Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, tak jsem dnes koupila surfinky. Mají cca 7 cm. Kdy s nima ven? U někoho jsem je už venku viděla, ale loni jsem je dávala až po „zmrzlých“.
Daly byste je ven nebo ještě nee?
Taky bych dala až po zmrzlých…
ale někdy dám dřív a pak musim hlídat předpověd apřípadně schovat…
Ahoj,já jsem si našla návod na MMB a podle toho se řídím a zatím mi krásně rostou surfinie.Je to návod na pelargonie ,ale píše se tam i o surfiniích.
http://www.mimibazar.cz/navod.php?…
ne ne ještě bych ven rozhodně nedala! do zmrzlých je ještě dlouhá doba! byla by škoda kdyby zmrzly.. tak o 14 dní dřív.. snad.. ale teď je ještě opravdu brzy.. ![]()
Tak my uz mame kytky v turhlikach venku - ted je venku krasne a je skoda, aby byly doma - venku je jm preic jen lepe a navic okna mame plna jinych sazenic - takzw uz tu sntene nemame misto.
Ted jen koukame na predpoved a kdyby hlasili vetsi mraz tak je dame na noc domu.
já je mám doma za oknem a dám je až tak v květnu.Tchýně je dala už ven a chcíply totálně.
Ahoj, já jsem už dneska vysázela do truhlíků muškáty, a ještě cosi
… a kdyby náhodou došli zmrzlý, tak se dají truhlíky buďto schovat, nebo se dají přikrýt netkanou textilií a přežijí.
takže pokud máš tuto možnost, nebála bych se toho. ![]()
Soused, který zahradničení rozumí…už má muškáty v truhlíkách a doknce už vystrčil ven oleandry…
tak se toho neboj ![]()
Oživuji… Už máte venku truhlíky?? Petunky, Surfinky, Muškáty…
Já jsem je dala ven tento týden, kvůli místu, není to kde skladovat, ale hlídám teploty…mám muškáty, mil. bells a fuchsie
Já jsem o víkendu zasadila truhlíky s petunkama, zatím přes noc schovávám do garáže, ale už mě to nebaví, tak přemýšlím, že je dám ven nastálo…