Kdy polštář pod hlavu?

178
5.6.05 20:42

Kdy polštář pod hlavu?

Ahoj holky,malýmu je skoro rok a tak se chci zeptat jestli stejně starým dětem už dáváte na spaní polštáře pod hlavu?Jde o to,že já zatím teda ne,ale malej si zvykl usínat buď v sedě a pomalu jde do předklonu na peřinu a nebo si na ni rovnou lehne,takže v postýlce usíná úplně obráceně.Začínám si myslet,že se mu narovno moc dobře neleží.Co s tím?
 Mila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
71
5.6.05 21:09

Ahoj Milo,

malý má často soplík. Porodní asistentka mi strčila pod madraci deku. Takže zůstává ležet na rovném, jen je ta madrace vyvýšená. Pomohlo to a k tomu spí na bříšku. Jinak tu kdysi holky na podobné téma diskutovaly a psaly, že podloží madračku knížkama. Čauko
Iva a Michael 3m :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
5.6.05 21:13

Ahoj Milo,
Petříkovi jsem dala polštářek poprvé asi v jedenácti měsících. Je to tedy jen placka (asi tři centimetry silný), takže je to spíš pro můj pocit, že to vypadá jako pravá postýlka :lol: Myslím, ale že to vliv na spaní mít nebude, Peťula hodně často usíná obráceně.
Takže určitě zkusit můžeš, uvidíš.
Hezké spinkání. Alča a Petřík 13 měs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
5.6.05 21:39

V Ikee mají dětský polštář určený od roku. Je to takové hadrové nic, takže ten by mohl mít. Ale stejně na něm asi moc nebude, protože hned odcestuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.6.05 21:56

ahoj Milo,nedávno byla v pořadu Sama doma debata s lékařem,který na otázku Od kdy je pro dítě vhodný polštář odpověděl,že čím později,tím lépe.Nejlépe až po 3 roku života.Je to z důvodu přetěžování krční páteře. Ahoj,Hanka B.

• Citovat
  • Upravit
595
6.6.05 08:05

Ahoj Milo,
naše Lucinka má asi od cca 14 měsíců, už si to fakt nepamatuju přesně, v povlaku na polštář takovou tenkou deku. Teď jí je 25 měs. Zatím jí to stačí a tak polštář ještě nedostane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
6.6.05 09:14

Hanko B., tak to jsem nevěděla, usuzovala jsem jenom podle té Ikey. Tak díky za info, asi polštáře zase seberu, stejně na nich moc nespěj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí