Ovulační test - šance

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
15.10.24 15:38

Ovulační test - šance

Ahojky,
Chtěla bych se zeptat. Ovulace bohužel přišla driv než mela … chlap se mi vrací ze zahraničí až zítra večer kolem 18-19 hodiny. Dnes ráno v pul 10 pozitivní OT … myslíte nebo mate zkusenost ze by se presto mohlo povést? V letáku je 24-48 hodin … tak jestli je alespoň nějaká jiskřička naděje :palec:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ledová káva
15.10.24 15:51

Jiskřička určitě je, dejte si to na uvítanou a uvidíte no :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.10.24 15:56

@Ledová káva super, dekuji za uklidnění. Uz jsem tu brecela, ze zase druhy mesic nebudeme mit štěstí. Minuly mesic skončil v nemocnici … uz me asi omyjou. Snažíme se rok a kdyz se konečně dozvíme, proč nám to nejde, tak prijde ovulace nečekaně driv o 1 den :D

• Citovat
  • Upravit
15.10.24 15:58
@Anonymní píše: Více

No hlavně se hoď do klidu. Jestli doma brečíš kvůli jednomu měsíci, kdy vám to nevyjde přesně do ovulace, tak to není dobrý… V takovém stresu se těhotní těžko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.24 16:01

@Barevné klubíčko když už to trvá rok, tak už člověk doufá i v nemožné. Tak pardon že mi to přijde proste líto. Chlap pracuje v zahraničí a je vzdy souboj aby byl doma v době ovulace :) pak když člověk má radost, že konečně nabíhá ovulace a je “kvalitní”, tak to hodně zamrzí ;)

• Citovat
  • Upravit
15.10.24 16:04

Já to chápu, musí to být těžké. Ale psychika je hodně důležitá, tak hlavně nebreč a ber to sportovně, ikdyž se to líp řekne, než dělá… A třeba to zrovna tento měsíc vyjde ;)

Jinak jestli už se aktivně snažíte rok, možná byste měli na nějaké testy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.24 16:07

@Barevné klubíčko ja už po testech i přítel prave mame. Ja mela problémy právě a cyklem a ovulaci. Mam předepsanou medikaci. Minuly mesic naskočila ovulace presne v polovině cyklu a ted o pad dnu driv. Tak je možné ze se mi rovna cyklus nebo něčím jiným. Mame to zkusit 3 mesice a pripadne dr předepíše něco jiného. Jenze minuly cyklus sex nebyl a ted bude, ale pozdeji asi nez by mel. Takze to budu asi dál řešit po novém roce :think:

• Citovat
  • Upravit
15.10.24 16:43

Tak držím palce, neboj, dříve nebo později se to povede ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.24 19:27

@Barevné klubíčko tak jsem si ted udělala jeste OT a je slabší než rano. Tak se obávám ze zítřejší tuleni uz bude jen tuleni :think:

• Citovat
  • Upravit
Bensova
21.10.24 21:43

Hele, určitě nějaká šance tam je! Ovulace může trvat až 48 hodin, takže máte ještě příležitost to zkusit. Držím palce, ať se zadaří! ✨ 🍼

• Citovat
  • Upravit
76039
22.10.24 21:34
@Bensova píše: Více

za 7 dní už milá albotko žádná šance není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3946
20.11.24 19:11

Tak co, jak to dopadlo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.24 19:14

@bonsaj493 nedopadlo. Ale tento měsíc snad ano. Mam prozatím jen ducha na testu :andel:

• Citovat
  • Upravit
3946
20.11.24 19:21

Vidím! Kolik jsi dpo? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.24 19:25

@bonsaj493 dneska 9, takze jsem zvedava zda bude sílit ☺️ zkusila jsem k večeru jeste 1, ale ten se mi trochu rozpil. Tak ho moc nepovažuju za dobry / špatný :?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex