Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, já tedy neporadím, ale jsem docela také zvědavá na odpovědi pokud má někdo zkušenost. Beru Cerazette od šestinědělí, teď je to už 11 měsíců a ještě jsem taky nekrvácela. Už kojím jen jednou za celý den, ale Mudr.říkala, že mi jinou antikoncepci stejně předepsat zatím nemůže ![]()
Ahoj,
tak já sice nebrala Carazette, ale taky jsem brala HA vhodnou ke kojení, jmenovala se myslím Azallia, brala jsem ji pouze 3 měsíce a taky mi doktorka říkala, že se při ní normálně může špinit a menstruovat, že to většina holek takto mívá, no a já nic. Vůbec jsem ani nešpinila. No a když jsem ukončila její braní, tak jsem to taky měsíc vůbec nedostala a půl roku mi trvalo, než se rozjela normální ovulace a to ještě za podpory CLOSTILBEGYTU. Neboj, urcite se Ti menzes rozjede. Chce to cas. Dana
Ahoj,
nepřišla, až po nasazení normální antikoncepce, tak hned první měsíc ![]()
Ahoj, mám jen malou otázku (autorce se omlouvám, že sem tak vpadnu).Já mám brát Azalii, ale nevim kdy, když teda kojim. Doktorka mi řekla, že je to v brožurce, ale tam je akorát od prvního dne menstruace, což není muj připad. Mám si ji vzít tedy jak chci? Třeba už zítra?
kykousku,sezobni ji hned,je to stejny jako cerazette,na MS necekej:)
Kykoušek píše:
Ahoj, mám jen malou otázku (autorce se omlouvám, že sem tak vpadnu).Já mám brát Azalii, ale nevim kdy, když teda kojim. Doktorka mi řekla, že je to v brožurce, ale tam je akorát od prvního dne menstruace, což není muj připad. Mám si ji vzít tedy jak chci? Třeba už zítra?
ahojky, taky jsem brala Azalii, a snášela jsem jí v pohodě…když nemáš ms je jedno, kdy si jí vezmeš, mě se MS dostavila až po 8 měsíci od porodu, kojím už jen dvakrát denně…
ahoj holky,chci se zeptat kdy vam po vysazeni antikoncepce Cerazette prisla menstruace.Vim ze tu hodne holek pise ze krvacelo i pri brani techto prasku,ale me by spis zajimalo kdo nekrvacel.Cerazette uz neberu mesic a stale nic(ani uz nekojim).Nevim jestli uz mam jit k dr,nebo jeste nejaky ten den pockat.dekuji za odpovedi