Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý večer všem 😊 Vím, ze podobných témat je tu plno, ale chtěla jsem se zde zeptat, kdy a jestli vubec podle vás, kdo mate s bazální teplotou zkušenost, proběhla ovulace, FF mi ji vypočetla na 18. den cyklu, jen jsem z toho trochu zmatená, jelikož jsem myslela, ze po ovulaci má teplota stoupnout nad 36,7 a mne se zvedala spíše tak postupně a nějak vyrazneji až 3 DPO. Předem moc děkuji za připadne odpovědi a rady 😊
Kdyby tohle byl muj graf a merila bych kazdy den ve stejnou dobu, tak bych den ovulace videla na 16dc. Ano, pravidlo je 3 dny vyssich teplot nez 6 dni predchozich, ale kazdej je jinej
mne kolikrat teplota hrozne skakala a kdyz jsem se na graf podivala „vic z dalky“, tak tam ten vzestup byl taky pozvolnej.
@Caridina dekuju za odpověď 😊. Upřímně jsem si taky říkala, ze mi to prislo pravděpodobnější, ale jak říkám, poradně merim až tenhle měsíc..
Hlavne se tim vyznacenim nenech rozhodit. Ja se jeden cas podle toho ridila a vysilovala jsem, ze mam kratkou lutealni fazi. Pritom kdyz jsem se vyprdla na pravidlo 3 po 6, tak jsem lutealku mela ok. Tehotenstvi jsem z grafu taky uz vykoukala
jak rikam, kazdej je jinej ![]()
@Caridina snažím se nijak moc nestresovat😅 hlavní co jsem se asi tak nějak chtěla ubezpečit, ze ovulace snad proběhla 😀 zbytek se už uvidi. Za těhotenství bych ŠD ale nezlobila ![]()