Kdy přijde nemocenská?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kdy přijde nemocenská?
Ahoj holky.Chtěla jsem se vás zeptat,jak je to s nemocenskou.Výplata mi dorazila vždy do 15tého v měsíci na účet,ale nemocenská mi zatím nedorazila.Má to chodit do stejného termínu jako výplata,nebo je to jiné?Jsem doma od konce září,takže tohle by něla být moje první.Papíry od Dr. jsem v práci odevzdala (doufám,že nebylo potřeba ještě něco jiného
).Mám strach,že je někde něco špatně a nevím jestli nemám začít plašit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
no oni prej mají 30 dní na vyřízení… nejlepší by bylo, když je bude telefonicky otravovat, jak to vypadá… jinak by měla chodit kolem 20. dne v měsíci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já byla na neschopence od konce května a nemocenská mi chodila +/- v den nástupu na nemocenskou. Samozřejmě zpětně. Ovšem nechci Tě ztrašit, ale měprvní přišla až skoro po 3 měsících (byla jsem na rizikovém těhu). Vzhledem k tomu, že jsem peníze až tak nepotřebovala, řešila jsem to až poté, co mi 2měsíce nepřišla. Prý byla nějaká chyba v dokumentaci od zaměstnavatele. Na Tvém méstě bych počkala do konce měsíce a pokud by Ti nepřišla, tak bych kontaktovala příslušnou sociálku,jestli tam opravdu není nějaký problém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Většinou to chodí plus minus v půlce měsíce, ale určitě bych si dala pozor na to první. Pokud ti to do těch 30 dní nedojde, tak bych se na sociálce zeptala. Ono často nemusí být problém u nich, ale u dokumentace od zaměstnavatele.
Takže tak
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Každá ČSSZ to posílá jinak, třeba ta naše (Praha východ - musím je pochválit
) hned na začátku měsíce, takže penízky jsou kolem 8. v měsíci na účtě, pokud to zaměstnavatel fakt 1. předá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem nastoupila na nemocenskou 4.října,tak to už jsem asi měla nějaké peníze dostat
.Radši se zeptám co nejdřív na sociálce.Bych se ani nedivila,kdyby to holky z práce někam zašantročily,místo aby to předaly tam,kam to patří ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám zjištěno, že chodí ve třech termínech…12.,17. a 26.v měsíci…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky myslíte že už by mi dnes nebo zítra mohla dojít nemocenská už na ni čekám 3 měsíce pprotože učetní nebyla schopná dodat papíry a to už se vyřešilo a z čssz psali že 19.9 to bylo odesláno na muj bankovní učet ale já ještě dnes nic nemám
.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Holky myslíte že už by mi dnes nebo zítra mohla dojít nemocenská už na ni čekám 3 měsíce pprotože učetní nebyla schopná dodat papíry a to už se vyřešilo a z čssz psali že 19.9 to bylo odesláno na muj bankovní učet ale já ještě dnes nic nemám.
Ahojky. Ja si tam vcera volala, pani mi vse rekla. Mne odeslali penize ve ctvrtek 18. A vcera jeste v 9h na uctu nebyli a v 10h uz ano..tak vydrz do te 10h. A myslim, ze je mit uz dnes budes ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo tak mám to stejně přišli teprve teď, na sociálce mi řekli že to trvá 5 pracovních dní, že mám čekat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak mě dneska ještě nic už je to tak vyčerpavající čekám na to 3 měsíce
budu doufat že snad zítra
- Citovat
- Upravit