projev alergie u miminka

333
5.6.05 19:24

projev alergie u miminka

Ahoj holky,
můžete mi říct jak se projevuje alergie na potraviny ? Malá má 7,5 měsíce a už cca 1 měsíc přikrmujeme. Teď jsem si všimla že se jí u pusinky jakoby v koutku začali tvořit pupínky takové maličké, drobounké. A taky se jí trošku objevila krupička na zadíčkách. Může to být projev alergie ? Dík za názory. Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
474
5.6.05 19:29

Ahoj lenculko,
resim ted podobny problem, takze asi neporadim :( Mala ma na celicku cervenou krupicku a take nevim, jestli se jedna o alergii nebo potnicky? Mazu zatim modrou indulonou, ale nejak zatim nepomaha :( jeste zkusim detsky zasyp.

Myslim ale, ze pokud mate pupinky u pusinky, mohlo byt to byt zpusobeno treba jen spinavyma rucickama, ktere si deti (aspon to nase :D )strkaji do pusinky…

Alergie se spise projevuji vyrazkou po celem tele.

Simona&Kristynka(11 mesicu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
5.6.05 19:56

Ahojky Lenculko,
no já myslím že náš Denda má asi taky alergii a dokonce na zeleninu. Okolo pusinky se mu vytvořily takové suché a rudé fleky. Tak jsem několik dní zkoumala z čeho to má…dokrmujeme už od 4 měs. a objevilo se to až tak v 6 měsíci. Když jsem celý den dávala mléko,kaši nebo přesnídávku,nebo doma vyrobenou mrkev s bramborem,tak bylo vše ok, ale jakmile jsem dala zeleninu s masem koupenou třeba hami,hipp,nebo Sunárek…pokaždé rudá pusina,zabírá mi na to jen calcium panthotenikum,takže jsem moc zvědavá čím ho budu dál krmit :-))) Jo a taky se mu udělali pupínky na zádíčkách.
Tak držím palce ať taky zjistíte z čeho to je. Nám se potničky taky dělali dost často,ale když jsem ho přestala nabalovat tak je v pohodě a nikde ani náznak ,jinak dělali se hlavně vzadu na krku,ale na obličeji ne.

Pa pa Mon a Denis za týd.7měs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
6.6.05 13:12

Ahoj, taky resim jestli mame alergii nebo ne. Na oblicejicku ani teska, ale trosku na raminku a dnes i na nozickach takova krupicka. Nejhorsi je, ze netusim z ceho. Predevcirem jedna presnidavka hrusky, vcera bananova, do toho nova kosmetika a jeste jsme zacali s vecerni kasickou (zatim jen ryzovou, ale tu papa uz patym dnem). Nevite za jak dlouho se po poziti te potraviny objevi alergie??? Ja a ni manzel alergici nejsme,takze me to celkem zaskocilo. Terik a Charlie (6m)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
17.6.05 22:44

Projev alergie

Myslím,že to co tady čtu,je opravdu projev alergie na potraviny.A v dnešní době především atopický ekzém,který vzniká právě drážděním některé potraviny.Můj 3,5letý Filda jim trpí,A začal se projevovat právě v době zavádění příkrmů.Jelikož máme obratnou lékařku,poslala nás na testy,na alergologii.Byla mu zjištěna alergie na vaječný bílek,především ořechy a z čeho jsem byla v šoku:kravské mléko.Takže v roce nebylo vhodné pít ani um.výživu.Naštěstí směl jogurty,které miloval.Tím,že dodržoval dietu se mu během 1 roku všechny hodnoty dostaly k normálu.Jenže má atopický ekzém a kvůli tomu si musí stejně odříkat dobrůtky jako je černá čokoláda(smí jen bílou),citrusové ovoce,vadí i merunky,spousty sušenek,protože je v nich oříšková drt´,a především vadí piškoty(ty jsou právě z hodně bílků.máme ale období,a to především v létě a zimě,kdy mu ekzém úplně zmizí a tak si může dopřát i kousek té čokolády.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí