou barbínu? Měla jsem za to, že chlapy většinou potěší v dlouhodobém vztahu jiné věci[/citace
Aby pak ten chlap jinde nezacal vnimat ty vonaveva namalovane od echt prirodni pattnerky..
@lilith1 píše:
Tak to jsem taky myslela, umele rasy a umele nehty.jsou hnusne…ale vonet se a vubec na upravu vzhledu nerezignovat..
tak někomu stačí, když je žena umytá a učesaná
Popravdě neznám člověka, kterýmu by se líbila umělotina, která by byla cítit na sto honů parfémeme, byť sebedražším (a že to některé ženské dovedou s aplikací parfémů dost přehánět)
@Janli píše:
A proč myslíš, že žena, která nemá umělý nehty, řasy a make up, nemůže být kus baby?
Reaguju tim na to, za na materske udajne staci mit cisty vlasy, nehty a obleceni. Nikde jsem nerekla, ze kus baby = vse umele. Ja naopak tyto veci (rasy, nehty, botox,..) uznavam jen v pripade, ze to neni moc poznat a zena vypada, ze je takto krasna od prirody
@Ernais píše:
Reaguju tim na to, za na materske udajne staci mit cisty vlasy, nehty a obleceni. Nikde jsem nerekla, ze kus baby = vse umele. Ja naopak tyto veci (rasy, nehty, botox,..) uznavam jen v pripade, ze to neni moc poznat a zena vypada, ze je takto krasna od prirody
tak já si s čístým oblečení, sprchou, upravenými (většinou nenalakovanými nehty), umytými vlasy, vystačím i v normální životě. Nikdy jsem neměla potřebu na sebe patlat makeup, umělé řasy, lít na sebe litry parfému, atd.
Dbat o sebe mam spojene s tim, ze je clovek umyty, vcetne vlasu, ucesany, ma ostrouhane paty a upravene nehty, oholene nohy a spol. a v poradku zuby. Liceni uz je nadstavba, kterou nedelam denne a nejake umele nehty, rasy, tetovane oboci nebo linky ani nevim co vsechno se dela, to je pro me oblast scifi, ve ktere se nepohybuju vubec. Rozhodne je dobre ubrat na vunich, kdyz je doma mimino, to jsem volila na hygienu neparfemovany Atoderm a parfem na par mesicu schovala.
Parfem jsem s miminem schovala, umele nehty nemam, ale pekne upravene a nalakovane je mam vzdy, krome asi tydne po porodu. Vlasy si myju denne, o plet pecuju prubezne, pedikura je samozrejmost, akorat nohy si holim jen v lete
Makeup doma nenosim, vic investuju (cas i penize) do pece o plet a pak zadnej makeup nepotrebuju.
@lucenka píše:
tak já si s čístým oblečení, sprchou, upravenými (většinou nenalakovanými nehty), umytými vlasy, vystačím i v normální životě. Nikdy jsem neměla potřebu na sebe patlat makeup, umělé řasy, lít na sebe litry parfému, atd.
mám to stejně, a to nejsem žádná krasavice.. jenom jsem se sebou v rámci možností spokojená.. ![]()
@_.Emilyyy píše:
Zaroven je i manzelka
A co jako. To jsem divná, když nemám umělé řasy, drápy a tunu make-upu? Já si na obličej nepotřebuju malovat nový ksicht a většina ostatních žen také ne. Stačí být čistá a upravená.
@lilith1 píše:
To je právě otázka, mezi umělými nehty, řasami, tunou makeupu a parfému a absolutním bojkotem jakékoli úpravy a hygieny je ještě dost široká škála kompromisů, které jsou běžné a přijatelné. Z mého pohledu si dříve zakl. přibližovala jednomu extrému, pokud trochu zmírnila, může být (z mého pohledu) v příjemné normě.
Tak pokud se budeš tulit s mimčem jako jako jsem se tulila já, tak ti mimčo umělé řasy stejně odlepí, nebo ti vypadají
. Nehty si ani nelakuji, natož dávat umělé
. Já, která furt něco drhnu, nebo se v něčem hrabu, nebo stavím bábovičky, atd., hned by mi upadly
. Make-up si dávám výjimečně jen na ples, či na nějaké profi rodinné focení, protože nesnáším kdekoliv obtisknutou tu béžovou srajdu na xicht
. Parfém, to zase jo, nikdy to mimčům nevadilo
, hlavně se nenavonět jako stará levná coura
, všeho s mírou.