Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Busy Bee a ležela jsi třeba i na zemi, jako na tvrdém přes den, nebo ses jen v noci snažila ležet na břiše? Já jsem byla dříve hubená a díky hormonům kvůli otěhotnění a hlavně Prednisonu jsem děsně nabrala cca o 10kg oproti své původní váze. Teď jsem ho již vysadila a připadá mi, že mi s obličeje i rukou zmizel takový ten zateklý vzhled. jsem v 23tt a nabrala jsem 2,4kg a z toho má 0,5kg mimo a tipla bych tak po kile každý prso
. Doufám, že aspoň v tomhle se mi poštěstí a nějak to zhubnu na svoji původní váhu před hormony.
@anti17 píše:
Ahoj dámy
Kdy je nejvyšší čas si sbalit do porodnice? A máte zkušenost co si sbalit nutného co budu potřebovat a co naopak je zbytečnost? Děkuji
na rychlo jsem balila 25 tt, kdy jsem skončila v porodce.. nakonec jsem rodila 41+5 vyvolávaně.. taška s náma jela 36 tt na dovolenou atd.. ![]()
@j.a.n.i1 do sprchy jsem s nima samozřejmě taky nelezla, ale měla jsem nějaké menší poporodní komplikace a ulpělo na nich pár kapek krve a jak jsou světlé, tak to jde vidět. Žádná tragédie, ale trochu mě to mrzí. Ještě to zkusím vyčistit, zatím na to nebyl čas, síla ani nálada (jsme doma dva týdny).
Na břichu jsem taky neležela, nevím, jak bych to s těma obříma nalitýma prsama udělala
.
@Mallorka Ty kalhotky mají víc výhod… Větrají, jsou vysoké (takže v případě císaře netlačí na jizvu, nohavičkové (nevadí ani při větším nástřihu) a když je ušpiníš, tak přemáchneš v umyvadle a jsou rychle suché. A dobře drží tu vložku (porodnické nemají lepítka).
V lékárně budou vědět. Nebo ve zdravotnických potřebách…
@Zireael Tak pár kapkám krve neříkám zničené pantofle, to bych je se svou šikovností nemohla nosit ani doma ![]()
Balil manžel nad ránem, já ho dirigovala sedíc na záchodě s tekoucí plodovkou (39+1)
U starších dětí jsem balila asi měsíc před. A vůbec, tentokrát jsem tak nějak s.rala na všechno
…a taky to šlo ![]()
@Mallorka Já balila tak v 37 tt, jinak co se týče toho ležení na břiše, taky jsem si říkala, že co nejdřív a co nejčastěji budu ležet na břiše, ale přesně jak píše @Pipet na těch nalitých bolavých prsou to bylo zhola nemožné ![]()
Ja ji mam skoro sbalenou ve 33.tydnu, chybi par veci. Jistota je jistota, obzvlast, kdyz ma clovek problemy.