Kdy se udělá mléko, dokrmení?

5283
10.2.18 19:25

Kdy se udela mleko, dokrm?

Ahojky. Chtela jsem se zeptat, kdy po porodu se vam spustilo mleko z prsu? Ja jsem uz 42 hodin od porodu a porad nic. Vubec nic mi netece.
Uz se zacinam bat aby mala nemela hlad. :nevim:
S prvni dcerou jsme bojovali 3 mesice o kazdou kapku, ale jak to bylo v porodnici uz si nevzpominam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35791
10.2.18 19:27

„kojila“ jsem na porodním sále. A saje dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
10.2.18 19:28

Myslím, že druhý den, ale to jsem poznala až podle vážení před a po kojení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
10.2.18 19:33

Me teklo mlezivo uz 4 tydny pred porodem. :nevim:
Co nejvic malou prikladej, mazlete se telo na telo…
Gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2495
10.2.18 19:34

@vertunka presne paty den, kdyz jsem se doma v klidu vyspala :palec: jinak byl dokrmovany pres strikacku, pak uz doma nebylo vubec treba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
10.2.18 19:36

@pikola kdyz ji prilozim tak saje pekne, ale nic ji netece

Zkousela jsem ji i vazit a proste nic
:nevim:.

Prikladam casto, hodne piju, nahrivam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
10.2.18 19:36

Já jsem odsávala takže můžu zodpovědně říct, že mléko se mi spustilo až třetí den. Do té doby jen pár kapek mleziva. Neboj, miminko má žaludek jako oříšek, takže hlad nemá.

• Citovat
  • Upravit
35791
10.2.18 19:38
@vertunka píše:
@pikola kdyz ji prilozim tak saje pekne, ale nic ji netece

Zkousela jsem ji i vazit a proste nic
:nevim:.

Prikladam casto, hodne piju, nahrivam.

Tak jí nech sát a uvidíš. Z prsa ti nejde po zmáčknutí nic? ani kapička?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
10.2.18 19:38

Mne sa spustilo mliečko 3. deň. Veľa prikladaj, ideálne koža na kožu. Miminko teraz saje mlezivo, toho je pomerne malé množstvo, ale úplne prázdne prsia určite nemáš, neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
10.2.18 19:40

Obě vysvleknout a co nejvíc se tulit, cichat k hlavičce a uvidis jak se ti laktace rozjede ;) A gratuluju k miminku! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.2.18 19:41

Mě tuším 2-3 den, ale hned druhý den jsem začala brát homeopatika ricinus communis a hodně mi pomohla, nechávala jsem si vařit i kojící čaje a pila tak 2-3 konvice čaje. Ideálně přikládat co nejvíc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
10.2.18 19:44
@pikola píše:
Tak jí nech sát a uvidíš. Z prsa ti nejde po zmáčknutí nic? ani kapička?

Ne ani kapicka. Zkousela jsem mackat hnedka po teple sprse, ale nic. Prijdou mi snad jeste prazdnejsi nez pred porodem :,(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
10.2.18 19:46

Vždycky cca 48h po porodu. U staršího jsem rodila v 7 ráno v sobotu, probudila jsem se v pondělí ráno s narvanyma ceckama. V úterý ráno už veselé vrhal šavle meče a šlo se domů. U mladšího jsem odcházela 48h po porodu a mléko se teprve spouštělo. Pokud dítě nekleslo nějak dramaticky na váze, tak buď v klidu, hlavně neponocuj, snaž se vyspat a zítra uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
10.2.18 19:47

U vsech deti jsem prvni tyden stravila neustale s ditetem u sebe, at uz „pricucleho“:) nebo jen vedle mne, ale pokud mozno kuze na kuzi…U prvnich dvou jsem porodila odpoledne druhy den jen mlezivo a dalsi rano prsa jak beton…u treti jsem mela od zacatku (zase odpoledne) mleziva, ze mala behem prvni noci kakala snad 4-5× a druhy den mi ty prsa tak nejak prubezne rostla..do obrich rozmeru, jak jinak. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
10.2.18 19:50
@vertunka píše:
Ne ani kapicka. Zkousela jsem mackat hnedka po teple sprse, ale nic. Prijdou mi snad jeste prazdnejsi nez pred porodem :,(.

Dulezite je ho mit u prsa treba nonstop…je to hormonalni zalezitost, ktera se proste spousti tim, ze mimco zuzle bradavku, jeho vuni a teplem…pokud nemas mliko, nedavej ho z postele. A hodne pij.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí