Brigáda – 17letá holka za barem?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Neporadím, ale vím, že moje známá to taky dělala. Dokonce na diskotéce, takže pracovala i v noci. Ale legální to asi nebylo, když do 18. let nemůže dělat noční.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a podle mého není nezákoná aby nezletilá osoba nalévala alkohol. Ostatně, na diskotékách nikdo jiný za barem nepracuje než jen studenti co si přividělávají při škole.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jj, moje sestra taky od 16ti dělala za barem, sice to byl malej bar a otevřenej jen příležitostně, ale pracovala tam ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je pravda…ale studenti z vysoké školy a ne z odborného účiliště…
- Citovat
- Upravit
Tak za mého mládí to nelegální bylo. Nezletilí mohli maximálně umývat nádobí, vařit kafe a sbírat špinavé nádobí ze stolů a to ještě do 22h.
- Citovat
- Upravit
Anonymní píše:
Dcera mého manžela, která navštěvuje 3.ročník SOU si přivydělává jako barmanka o víkendu za barem. Nelíbí se nám to…Můj dotaz, je možné, aby nezletilá osoba nalévala alkohol? Děkuji za všechny reakce
Je to nezakonne, nesmi nalevat alkohol ani kasirovat, kdyby prisla kontrola tak to odnese ona i zamestnavatel, pracovala jsem za barem a i z praxe znam jak to chodi, kolegyne byla mladsi 18ti let, prisla kontrola a i ona i zamestnavatel byli potrestani, (domluva, pokuta) takze ja osobne bych radeji skoncila s touto praci v tomto veku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne,to není pravda žádní studenti z vysoké školy!
Právě jenom studenti ze středních, nebo učilišť.!!!
A popravdě nevidím na tom vůbec nic špatnýho. Jestli má do barů chodit a pít s kámošema nebo tam pracovat je úplně stejné
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a co ti na tom vadí? to že pracuje? a nebo že to je v baru? buď ráda, že se aspoň nefláká doma a něco si vydělá ![]()
- Citovat
- Upravit
nepřihl. ludmila píše:
a co ti na tom vadí? to že pracuje? a nebo že to je v baru? buď ráda, že se aspoň nefláká doma a něco si vydělá
Jojo, přesně tak!!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jednak by záleželo co to je za bar, zda nějaký slušný nebo pajzl. Pajzl bych také zakázala a v noci také. Jinak si myslím, že je šikovná, že si vydělá. Co se týká nalévání alkoholu, nelévat může, nesmí kasírovat, není plnoletá a nemá ještě hmotnou zodpovědnost.
- Citovat
- Upravit
mě by to asi taky vadilo ,kdyby se mi 17letá dcera pracovala v baru .Chodí tam opilci ,někdy fetáci ,pochybní chlápci a někdy i zloději ,a pak se za noci vracet domů -to bych nebyla nadšená bála bych se ,že si na ni někdo počká .Ikdyž chápu ,že pro ni je práce v baru atraktivnější naž za pokladnou v marketu .
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já osobně bych to neviděla tak černě.. Záleží, jestli je v baru, kde je to vyloženě pro ožralce - když to tak napíšu a nebo je to například vesnická discotéka,prostě místo, kde se schází mladí..
Jak to tady někdo psal, jestli stojí před barem a nebo za barem je jedno ![]()
Jde hlavně i o důvěru a charakter dcery. Může tam nalévat, vybavovat se s mladými a konec.. Já bych v tom neviděla nějaké zlo..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dcera mého manžela, která navštěvuje 3.ročník SOU si přivydělává jako barmanka o víkendu za barem. Nelíbí se nám to…Můj dotaz, je možné, aby nezletilá osoba nalévala alkohol? Děkuji za všechny reakce