Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ledová káva super, dekuji za uklidnění. Uz jsem tu brecela, ze zase druhy mesic nebudeme mit štěstí. Minuly mesic skončil v nemocnici … uz me asi omyjou. Snažíme se rok a kdyz se konečně dozvíme, proč nám to nejde, tak prijde ovulace nečekaně driv o 1 den ![]()
@Anonymní píše: Více
No hlavně se hoď do klidu. Jestli doma brečíš kvůli jednomu měsíci, kdy vám to nevyjde přesně do ovulace, tak to není dobrý… V takovém stresu se těhotní těžko.
@Barevné klubíčko když už to trvá rok, tak už člověk doufá i v nemožné. Tak pardon že mi to přijde proste líto. Chlap pracuje v zahraničí a je vzdy souboj aby byl doma v době ovulace
pak když člověk má radost, že konečně nabíhá ovulace a je “kvalitní”, tak to hodně zamrzí ![]()
Já to chápu, musí to být těžké. Ale psychika je hodně důležitá, tak hlavně nebreč a ber to sportovně, ikdyž se to líp řekne, než dělá… A třeba to zrovna tento měsíc vyjde ![]()
Jinak jestli už se aktivně snažíte rok, možná byste měli na nějaké testy…
@Barevné klubíčko ja už po testech i přítel prave mame. Ja mela problémy právě a cyklem a ovulaci. Mam předepsanou medikaci. Minuly mesic naskočila ovulace presne v polovině cyklu a ted o pad dnu driv. Tak je možné ze se mi rovna cyklus nebo něčím jiným. Mame to zkusit 3 mesice a pripadne dr předepíše něco jiného. Jenze minuly cyklus sex nebyl a ted bude, ale pozdeji asi nez by mel. Takze to budu asi dál řešit po novém roce ![]()
Tak držím palce, neboj, dříve nebo později se to povede ![]()
@Barevné klubíčko tak jsem si ted udělala jeste OT a je slabší než rano. Tak se obávám ze zítřejší tuleni uz bude jen tuleni ![]()
Hele, určitě nějaká šance tam je! Ovulace může trvat až 48 hodin, takže máte ještě příležitost to zkusit. Držím palce, ať se zadaří! ✨ 🍼
@Bensova píše: Více
za 7 dní už milá albotko žádná šance není
@bonsaj493 nedopadlo. Ale tento měsíc snad ano. Mam prozatím jen ducha na testu ![]()
@bonsaj493 dneska 9, takze jsem zvedava zda bude sílit ☺️ zkusila jsem k večeru jeste 1, ale ten se mi trochu rozpil. Tak ho moc nepovažuju za dobry / špatný ![]()
Ahojky,
Chtěla bych se zeptat. Ovulace bohužel přišla driv než mela … chlap se mi vrací ze zahraničí až zítra večer kolem 18-19 hodiny. Dnes ráno v pul 10 pozitivní OT … myslíte nebo mate zkusenost ze by se presto mohlo povést? V letáku je 24-48 hodin … tak jestli je alespoň nějaká jiskřička naděje