Kdy proběhla ovulace podle grafu

11
17.10.24 21:13

Kdy proběhla ovulace podle grafu

Dobrý večer všem 😊 Vím, ze podobných témat je tu plno, ale chtěla jsem se zde zeptat, kdy a jestli vubec podle vás, kdo mate s bazální teplotou zkušenost, proběhla ovulace, FF mi ji vypočetla na 18. den cyklu, jen jsem z toho trochu zmatená, jelikož jsem myslela, ze po ovulaci má teplota stoupnout nad 36,7 a mne se zvedala spíše tak postupně a nějak vyrazneji až 3 DPO. Předem moc děkuji za připadne odpovědi a rady 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1046
17.10.24 21:20

Kdyby tohle byl muj graf a merila bych kazdy den ve stejnou dobu, tak bych den ovulace videla na 16dc. Ano, pravidlo je 3 dny vyssich teplot nez 6 dni predchozich, ale kazdej je jinej :nevim: mne kolikrat teplota hrozne skakala a kdyz jsem se na graf podivala „vic z dalky“, tak tam ten vzestup byl taky pozvolnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
17.10.24 21:26

@Caridina dekuju za odpověď 😊. Upřímně jsem si taky říkala, ze mi to prislo pravděpodobnější, ale jak říkám, poradně merim až tenhle měsíc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1046
17.10.24 21:30

Hlavne se tim vyznacenim nenech rozhodit. Ja se jeden cas podle toho ridila a vysilovala jsem, ze mam kratkou lutealni fazi. Pritom kdyz jsem se vyprdla na pravidlo 3 po 6, tak jsem lutealku mela ok. Tehotenstvi jsem z grafu taky uz vykoukala :palec: :mrgreen: jak rikam, kazdej je jinej :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
17.10.24 21:35

@Caridina snažím se nijak moc nestresovat😅 hlavní co jsem se asi tak nějak chtěla ubezpečit, ze ovulace snad proběhla 😀 zbytek se už uvidi. Za těhotenství bych ŠD ale nezlobila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32888
18.10.24 08:48

Podle pravidel STM je to 19dc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie