Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Co si tak pamatuju, tak před menstruací má být čípek měkký a nízko, při počínajícím těhotenství tvrdý a vysoko. Ale nikdy jsem to nezkoumala
je to teorie ze školy.
Mozna bude lepsi se tim cipkem ani neridit. Ja ho mela treba kazdou chvili uplne jinak a kdyz byl dole, tak jsem tam tu dirku citila snad vzdycky, at byl mekky ci tvrdy.
Rozhodne jsem podle nej nikdy nic nepoznala.
Ale je fakt, ze cykly mi paradne zlobily (delka +/-60 dni), takze anovulak to klidne muze byt..
Az ted ho mam konecne tvrdy, zavreny a pekne vysoko..
Ve finale ti stejnak nezbyde nic jinyho nez pockat na ms a nebo pri vetsim zpozdeni naklusat k Dr. pro Agolutin.. ![]()
Hezký večer, dnes bych mela mit ovulaci. Kazdy 14.dc mam bolesti v podbrisku a zadech a objevuje se hlen (minuly mesic bolesti ale hlen byl dalších 14.dni a ms tyden zpoždění, takze divny
). Ale zacala jsem zkoumat i pravidelne cipek a dnes je vysoko, prijde mi otevřený, ale tvrdy
myslite ze to muze byt ovu nebo ne? Taky bylo od ms sucho a dnes ze me úplně vytekl lepivy hlen. Teda jen jednou jinak je tam mokro ale neni to husté
děkuji ![]()
Ahoj holky, dnes anonymně, díky za pochopení
. Zda se, ze mám anovulacni cyklus, BT dlouhodobě nízko, tak jsem začala vyšetřovat i čípek. Úplně zřetelně citim prstem malou dírku (nikdy jsem nerodila), ale přitom je čípek nízko a tvrdý. Vůbec to nechápu, všude čtu, ze před ovu i menses je měkký, vysoko a otevřeny a pak naopak tvrdý, nízko a zavřeny. Takže vůbec nechápu, co to má znamenat.
Mate někdo zkušenost? Dekuju