Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Prosím o zkušenosti. Po kolika dnech po oplodnění vám ukazal TT //? Děkuji.
Pořád a všude dokola..
..x milionů diskuzi… 14dni po ovulaci. Nebo-li v den vynechání MS. Někomu dřív někomu později
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Prosím o zkušenosti. Po kolika dnech po oplodnění vám ukazal TT //? Děkuji.
Nedostala jsem MS. Udělala jsem si test. Ukázaly se dvě čárky. Co je na tom těžkého? ![]()
@Dojcanis sest dni po ovulaci je blbost. Ovulace musela byt drive.
@Russet píše:
Nedostala jsem MS. Udělala jsem si test. Ukázaly se dvě čárky. Co je na tom těžkého?
Jen chci znát zkusenosti protoze me vynechala MS ale test mi zatím nic neukazal. Tak me zajima komu kdy test ukázal. Myslela jsem ze ty diskuze jsou tady k tomu snad ne? Nemam zatím zadne zkušenosti s těhotenstvím ![]()
@Anonymní píše:
Jen chci znát zkusenosti protoze me vynechala MS ale test mi zatím nic neukazal. Tak me zajima komu kdy test ukázal. Myslela jsem ze ty diskuze jsou tady k tomu snad ne? Nemam zatím zadne zkušenosti s těhotenstvím
Já do otěhotnění taky ne. Pokud je test negativní, tak co řešíš?
@Russet píše:řeším kdy nejdříve by mi mohl ukázat pokud bych byla. Někomu ukáže test dele. Tak proto se ptam na zkušenosti po jaké dobe komu ukázal.
Já do otěhotnění taky ne. Pokud je test negativní, tak co řešíš?
@kve-tinka píše:
@Dojcanis sest dni po ovulaci je blbost. Ovulace musela byt drive.
Ovulaci sem mela potvrzenou dle doktorky.Uhnizdeni jsem mela patej den a ducha sestej den ![]()
@Dojcanis píše:
Ovulaci sem mela potvrzenou dle doktorky.Uhnizdeni jsem mela patej den a ducha sestej den
Děkuji ![]()
@Anonymní píše: řeším kdy nejdříve by mi mohl ukázat pokud bych byla. Někomu ukáže test dele. Tak proto se ptam na zkušenosti po jaké dobe komu ukázal.
A to jsi tak netrpělivá nebo co? I kdybys těhotná byla, nemá cenu plašit. Na utrazvuku nic vidět nebude ![]()
@Russet píše:
A to jsi tak netrpělivá nebo co? I kdybys těhotná byla, nemá cenu plašit. Na utrazvuku nic vidět nebude
já vím. Jsem dost netrpeliva. Porad se nedaří
// by mi udělali radost alespoň bych vedela na čem jsem vim ze se to nemusí porad udržet. Ale alespoň bych vedela ze se zadarilo
@Anonymní píše:
V den vynechání ms byla odpoledne na testu jasná druhá čárka
@Anonymní píše:
myslite ze by mohl ukázat 13DPO?
Krasnou carku mi ukazal 12 dpo, driv jsem netestovala. Taky se ale nemusi ukazat nic a stejne muzes byt tehotna. 13 dpo muze byt klidne pro nekoho den ms nebo uz i chvile zpozdeni.