Negativní test? Nebo ne?

14
30.7.18 18:58

Negativní test? Nebo ne?

Ahoj chtěla bych vás poprosit o radu.
Minuli měsíc jsem měla dostat měsíčky ale. Místo toho jsem jen dva dny špinila a tento měsíc mi nepřišli vůbec. Zkoušela jsem Všechny různé testy jeden mi vyšel a všechny ostatní byly negativní až pak. Jsem. Si koupila den dražší na kde se mi ukázaly dvě čárky ale asi po 30 sekundách zmyzeli byl to ten plastový test. A já teď nevím co si o tom myslet.. K doktorce nemůžu protože jsem stratila kartičku pojištěnce a ještě mi ji neposlali. Prosím moc poraďte mi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
867
30.7.18 19:01

Zastav se na pojistovne pro docasne potvrzeni zastupujici prukaz pojistence a dojdi si k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
30.7.18 19:02
@mirinka245 píše:
Minuli měsíc jsem měla dostat měsíčky ale. Místo toho jsem jen dva dny špinila a tento měsíc mi nepřišli vůbec. Zkoušela jsem Všechny různé testy jeden mi vyšel a všechny ostatní byly negativní až pak. Jsem. Si koupila den dražší na kde se mi ukázaly dvě čárky ale asi po 30 sekundách zmyzeli byl to ten plastový test. A já teď nevím co si o tom myslet.. K doktorce nemůžu protože jsem stratila kartičku pojištěnce a ještě mi ji neposlali. Prosím moc poraďte mi

Tohle musí bejt troll.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
30.7.18 19:03

@solip byla jsem už tam chodím asi půl roku a teď naposledy mi řekly že mi. Už papír nedají že si musím. Počkat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
30.7.18 19:04

@Dojcanis proč by to. Měl. Být troll? O u se tu člověk nemůže normálně ani na nic zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
30.7.18 19:04

Jo a omlouvám se za chyby blbne mi mobil a píše si co chce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PHV
1319
30.7.18 19:11

Kdybys byla těhotná z minulého měsíce, měla bys už čárky jak blázen. Spíš máš rozházený cyklus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
30.7.18 19:11

Na co potřebuješ kartičku? Na gyndě,uz jsi byla ne,tak tam máš vedenou kartu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twixinka
30.7.18 19:30

@mirinka245 tak to je dobra blbost! Ja jsem menila karticku kvuli zmene prijmeni a rovnou mi vystavili nahradni potvrzeni a karticka prisla za tri tydny..

• Citovat
  • Upravit
19988
30.7.18 19:57

@mirinka245 to muselo dát hodně práce napsat tolik chyb. A kdyby si byla těhotná z minulého měsíce tak máš jasné//. A s tou průkazkou se mi to taky nezdá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
31.7.18 14:26

Vono je to takhle já mám ženského doktora v Ostravě ale bohužel bydlím teď v Praze… Kartičku mi bohužel neposlali no. Měli i říkají že mi ji poslali a bohužel nedorazila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
31.7.18 14:29
@mirinka245 píše:
Minuli měsíc jsem měla dostat měsíčky ale. Místo toho jsem jen dva dny špinila a tento měsíc mi nepřišli vůbec. Zkoušela jsem Všechny různé testy jeden mi vyšel a všechny ostatní byly negativní až pak. Jsem. Si koupila den dražší na kde se mi ukázaly dvě čárky ale asi po 30 sekundách zmyzeli byl to ten plastový test. A já teď nevím co si o tom myslet.. K doktorce nemůžu protože jsem stratila kartičku pojištěnce a ještě mi ji neposlali. Prosím moc poraďte mi

Tohle je realita nebo vtip? 8o

• Citovat
  • Upravit
14
31.7.18 14:30

A četla sem tu už i horší otázky než mám já… A neprosila jsem se o blbé připomínky ale o radu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5132
31.7.18 16:06

@mirinka245 mizejici // z testu to slysim poprve a opravdu by uz museli byt znatelne na jakemkoli ja je mela jasne uz ve 4 tt . zkusila bych udelat ten klasicky za 2 dny aby ti zase nekam neutekli . Jinak karticku ani nepotrebujes staci ti obcanka a podle ni si doktor muze overit pojistovnu. V nemocnici sem ji zapomela xkrat a vzdy stacila obcanka prinejhorsim zkus zajit do nemocnice .ale i kdyz sem mela problemy s postou tak sem si ji po vystaveni mohla vyzvednout na pobocce …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
31.7.18 19:39

@mirinka245 některé testy to dělají… Že se čárka na chvíli vybarví, bývá to vada testu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí