Kdy přijde nemocenská?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1943
22.11.10 10:52

Kdy přijde nemocenská?

Ahoj holky.Chtěla jsem se vás zeptat,jak je to s nemocenskou.Výplata mi dorazila vždy do 15tého v měsíci na účet,ale nemocenská mi zatím nedorazila.Má to chodit do stejného termínu jako výplata,nebo je to jiné?Jsem doma od konce září,takže tohle by něla být moje první.Papíry od Dr. jsem v práci odevzdala (doufám,že nebylo potřeba ještě něco jiného 8-o ).Mám strach,že je někde něco špatně a nevím jestli nemám začít plašit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15883
22.11.10 10:54

no oni prej mají 30 dní na vyřízení… nejlepší by bylo, když je bude telefonicky otravovat, jak to vypadá… jinak by měla chodit kolem 20. dne v měsíci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
22.11.10 10:57

Já byla na neschopence od konce května a nemocenská mi chodila +/- v den nástupu na nemocenskou. Samozřejmě zpětně. Ovšem nechci Tě ztrašit, ale měprvní přišla až skoro po 3 měsících (byla jsem na rizikovém těhu). Vzhledem k tomu, že jsem peníze až tak nepotřebovala, řešila jsem to až poté, co mi 2měsíce nepřišla. Prý byla nějaká chyba v dokumentaci od zaměstnavatele. Na Tvém méstě bych počkala do konce měsíce a pokud by Ti nepřišla, tak bych kontaktovala příslušnou sociálku,jestli tam opravdu není nějaký problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12854
22.11.10 12:30

Většinou to chodí plus minus v půlce měsíce, ale určitě bych si dala pozor na to první. Pokud ti to do těch 30 dní nedojde, tak bych se na sociálce zeptala. Ono často nemusí být problém u nich, ale u dokumentace od zaměstnavatele.
Takže tak :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101515
22.11.10 12:32

Každá ČSSZ to posílá jinak, třeba ta naše (Praha východ - musím je pochválit ;-) ) hned na začátku měsíce, takže penízky jsou kolem 8. v měsíci na účtě, pokud to zaměstnavatel fakt 1. předá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
22.11.10 14:34

Já jsem nastoupila na nemocenskou 4.října,tak to už jsem asi měla nějaké peníze dostat :think: .Radši se zeptám co nejdřív na sociálce.Bych se ani nedivila,kdyby to holky z práce někam zašantročily,místo aby to předaly tam,kam to patří :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2678
22.11.10 20:41

Já mám zjištěno, že chodí ve třech termínech…12.,17. a 26.v měsíci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.14 09:05

Holky myslíte že už by mi dnes nebo zítra mohla dojít nemocenská už na ni čekám 3 měsíce pprotože učetní nebyla schopná dodat papíry a to už se vyřešilo a z čssz psali že 19.9 to bylo odesláno na muj bankovní učet ale já ještě dnes nic nemám :(.

• Citovat
  • Upravit
6727
23.9.14 09:11
@Anonymní píše:
Holky myslíte že už by mi dnes nebo zítra mohla dojít nemocenská už na ni čekám 3 měsíce pprotože učetní nebyla schopná dodat papíry a to už se vyřešilo a z čssz psali že 19.9 to bylo odesláno na muj bankovní učet ale já ještě dnes nic nemám :(.

Ahojky. Ja si tam vcera volala, pani mi vse rekla. Mne odeslali penize ve ctvrtek 18. A vcera jeste v 9h na uctu nebyli a v 10h uz ano..tak vydrz do te 10h. A myslim, ze je mit uz dnes budes :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
23.9.14 11:12

Jo tak mám to stejně přišli teprve teď, na sociálce mi řekli že to trvá 5 pracovních dní, že mám čekat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.14 16:22

Tak mě dneska ještě nic už je to tak vyčerpavající čekám na to 3 měsíce :zed: budu doufat že snad zítra

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat