Kdy se mám objednat na utz po pozitivním testu?

Anonymní
25.8.25 11:44

Kdy se objednat na utz?

Ahoj holky, mám týden zpoždění. Menstruaci jsem měla dostat minulé úterý. Test jsem si dělala včera a dnes. Čárka není úplně výrazná. Sestra mě objednala na 4.9 ale mě to ještě přijde asi brzy co myslíte? Kdy bych měla jít na kontrolu? Dle testu (obrázek) nahoře testy včera a dnes

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
380
25.8.25 11:48

Klidně se objednej o týden později, ono je to stejně lepší, aspoň bude vidět srdíčko a nebudou nějaké stresující nejasnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
793
25.8.25 11:52
@Anonymní píše: Více

To jsi teď tak v 5tt ne, když náš týden zpoždění? Já byla v 6tt a měla jsem to už i se srdíčkem takže ty bys měla být nějak v 7tt tu dobou a to za mě úplně normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5115
25.8.25 11:54

Osobně jsem byla poprvé až v 10tt (vyšlo to tak kvůli vánocům a mému pracovnímu vytížení). Přijde mi zbytečné chodit k dr dřív než v 8tt (pokud už tedy v minulosti nebyly nějaké problémy s potraty apod.). Ale někdo naopak chce „být pod kontrolou“ co nejdřív, záleží jaký jsi stresař :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.25 11:55

Ano, teď jsem dle app 5+1 ale ten test je takový slabý mi přijde. Takže bych ten další čtvrtek měla být asi 6+4 podle app, ale ve skutečnosti třeba méně a nic tam nebude a já budu ve stresu pak do další kontroly.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.8.25 11:58

@vedma007 měla jsem ZT. No. Ale s tím se stejně asi nedá nic moc dělat. Nebo možná snad předepsat utrogestan. Ale doktor mi minule říkal, že příště už to bude dobré. Tak tomu věřím. Minulé těhotenství jsem byla na kontrole také nějak 6+4 ale těhotenství bylo mladší a já pak nemohla spát skoro do další kontroly. Tak jsem si říkala ze příště půjdu okolo toho 7-8 týdne. Ale zase ten utrogestan no? Nebo me napadl kontryhel pít? To by mohlo podpořit

• Citovat
  • Upravit
793
25.8.25 11:58

Záleží na tobě, jś kvůli jinému problému byla v 5+3 kde ještě nebylo srdíčko a doktor mě sám pozval o týden později s už mi dal i rovnou průkazku. Když tě takto objednali tak asi ví proč. Kdo měl posunutou ovulaci tak může mít srdíčko později ale záleží na tobě jestli chceš později aby to měla i se :srdce: a nešla tam o týden později zase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
793
25.8.25 12:00

Já jsem měla první těhotenství SP, a šla jsem práve 5+3 kvůli špinění (takto mi začínal i minulý potrat) a taky kvůli toho že jsem měla špatnou šž a potřebovsla žádanku na endokrinologii. Už v tom 5+3 bylo vidět embryo bez :srdce: kdy při tom potratu v 6+5 nebylo vidět skoro nic ale hcg jsem měla. Teď mi předepsal utrogestan takže třeba ti ho taky předepíše. Nebála bych se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.25 12:04

No me teda při tom posledním ZT udělal doktor test na štítnou žlázu a hormony v pořádku.. no holky sama nevím, ale raději počkám ještě ten týden, než Bobík poroste at nejdu hned v 6tt respektive v 5tt když by byla ovulace později

• Citovat
  • Upravit
793
25.8.25 12:17

Jasne, pokud byla ovu později tak to dává smysl. Přeji ať vše dopadne dobře :) dej pak vedět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.25 12:18

Jasně dám moc děkuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat