Brigáda – 17letá holka za barem?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
11.11.10 15:00

Brigáda - 17-letá holka za barem

Dcera mého manžela, která navštěvuje 3.ročník SOU si přivydělává jako barmanka o víkendu za barem. Nelíbí se nám to…Můj dotaz, je možné, aby nezletilá osoba nalévala alkohol? Děkuji za všechny reakce :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8523
11.11.10 15:02

Neporadím, ale vím, že moje známá to taky dělala. Dokonce na diskotéce, takže pracovala i v noci. Ale legální to asi nebylo, když do 18. let nemůže dělat noční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5778
11.11.10 15:05

já taky pracovala za barem, už od 16 let. Kdysi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5778
11.11.10 15:06

a podle mého není nezákoná aby nezletilá osoba nalévala alkohol. Ostatně, na diskotékách nikdo jiný za barem nepracuje než jen studenti co si přividělávají při škole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7247
11.11.10 15:07

jj, moje sestra taky od 16ti dělala za barem, sice to byl malej bar a otevřenej jen příležitostně, ale pracovala tam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.10 15:10

To je pravda…ale studenti z vysoké školy a ne z odborného účiliště…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.11.10 15:13

Tak za mého mládí to nelegální bylo. Nezletilí mohli maximálně umývat nádobí, vařit kafe a sbírat špinavé nádobí ze stolů a to ještě do 22h.

• Citovat
  • Upravit
36544
11.11.10 15:14
Anonymní píše:
Dcera mého manžela, která navštěvuje 3.ročník SOU si přivydělává jako barmanka o víkendu za barem. Nelíbí se nám to…Můj dotaz, je možné, aby nezletilá osoba nalévala alkohol? Děkuji za všechny reakce :kytka:

Je to nezakonne, nesmi nalevat alkohol ani kasirovat, kdyby prisla kontrola tak to odnese ona i zamestnavatel, pracovala jsem za barem a i z praxe znam jak to chodi, kolegyne byla mladsi 18ti let, prisla kontrola a i ona i zamestnavatel byli potrestani, (domluva, pokuta) takze ja osobne bych radeji skoncila s touto praci v tomto veku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5778
11.11.10 15:14

Ne,to není pravda žádní studenti z vysoké školy!

Právě jenom studenti ze středních, nebo učilišť.!!!

A popravdě nevidím na tom vůbec nic špatnýho. Jestli má do barů chodit a pít s kámošema nebo tam pracovat je úplně stejné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl. ludmila
11.11.10 15:16

a co ti na tom vadí? to že pracuje? a nebo že to je v baru? buď ráda, že se aspoň nefláká doma a něco si vydělá :pankac:

• Citovat
  • Upravit
5778
11.11.10 15:16
nepřihl. ludmila píše:
a co ti na tom vadí? to že pracuje? a nebo že to je v baru? buď ráda, že se aspoň nefláká doma a něco si vydělá :pankac:

Jojo, přesně tak!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
11.11.10 15:21

Tak jednak by záleželo co to je za bar, zda nějaký slušný nebo pajzl. Pajzl bych také zakázala a v noci také. Jinak si myslím, že je šikovná, že si vydělá. Co se týká nalévání alkoholu, nelévat může, nesmí kasírovat, není plnoletá a nemá ještě hmotnou zodpovědnost.

• Citovat
  • Upravit
1853
11.11.10 15:27

mě by to asi taky vadilo ,kdyby se mi 17letá dcera pracovala v baru .Chodí tam opilci ,někdy fetáci ,pochybní chlápci a někdy i zloději ,a pak se za noci vracet domů -to bych nebyla nadšená bála bych se ,že si na ni někdo počká .Ikdyž chápu ,že pro ni je práce v baru atraktivnější naž za pokladnou v marketu .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
11.11.10 15:30

Ahoj, možné to je. I já si takto od 16 přivydělávala. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
11.11.10 15:36

Já osobně bych to neviděla tak černě.. Záleží, jestli je v baru, kde je to vyloženě pro ožralce - když to tak napíšu a nebo je to například vesnická discotéka,prostě místo, kde se schází mladí..
Jak to tady někdo psal, jestli stojí před barem a nebo za barem je jedno :nevim:
Jde hlavně i o důvěru a charakter dcery. Může tam nalévat, vybavovat se s mladými a konec.. Já bych v tom neviděla nějaké zlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat