Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
(založit tohle téma nebyl můj nápad. Fakt
)
Kdy jste si na emimino daly těhotenský metřík?
Pevně doufám, že se tu najde někdo, kdo to udělal před 3+4 ![]()
Tak brzy ne, to mi sotva vyšly //, ale taky dost brzy, asi 4+4 ![]()
Tak já ho tvořila ani už nevím kdy, jelikož jsem nějak těhu neočekávala, tak že jsem ani nějak brzy netestovala, tak že já asi dost pozdě 6 plus něco asi. ![]()
Hehee, koukala jsem, že to opravdu nebyl tvůj nápad;-) Každopádně gratuluju. Já si ho dělala tak cca v 5+něco, asi ![]()
Flyingfrog píše:
Hehee, koukala jsem, že to opravdu nebyl tvůj nápad;-) Každopádně gratuluju. Já si ho dělala tak cca v 5+něco, asi
Ok, ok byl to můj nápad, ale to jen proto, že Baba psala že by jí to zajímalo, no tak jsem jí poradila ať založí diskuzi a zeptá se. ![]()
no ja jsem po jednom zamlklem tehu takze ted jsemi ho dala az bylo
v 7+3tt ![]()
Taky jsem byla spíš opatrná,nechtěla jsem nic zakřiknout.takže já až 12+1.měla sem strach,se i zapojit někde do diskuse,jako termín porodu atd.i když je mi jasné,že stát se může kdykoliv cokoliv,ale přeci jen ty 3 první měsíce…
Každý to bere jinak:-)
A ještě dodám,že jsem těhu zjistila,když jsem byla 4+0,a to bylo 14dní po iui:-)
Gino, gratulujuuuu!
Jinak ja si delala metr nevim kdy, ale urcite v prvnim trimestru. Ted jsem ochotna si ho udelat jakmile budenejake meritelne hcg, tak doufam, ze bude co merit brzo ![]()
Čiči děkuji. Já ti moc držím palce, aby už bylo co měřit, protože koukám, že s těmi přáními to funguje
Takže dík i za tohle.
Gina108 píše: Á ještě žes mi připomněla(v 7tt)
Gratuluju ![]()
No aspoň k něčemu byla tahle diskuze dobrá ![]()
Vím, že je to trhlé, ale já si ten metr 3+4 dala (a dvakrát
)
Bez dovolení cituju neczuz (škoda, že tahle paní tady nejspíš není registrovaná. Ta by vyhrála
)
tak nám na službu volala v půlnoci pacientka, že právě otěhotněla a jestli má hned přijet (ve zprávě měla doporučení: Kontrola za rok, v případě těhotenství ihned). ![]()
Baba píše:
Bez dovolení cituju neczuz (škoda, že tahle paní tady nejspíš není registrovaná. Ta by vyhrála)tak nám na službu volala v půlnoci pacientka, že právě otěhotněla a jestli má hned přijet (ve zprávě měla doporučení: Kontrola za rok, v případě těhotenství ihned).