Kdy sbalit tašku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4535
14.12.14 10:06

@Busy Bee a ležela jsi třeba i na zemi, jako na tvrdém přes den, nebo ses jen v noci snažila ležet na břiše? Já jsem byla dříve hubená a díky hormonům kvůli otěhotnění a hlavně Prednisonu jsem děsně nabrala cca o 10kg oproti své původní váze. Teď jsem ho již vysadila a připadá mi, že mi s obličeje i rukou zmizel takový ten zateklý vzhled. jsem v 23tt a nabrala jsem 2,4kg a z toho má 0,5kg mimo a tipla bych tak po kile každý prso :-D. Doufám, že aspoň v tomhle se mi poštěstí a nějak to zhubnu na svoji původní váhu před hormony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.12.14 10:14
@anti17 píše:
Ahoj dámy :)
Kdy je nejvyšší čas si sbalit do porodnice? A máte zkušenost co si sbalit nutného co budu potřebovat a co naopak je zbytečnost? Děkuji

na rychlo jsem balila 25 tt, kdy jsem skončila v porodce.. nakonec jsem rodila 41+5 vyvolávaně.. taška s náma jela 36 tt na dovolenou atd.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1824
14.12.14 12:14

@j.a.n.i1 do sprchy jsem s nima samozřejmě taky nelezla, ale měla jsem nějaké menší poporodní komplikace a ulpělo na nich pár kapek krve a jak jsou světlé, tak to jde vidět. Žádná tragédie, ale trochu mě to mrzí. Ještě to zkusím vyčistit, zatím na to nebyl čas, síla ani nálada (jsme doma dva týdny).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
14.12.14 13:06

Na břichu jsem taky neležela, nevím, jak bych to s těma obříma nalitýma prsama udělala :nevim:.

@Mallorka Ty kalhotky mají víc výhod… Větrají, jsou vysoké (takže v případě císaře netlačí na jizvu, nohavičkové (nevadí ani při větším nástřihu) a když je ušpiníš, tak přemáchneš v umyvadle a jsou rychle suché. A dobře drží tu vložku (porodnické nemají lepítka).
V lékárně budou vědět. Nebo ve zdravotnických potřebách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101713
14.12.14 13:09

@Zireael Tak pár kapkám krve neříkám zničené pantofle, to bych je se svou šikovností nemohla nosit ani doma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1824
14.12.14 13:50

@j.a.n.i1 Já neříkám zničené, jen že to odnesly :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
14.12.14 20:38

Balil manžel nad ránem, já ho dirigovala sedíc na záchodě s tekoucí plodovkou (39+1) :lol: U starších dětí jsem balila asi měsíc před. A vůbec, tentokrát jsem tak nějak s.rala na všechno :oops:…a taky to šlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
14.12.14 20:44

@Mallorka Já balila tak v 37 tt, jinak co se týče toho ležení na břiše, taky jsem si říkala, že co nejdřív a co nejčastěji budu ležet na břiše, ale přesně jak píše @Pipet na těch nalitých bolavých prsou to bylo zhola nemožné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85381
14.12.14 20:46

Ja ji mam skoro sbalenou ve 33.tydnu, chybi par veci. Jistota je jistota, obzvlast, kdyz ma clovek problemy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí